Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel duruyor bekleyenler için iyi haber.

Takip ediyorsundur fakat reddite;https://www.reddit.com/r/SonicTheHedgehog/comments/6h18ao/sonic_forces_e3_trailer/
    yorumlar var gözden kaçırdığın şeyler filan varsa cevap bulabilirisin
  • Neflix iyi işler yapar genelde ama bilemedim şimdi
  • Tamam o zaman
  • Güzel olur aslında
  • Sonic Mania'nın hikayesi hakkında detaylar açıklandı

Çevirim biraz kötü olabilir kusura bakmayın

Hikaye sonic3&knuckles'ın ardından devam ediyormuş.

Sonic ve Tails Sonic3&k'da melek adasını kurtardıktan sonra(üstünden biraz zaman geçmiş) dinlenirken Tails garip bir enerji sinyalinin yayıldığını farkeder kaos elmaslarından gelmemesine rağmen bu enerji sinyali çok güçlüdür bunun üzerine Tails Sonic'i kendiyle beraber gelmeye ikna eder ve Tornado'ya binip(Sonic'in uçağı) bu enerji sinyalinin kaynağına doğru yola çıkarlar fakat bu sinyali kötü Dr. Eggman da farketmiştir.Şimdi Sonic ve Eggman bu gizemli enerjinin ne olduğunu öğrenmek için yarışacakdırlar fakat Eggman bu arada boş durmamıştır önemli işlerini yapmaları için elit bi grup Egg Robo(Egg Robo'lar Sonic3&knuckles'te Sky Sanctuary'deki robotlar) yapmıştır ve bunların adı "Hard Boiled Heavies"dir ve bunlar sinyale ulaşmak üzeredir.Hard Boiled heavy'leri ve Dr.Eggman'i durdurmak ve yeni enerji kaynağının gizemlerini keşfetmek sonic tails ve yeni arkadaşları knuckles'a düşer.

Kaynak:oyunun Kullanım klavuzu

buda ingilizce versiyonu klavuzdaki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 2 Ağustos 2017; 15:2:0 >

• Hyper Potions yaptı güzel müzik kendileride baya iyilerdir youtubede yazan her yorumu okurlar ilk trailer müziğini de bu arkadaşlar yaptı
  • Ağlıyorum abi ya şimdi istiyorum oyunu daha fazla spoiler yemeden pffff ;(
  • Bu konu hala duruyor mu yaw :D . internette takılırken aklıma bir 'acaba?' sorusu geldi ve bir girdim , ediyormuş . Helal size , Sonic'i yaşatıyorssunuz başkan .
  • bu sayfayı okuyunca fark ettim , ama diğer sayfalara bakmadım . üşendim açıkçası bu sayfayı okurken sonic mania dikkatimi çekti de , sonicin eski oyunlarının derlemesi falan mı ?
  • hmmm , peki . grafikleri eski olunca öyle sandım . 2018 aklaşıyor , yanlış hatırlamıyorsam The Wrath Of Nazo bu 2018 yılında çıkacak değil mi ?
  • ben yanlış hatırlıyor olabilirim . pardon .
  • Siz yazınca trailerini izledim . Sonic generations'taki gibi classic sonic ve medern sonic birlikte , onu beğendim . Ama sevmediğim kısmı kişinin kendi karakterini yapabilmesi . Açıkçası bana saçma geldi . Konuya uzak olduğum için sondaki uçan , kirpimsi , küpler atan arkadaşı tanıyamadım . Bilginiz var mı bu konuda ? Ve son olarak oyunlarda shadow'un kötü tarafta gösterilmesinden bıktım açıkçası . Sebebi ne yaw , shadow da içinde iyi biri değil mi ? Shadow kalp <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 18 Ağustos 2017; 20:39:1 >
  • Umarım düşündüğünüz gibi değildir . Öyleyse bile umarım SEGA kaliteli , yeni bir konu bulur . Çünkü eğer bulmazsa geriye bir tek Sonic BOOM kalıyor . Kardeşim Minika GO diye bir kanal izlerken denk geldim . Çok saçma ve Sonic'i basite indirgemişler . Sadece Eggman ile küçük sürtüşmeler yaşıyor . Hikaye ile çok alakasız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 19 Ağustos 2017; 10:37:58 >
  • Sonic BOOM konusunda ben de tam aynı fikirdeyim . Youtube'de çok güzel yapılmış animasyan tarzı şeyler var . Birini izledim de , adam çok iyi yapmış . Paylaşayım dedim .https://www.youtube.com/watch?v=-QkLCKNr6Cs&t=29s
  • Evet , bazı kısımlarını ben de saçma buldum . Mesela karakterlerin form değiştirmeleri çok kolay olarak yansıtılmış . Sonic durduk yere 10 saniyede hyper forma geçiş yaptı . Var mı öyle bir dünya Goku da çok kolay form değiştiriyor . Şu sarı renkteyken saçlarının bayağı bi uzadığı forma çok basit geçti . Stereo sayan 3D diye bir video izlemiştim (Müziğini bir arkadaşımdan duydum , oyun oynarken gaza getiriyor) . Adam 3-4 dakika boyu ıkınıyor yaw . Bir de kendinden bir üst formla bu kadar iyi kapışabilmeleri ve sonicin normal , mavi halinde chaos control yapması çok garip geldi .
  • Ben bu konuları öyle fazla incelemediğim için bilmiyorum da , cahilliğimi hoşgörün . Bu arada hyper formun güçlü bir form olduğunu düşünmemin sebebi Sonic Nazo Unleashed . Ve bu arada Sonic'in chaos control yaptığı sahne 0:40 ile 0:45 arası . Belki de ben chaos controle benzettim ışınlandığı için . Bu arada benim Sonic'i sevmemin tek sebebi Shadow . Shadow bence Sonic'den daha cool
    Ayrıca deri renkleri ve tavırları da hoşuma gidiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 19 Ağustos 2017; 23:49:52 >
  • Ben fan yapımı animasyonların hikayelerini SEGA'nın oyunlarındaki hikayeden genelde daha çok seviyorum . Güncel dediğiniz bilgilere nerden ulaşabilirim ? Ve bu arada keşke Sonic X'i devam ettirseler . Ya da SEGA Nazo'yu bir oyununda hikayeye katsa . Nazo'ya da yazık , Sonic X'in 4. sezonu için yapılan fragmanda gösterip sezonu iptal ettiler . SEGA'nın öyle bir planı var mı acaba?
    Bu mesajı yazdıkdan sonra internete yazdım . Bir sitede 2018 yılında devamının getirileceğini söylüyor .
    linki :http://ideas.wikia.com/wiki/Sonic_X_(season_4_2018)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 20 Ağustos 2017; 11:6:49 >
  • Vay be , demek Nazo diye bir şey yok . Sanki zamanında 4. sezonun fragmanını izlemişim gibi geldi . Çok garip . Sanırım mandela etkisi gibi bir şey oldu bende .
  • Hmm , peki . Ama anlamadığım kısım shadow platforma çıktığı zaman sonic zaten sarı rengiyle super forma geçip birkaç robot parçalıyordu . O gösterilen Nazo'nun (yani super sonic) kürkü grimsi . O nasıl oluyor ?
  • Dayanamadım sonic mania'nın green hille kadar olanki kısmını izledim ve bişey farkettim phantom ruby (oyun başında yerden çıkan taş) infinitenin e3 trailerindeki ses efektlerini çıkarıyo hani uçarken bide gücünü kullandığındaki ses efekti bide infinitenin göğsünün içinde bi taş var bence bu taş maniadaki taş nasıl forceste ortaya çıkıyo bilmiyorum hala manianın pc versiyonunu bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.