Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Sonic Dash Android 'e Çıktı

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

SEGA 'nın IOS 'a çıkardığı sonsuz koşu oyunu artık Android telefonlarda da oynanabilecek. Şuanda Play Store 'da ücretsiz olarak bulunan Sonic Dash, ilk çıktığı zamanlarda sadece Sonic Heroes 'tan bölümler görmekteydik. Fakat gelen yeni güncellemelerle yeni bir bölüm daha görmekteyiz. Yine ilk çıktığı zamanlarda Sonic, Tails, Knuckles ve Amy varken şuanda Shadow ve Blaze 'de eklenmiş durumda. İlerleyen zamanlarda oyunu daha eğlenceli hale getirecek güncellemelerin olacağı da söylendi.

Oyundan bir kaç kare:

Subway Surfers'taki gibi gittikçe hızlansa daha iyi olurdu. Ve internet istiyor illa. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hizlaniyor olmasi lazim zaten

Bilmem hiç farketmedim ben. Bi dash yaparken hızlanıyor o kadar :)

• quote:

Hayran Listesinde isminizi güncelledim

Bende onu söyliyecektim teşekkürler :)

• Sonic & All-Stars Racing Transformed, Steam'de 19.99$'dan 4.99$'a inmiştir bilginize. 9 ARALIK'ta kampanya bitecektir.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 5 Aralık 2013; 23:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Steam'da sonbahar indirimi başladı arkadaşlar ve tabi bundan Sonic'in oyunları da nasibini aldı. Sonic Hits Collection Steam'da 15 dolara yani 30 TL gibi bir fiyata satılıyor. Sonic Hits Collection ne derseniz de bugüne kadar PC için çıkmış tüm Sonic oyunlarının (ve tüm DLC paketlerinin) bir pakette toplanmış halidir.

http://store.steampowered.com/sub/26498/

Almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. Yalnız acele edin bu teklif 3 aralığa kadar geçerli.

Umarım alan olmuştur. Balıklama daldım çünkü :D

• Shadow var dediler geldik.
  • Sonic & All-Stars Racing Transformed, Steam'de 1 günlüğüne herkese hediye edildi. İndirip oynamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Shadow var dediler geldik.

Hocam ilk sayfada kod içindeki tüm yazıyı almanız gerekiyor imzanın tam olması için Tabi sadece resmi mi almak istediğiniz onu da bilmiyorum

Profil kısmından imza editine ulaşamıyorum nedense, o yüzden görünür profil kısmındaki Değiştir'den yapayım dedim ama orada da kod bozuk çıktı. O yüzden geçici olarak resmi aldım ama adminler şunu çabuk çözse çok güzel olur

• Sonic & All-Stars Racing Transformed'ı gerçekten tavsiye ediyorum oynamamış varsa indirsin haftasonu oynaması ücretsiz. Ayrıca Metal Sonic & Outrun DLC'sinden sonra Yogscast diye yeni bir DLC daha eklediler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Shadow var dediler geldik.

Hocam ilk sayfada kod içindeki tüm yazıyı almanız gerekiyor imzanın tam olması için Tabi sadece resmi mi almak istediğiniz onu da bilmiyorum

Profil kısmından imza editine ulaşamıyorum nedense, o yüzden görünür profil kısmındaki Değiştir'den yapayım dedim ama orada da kod bozuk çıktı. O yüzden geçici olarak resmi aldım ama adminler şunu çabuk çözse çok güzel olur

Anladım Niye ulaşamıyorsunuz acaba Citizen e bir sorun isterseniz

Addblock'danmış. Salak gibi hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 7 Aralık 2013; 17:35:51 >

• Az sayıda Sonic fanı olması çok kötü.

• Amerika'dan verdiğim siparişler geldi. Pek fazla şey yok ama paylaşmak istedim Sonic var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 7 Aralık 2013; 19:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul.Walker

Az sayıda Sonic fanı olması çok kötü.

haklısınız çevremde sonici iyi bilen tek benim ne şanssızım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultimatesonic

quote:

Orijinalden alıntı: Paul.Walker

Az sayıda Sonic fanı olması çok kötü.

haklısınız çevremde sonici iyi bilen tek benim ne şanssızım

Konuda bulusuyoruz iste ne guzel

o da doğru ya ayrıca pm attım :D
  • Oyun olarak "Sonic DX"i unutmuşsunuz hocam.
  • Sony, Sonic Filminin Alan Adlarını Aldı

Animasyon filmlerin her dönemde çok sevildiğini biliyoruz. Sonic de animasyon filmlere en uygun oyun karakterlerinden birisi olabilir. Zaten Sonic'in daha önce çizgi dizileriyle de karşılaşmıştık. Bu ünlü oyun karakteri ile beyaz perde de karşılaşabiliriz.

Sony Pictures'ın Sonic'in filmi için alan adları aldığı ortaya çıktı. Geçen hafta alınan sonicthehedgehog-movie.com, sonicthehedgehog-movie.net ve sonicthehedgehogmovie.net adlı alan adları Sony'nin yeni bir animasyon film üzerinde çalıştığının işareti diyebiliriz.

www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Sonic_Filminin_Alan_Adlarini_Aldi-46829.htm

• Oyunlardaki ara videolar tadında animasyonlar olursa memnun kalırım filmden.Daha hiçbirşey belli olmadığı için yorum yapamıyorum.Sony Pictures varsa işin içinde kötü iş çıkmaz ama..
  • sizce bir dahaki sonic oyunu nasıl olcak bence artık sega sonic oyunlarına sonic gibi karakterler eklemeli
  • quote:

sizce bir dahaki sonic oyunu nasıl olcak bence artık sega sonic oyunlarına sonic gibi karakterler eklemeli

Bence artık ilgisizleşmeye başlayacak. Sonic ile ilgilenmeyip yeni oyunlar yapacak bence.
  • quote:

quote:

sizce bir dahaki sonic oyunu nasıl olcak bence artık sega sonic oyunlarına sonic gibi karakterler eklemeli

Oyunlari yeni nesile gore tasarlanacak (yeni konsollardan bahsetmiyorum) Tanidigimiz Sonic in aksine daha cocuksu hareketleri bulunan bir Sonic gorebiliriz. Ayni zamanda diger karakterlerde de bu durum gorulebilir. Oyun ici grafiklerinde de ciddiyet azalabilir bu yuzden. Daha basit konular islenecektir saydiklarim dogruysa.

Bunlarin tam zitti da olabilir bilemeyiz. Sonic Lost World ayarinda oyunlar yapmaya baslanirsa ilk saydiklarimi gorecegiz buyuk ihtimalle. Baska platformlara cikacak olan oyunlarida gorursek daha saglikli.bir tahmin yapabiliriz.

En azindan ben Sonic in oyunlarindan cok bizzat SEGA tarafindan yapilmis bir animesini gormek istiyorum.. Oyunlarda yapilacak seyler sinirlidir fakat Anime lerde boyle birsey soz konusu degildir. Bunca yil cikartilmis oyunlarindan ugrasilirsa Fan larin sevecegi turden bolumler cok rahat yapilir. Oyunlarindan da vazgecsinler demiyorum.ama sadece oyun uzerinde de durmasinlar. Artik harekete gecip kendi ozgun hikayeleri ile gercek Sonic i tanitmanin vakti geldi de geciyor. Sag sola telif hakkini vermekle karakterin degeri azaliyor, artmiyor. Bunu bir an once anlamalari gerek.

ahh nerde seganın sonice gösterdiği eski özen

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.