Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Emegine saglik guzel konu olmus eski gunlere dondum

Tesekkur ederim. Listede isminizi goremedim, eklememi ister misiniz?

Elbette ama resmi koyamadim imzama
  • Yeni çalışmam:)

• Sağolasın bro. Artık işlerimi renklendirip paylaşacağım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki bro
  • Benide eklersen sevinirim. Sonic X'in artık yayınlanmaması çok koyuyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 16 Kasım 2013; 9:17:51 >
  • Benim düşünceme göre Knuckles'ın öyle görünmesi ona benzeyen yeni birinin geleceğini çağrıştırıyor. Yada başka birşey de olabilir. Tabi ne olacağını ilerleyen zamanlarda daha net öğreniriz umarım.
  • Arkadaşlar Sonic'in neredeyse tüm oyunlarında indirim var. Ucuzdan almak isteyenler bir göz atabilir.
    http://www.greenmangaming.com/sonic-franchise/
  • Bu anime beni pek sarmadı ama "Hironobu Kageyama"yı çok sevdiğim açıp açıp Sonic müziklerine bakıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bu anime beni pek sarmadı ama "Hironobu Kageyama"yı çok sevdiğim açıp açıp Sonic müziklerine bakıyorum

Kacincaya kadar geldiniz?

İlk bölümün sonlarına doğru kapamıştım
    Ama nisanın başında en baştan başlayıp hiç bölüm atlamadım izlemeyi düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu anime beni pek sarmadı ama "Hironobu Kageyama"yı çok sevdiğim açıp açıp Sonic müziklerine bakıyorum

Daha ilk bolumden sarmadi demek Hayirlisi olsun. Nisana kim ole kim kala

Aslında senle sonic muhabbeti yapınca bir bakayım dedim. Gayette keyifli gidiyordu ama önceliğim olan başka animeler ve sınavlarım var o yüzden nisana erteledim.

• Sonic Dash mobil oyunu sonunda android sistemleri içinde çıktı.Hemde bedava!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha ilk bolumden sarmadi demek Hayirlisi olsun. Nisana kim ole kim kala

Aslında senle sonic muhabbeti yapınca bir bakayım dedim. Gayette keyifli gidiyordu ama önceliğim olan başka animeler ve sınavlarım var o yüzden nisana erteledim.

Bir begenme var animeyi o zaman İyi iyi, cok az kisi seviyor veya begeniyor daha once bilmiyorsa Oncelikler bitmeden de konusuruz hakkinda

Tamamdır genel bilgi verirsin bi ara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Sonic Dash mobil oyunu sonunda android sistemleri içinde çıktı.Hemde bedava!

Cok iyi oldu bu. Cogu kiside niye android e cikmaz zaten diye yakinip duruyordu IOS icin olan surumu ile Android ayni midir? ios ta bayagi guncelleme almisti oyun

Tesekkurler haber verdiginiz icin

Aynıymış.Shadow falanda var.Benim içinde iyi oldu telefonum androiddi.

• quote:

Genel anlamda bilgiler aslinda ilk sayfada mevcut İsterseniz ayriyetten anlatirim tabi

Cidden öyle. Baya emek vermişsin birinci sayfaya bu hafta içinde bir göz atacağım
  • quote:

quote:

quote:

Genel anlamda bilgiler aslinda ilk sayfada mevcut İsterseniz ayriyetten anlatirim tabi

Cidden öyle. Baya emek vermişsin birinci sayfaya bu hafta içinde bir göz atacağım

Tesekkur ederim Yalniz bazi yerlerde yazarken yaptigim hatalar olabilir. Birseyi yazarken aklima baska birseyi de eklemek geliyor hoopp yazdigim kisma kadar duzenlemeye calisiyorum tekrardan. Arada hizli hizli gecerken kacirdiklarim falan varsa kusura bakmayin

Yok estafurlah

• Çok bilmem hocam Sonic'i ama konunun ilk mesajını okuyunca feci bir şey olduğunu anlamak çok da zor değil açıkçası. Beni de ekleyebilirsin.

• Tamam hocam. Hoş bulduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'da sonbahar indirimi başladı arkadaşlar ve tabi bundan Sonic'in oyunları da nasibini aldı. Sonic Hits Collection Steam'da 15 dolara yani 30 TL gibi bir fiyata satılıyor. Sonic Hits Collection ne derseniz de bugüne kadar PC için çıkmış tüm Sonic oyunlarının (ve tüm DLC paketlerinin) bir pakette toplanmış halidir.

http://store.steampowered.com/sub/26498/

Almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. Yalnız acele edin bu teklif 3 aralığa kadar geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 29 Kasım 2013; 14:49:35 >
  • Sonic X'de Froggy konuşuyor muydu ? Bir bölümde konuşuyor diye hatırlıyorum. Elmasları falan yiyordu sanki.

• Konuşma olayı Sonic'in gözüne bakıp içinden bir şeyler söylüyordu diye hatırlıyorum. Yanlışmış galiba :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.