Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eklersen sevinirim ilk oynadığın oyun sonic dx di :D
  • Wii si olanlara black knighti tavsiye ederim
    Story si cok güzel bide colours oda cok iyi
    (Wii icin tum sonic oyunlarini bitirdim bide
    Ds deki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda sega nin yapacagi sey hicde zor degil. Nasil nintendo eski mario oyunlarini baz alip 2d ortamda gecen 3d mario yaptiysa (new super mario bros) sega da ayni sekilde sonic oyunlari yapmali. Unleashed, black knight, secret rings hepsi birbirine benzeyen ve bir sure sonra sıkan oyunlar. Henuz colors ve generations i denemedim. Insallah bu tipte yapilmislardir

• Demek istedigim arkadan gorunum. Super mario galaxy de bunu guzel yapmislar ama sonicte cok basit kalmis.. ayrica levellar birbirine cok benziyor, buda sıkıyor tabi. Generations nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 21 Ekim 2013; 16:51:14 >
  • tps gibi demek istedigim. Diyorum ya mario galaxy gibi.. sonicte olmamis. Standart yandan gorunumu tercih ederim.
    Ayrica bahsettigim oyunlar sonic atmosferinden ok uzak. Mario yine o eski orjinal atmosferi yakalamis mesela

• benim bahsettigimde oydu yani 3d ama oynanıs 2d biçiminde.. o zaman bi sekilde oynayayım mutlaka.. tesekkurler
  • tamam oyle yapayım, videolara bir bakayım. tekrar tesekkurler
  • İlk sayfada sırasıyla oyunları verirken Sonic The Hedgehog 2'den sonra Sonic The Hedgehog 3'ün olması gerekirdi. Bir de Sonic 3D Blast vardı. Onları da ekleseydin keşke. Sonra Sonic the Hedgehog 4 Episode I ve II var, Secret Rings vardı. Bunlara da değinseydin keşke.

Hyper Sonic/Knuckles ve Super Tails durumlarını ben ilk Sega'nın pc emulatöründe görmüştüm, Sonic The Hedgehog 3 ve Sonic & Knuckles oyunları birleştirilip biraz modifiye edilmiş. STH3'ün olduğu bölümleri oynuyıp Kaos Zümrütlerini topluyorsun Super Knuckless/Sonic neyse onuy yapıyorsun sonra S&K oyunundan devam ederken Super çekemiyorsun ama bu sefer Süper Zümrütleri topluyorsun Hyper durumuna geçebiliyorsun. Normalde Sega Genesis'te bu iki oyun ayrı ayrıydı bende kasetleri var duruyor kenarda. Bu oyunları 1564871641 defa bitirmişimdir şimdi başlasam yine btiririm.

@mahmutzahitcelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Ekim 2013; 17:08:14 >

• @mahmutzahitcelik

S&K STH3'ün devamı diye biliyorum, hem emulatördeki oyundan dolayı hem oyunların çıkış tarihlerinden dolayı hem de STH3'te de Knuckles vardı ve bize oyunun sonuna dek uyuzluk yapmasından dolayı. Fakat S&K'taki kapışmamızda onu alt edince bize yardım edıyordu düşmanken dost oluyordu yani. Yani STH3'ün gelmesi gerekirdi. Hocam her oyunu yazamayız diyorsun da Sonic Colors çok mu lazımdı onu yazmışsın ama STH3 ve Sonic 3D Blastı eklemen gerekirdi. Sonic'i bu kadar ünlü yapan oyunları eklememen bu oyunlara hakarettir.

Ayrıca rica etsem gif resimleri image kodundan çıkarabilir misin boyutları çok yüksek 8-10 mb. Kotalı internet kullananlarımız var malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Ekim 2013; 17:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@mahmutzahitcelik

S&K STH3'ün devamı diye biliyorum, hem emulatördeki oyundan dolayı hem oyunların çıkış tarihlerinden dolayı hem de STH3'te de Knuckles vardı ve bize oyunun sonuna dek uyuzluk yapmasından dolayı. Fakat S&K'taki kapışmamızda onu alt edince bize yardım edıyordu düşmanken dost oluyordu yani. Yani STH3'ün gelmesi gerekirdi. Hocam her oyunu yazamayız diyorsun da Sonic Colors çok mu lazımdı onu yazmışsın ama STH3 ve Sonic 3D Blastı eklemen gerekirdi. Sonic'i bu kadar ünlü yapan oyunları eklememen bu oyunlara hakarettir.

Ayrıca rica etsem gif resimleri image kodundan çıkarabilir misin boyutları çok yüksek 8-10 mb. Kotalı internet kullananlarımız var malum.

O zaman bi ara düzeltirim. Yalnız niye Colors 'ı yazdığımı söyledim. Birbirini takip eden oyunlar aslında. Mesela Colors ın sonunda Eggman uzayda sürüklenirken Generations da onu oradan kurtaranın Time eater olduğu öğreniyoruz.

Şimdi Sth 3 mü önce yoksa S&K mı? 3D blastı pek eklemeye niyetim yok. Başlığına uygun olsun diyorum ben.

Sayfaları tekrar dolaştığımda çıkartırım.

STH3 önce evet. Bu oyun da bir olay devamının ürünü ve Eggman var yine. Bundan sonra S&K olması lazım. Hatta S&K'ta oyun açılışında Death Egg dağın ortasına düşüyor/yerleşiyor. Death Egg'i içinde olmasa da SHT3'te de görüyoruz hasar veriyoruz.

S&K STH3 ve Sonic 3D Blast'ı bitirmediysen büyük kayıp diyorum. Hemen Pc'ye bir emülatör yapıştırıyorsun ve bitiriyorsun Yalnız karaterine göre boss'lar ve son boss zorlayabiliyor ama benim için çocuk oyuncağı

Bu 3 oyunda da Eggman ile kapışıyoruz zati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Ekim 2013; 17:47:04 >

• @mahmutzahitcelik

Bi 3D Blast var başka yok. Onda da yanlış hatırlamıyorsam Sonic Flickies Island'da flicky adlı boyutlararası geçiş yapabilen kuşları Dr. Robotnick'ten kurtarmaya çalışıyordu sonic. Yanılmıyorsam böyle bir yetenekleri vardı bu kuşların. Yani oyunun açılışındaki yazılı hikayede yazan bu. Dr. bu kuşların gücünden faydanlanmaya çalışıyor bunun için robotların içine mi ne hapsetmiş bunları falan filan işte.
  • Evet aranızda yer varmı arkadaşlar sayın admin please ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Evet aranızda yer varmı arkadaşlar sayın admin please ekle

Olmaz olur mu hocam? Hoş geldiniz

hoşgördük dostum saygılar
  • Sonic'in eski oyunları çok iyiydi. Mega Drive'daki oyunları. Sonic'in eskilerini oynamak isterseniz emulatorle falan hiç uğraşmayın bence. Sega Mega Drive Classic Collection indirin mega drive'daki tüm oyunları mevcut zaten. Ayrıca kayıt sistemi var. Sonic ve Sonic 2 için uygulayabilirsiniz. Haklarınız bitince açarsınız en son kayıt yaptığınız kaydı aynen devam edersiniz Ayrıca en son Sonic & All-Star Racing Transformed diye yarış (daha doğrusu karting) oyunu var. Gerçekten iyi yapmışlar. Bazılarına çocuk oyunu gibi geliyor ama Hard ve Expert seviyede alt sıralardan asla kurtulamıyorsunuz. Denemeyen varsa denesin bence (en azından videolarına falan bakın ) Bu arada PC'ye çıkacak oyunları var mı Sonic'in ? Pek öyle bir haber duymadım son zamanlarda.

• hocam colors'un gameplay videosunu izledim.. çok beğendim.. gerçek sonic havası var bu oyunda tam istediğim gibi.. en kısa zamanda wii'me indireyim
  • Black knighti nerde oynuyorsun. Wii disinda bir konsola veya pc ye cikmismiydi

• @mahmutzahitcelik

İmzalardaki bazı resimlerin boyutları imza kurallarına aykırı. 100x100 ve 20 kb(20000 bayt)'ı geçemez. Aralarında 24 25 kb olanları var ki oldukça güzel duruyor. Onları kaldırmayıp kalitesinden fark edilmeyecek şekilde ödün vererek yeniden oluşturulabilirse iyi olur. Daha önce imzaları hazırlayan üyenin mesajlarına yeniden baktım ama göremedim ondan size yazıyorum. Güzelim imzalar birkaç kb daha fazla diye kural dışı olmasın ki rahatça kullanılabilsin.

Bu arada imzamda yazana takılmayın bu yazı imza ve avatarında yüksek derecede yer kaplayan gifli (70 kb 300 kb 700 kb) şahısları bağlıyor bu, yoksa üçün beşin lafını yapmam ama işsizin biri şikayeti basar yazık olmuş olur imzaya yani niye imza yerinde imzanız kural dışıdır yazısı yer alsın ki durduk yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ekim 2013; 21:16:58 >

• sana bi wii lazım
  • Nasil tarif etsem ki. İmzayi kullanacaktim begendigim bir tanesini kurala aykiri olmasin diye bakayim dedim ki 25 kb cikti sonra hizli hizli baktim birkac taneydi. Uzun bi sey degil ki resimlere sag tik ozellikler yapiyorsunuz resmin ozelliklerini yaziyor. Su an mobildeyim. 25 degil 20,00001 kb bile olsa kurala aykiri biri giciklik yapar sikayet eder iste.

Edit: İşte o kural dışı imza resimleri 20.000 baytı aşanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ekim 2013; 22:31:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.