Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultimatesonic

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

sizce bir dahaki sonic oyunu nasıl olcak bence artık sega sonic oyunlarına sonic gibi karakterler eklemeli

Oyunlari yeni nesile gore tasarlanacak (yeni konsollardan bahsetmiyorum) Tanidigimiz Sonic in aksine daha cocuksu hareketleri bulunan bir Sonic gorebiliriz. Ayni zamanda diger karakterlerde de bu durum gorulebilir. Oyun ici grafiklerinde de ciddiyet azalabilir bu yuzden. Daha basit konular islenecektir saydiklarim dogruysa.

Bunlarin tam zitti da olabilir bilemeyiz. Sonic Lost World ayarinda oyunlar yapmaya baslanirsa ilk saydiklarimi gorecegiz buyuk ihtimalle. Baska platformlara cikacak olan oyunlarida gorursek daha saglikli.bir tahmin yapabiliriz.

En azindan ben Sonic in oyunlarindan cok bizzat SEGA tarafindan yapilmis bir animesini gormek istiyorum.. Oyunlarda yapilacak seyler sinirlidir fakat Anime lerde boyle birsey soz konusu degildir. Bunca yil cikartilmis oyunlarindan ugrasilirsa Fan larin sevecegi turden bolumler cok rahat yapilir. Oyunlarindan da vazgecsinler demiyorum.ama sadece oyun uzerinde de durmasinlar. Artik harekete gecip kendi ozgun hikayeleri ile gercek Sonic i tanitmanin vakti geldi de geciyor. Sag sola telif hakkini vermekle karakterin degeri azaliyor, artmiyor. Bunu bir an once anlamalari gerek.

ahh nerde seganın sonice gösterdiği eski özen

o sonic heroesler adventureler öbür oyunlar nerde onlardaki kalite şimdiki oyunlar hemen bitiyor sonic lost world ortalama eski oyunlardaki kalite olsa sonic oyunlarının satışı artar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizce bir dahaki sonic oyunu nasıl olcak bence artık sega sonic oyunlarına sonic gibi karakterler eklemeli

Oyunlari yeni nesile gore tasarlanacak (yeni konsollardan bahsetmiyorum) Tanidigimiz Sonic in aksine daha cocuksu hareketleri bulunan bir Sonic gorebiliriz. Ayni zamanda diger karakterlerde de bu durum gorulebilir. Oyun ici grafiklerinde de ciddiyet azalabilir bu yuzden. Daha basit konular islenecektir saydiklarim dogruysa.

Bunlarin tam zitti da olabilir bilemeyiz. Sonic Lost World ayarinda oyunlar yapmaya baslanirsa ilk saydiklarimi gorecegiz buyuk ihtimalle. Baska platformlara cikacak olan oyunlarida gorursek daha saglikli.bir tahmin yapabiliriz.

En azindan ben Sonic in oyunlarindan cok bizzat SEGA tarafindan yapilmis bir animesini gormek istiyorum.. Oyunlarda yapilacak seyler sinirlidir fakat Anime lerde boyle birsey soz konusu degildir. Bunca yil cikartilmis oyunlarindan ugrasilirsa Fan larin sevecegi turden bolumler cok rahat yapilir. Oyunlarindan da vazgecsinler demiyorum.ama sadece oyun uzerinde de durmasinlar. Artik harekete gecip kendi ozgun hikayeleri ile gercek Sonic i tanitmanin vakti geldi de geciyor. Sag sola telif hakkini vermekle karakterin degeri azaliyor, artmiyor. Bunu bir an once anlamalari gerek.

o sonic heroesler adventureler öbür oyunlar nerde onlardaki kalite şimdiki oyunlar hemen bitiyor sonic lost world ortalama eski oyunlardaki kalite olsa sonic oyunlarının satışı artar bence

Sonic in en iyi sekilde islendigi oyunlar onlar. Classic oyunlarindan sonra yapilan Sonic Adventure, Sonic Adventure 2 ve Sonic Heroes, yeni fikirlerin ve hayal gucunun birlestigi, birbirinin takliti olmayip ozgun olan bir kurguya sahip en iyi 3 oyun. Zaten dikkat edersek Cutscene larin toplami 3 unde de 1-2 saat arasi. Yani ne kadar dusunuldugu belli. Simdilerde 30 dk-1 saat en fazla

sonic heroes sonicin en yaratıcı oyunu takım olmak bölümler her mekaniği ile en iyi sonic oyunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonic in en iyi sekilde islendigi oyunlar onlar. Classic oyunlarindan sonra yapilan Sonic Adventure, Sonic Adventure 2 ve Sonic Heroes, yeni fikirlerin ve hayal gucunun birlestigi, birbirinin takliti olmayip ozgun olan bir kurguya sahip en iyi 3 oyun. Zaten dikkat edersek Cutscene larin toplami 3 unde de 1-2 saat arasi. Yani ne kadar dusunuldugu belli. Simdilerde 30 dk-1 saat en fazla

sonic heroes sonicin en yaratıcı oyunu takım olmak bölümler her mekaniği ile en iyi sonic oyunu

Benim gibi dusunen birisini gormek guzel

ama en sevdiğim oyunu generations ama o da çok kısa bir oyun

• PC için herhangi bir yeni oyun duyurusu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daruga_13

Bizim de çorba da tuzumuz olsun

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

Hepsi sizin mi?

• Uzun zamandır görüyorum üye olmak şimdiye nasıp oldu.Ekle benide.Zamanında hep izlerdim.Benim izledimlerimde robotnik diye bir kötü vardı adı değişti sornada eggman oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Uzun zamandır görüyorum üye olmak şimdiye nasıp oldu.Ekle benide.Zamanında hep izlerdim.Benim izledimlerimde robotnik diye bir kötü vardı adı değişti sornada eggman oldu

Hosgeldiniz diyelim o zaman PC ye gecince ekleyecegim, haber ederim

Robotnik var ise Adventures of Sonic the Hedgehog olabilir. Biraz bahsedinde hangisi oldugunu bulalim

İlk kez Sonic X te Eggman olarak gecti. (Zaten 1998 oyunundan itibaren adi bu sekilde olmustu. Diger yapilan cizgi filmler bu yildan once oldugundan Robotnik olarak geciyordu. Sonic X ise 2003 te yapilan bir anime) Onu da mi izlediniz yoksa?

Yok hocam ben küçükken bir robotnik vardı,birde böyle çocuksu bir seriydi.Robotnikin kalesi vardı bir tepe gibi bir yerde.SOnicin yanında sadece Tales vardı.Bundan sonra bir tek izlediğim seri vardı ondada sonic üç kardeşti.2 erkek 1 kız.Kız pemde,erkek kardşei yeşildi.Sonicin ailesi bir kralın çocuğuydu felan.Birde robotnik canlıları roboto çeviriyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun zamandır görüyorum üye olmak şimdiye nasıp oldu.Ekle benide.Zamanında hep izlerdim.Benim izledimlerimde robotnik diye bir kötü vardı adı değişti sornada eggman oldu

Hosgeldiniz diyelim o zaman PC ye gecince ekleyecegim, haber ederim

Robotnik var ise Adventures of Sonic the Hedgehog olabilir. Biraz bahsedinde hangisi oldugunu bulalim

İlk kez Sonic X te Eggman olarak gecti. (Zaten 1998 oyunundan itibaren adi bu sekilde olmustu. Diger yapilan cizgi filmler bu yildan once oldugundan Robotnik olarak geciyordu. Sonic X ise 2003 te yapilan bir anime) Onu da mi izlediniz yoksa?

Yok hocam ben küçükken bir robotnik vardı,birde böyle çocuksu bir seriydi.Robotnikin kalesi vardı bir tepe gibi bir yerde.SOnicin yanında sadece Tales vardı.Bundan sonra bir tek izlediğim seri vardı ondada sonic üç kardeşti.2 erkek 1 kız.Kız pemde,erkek kardşei yeşildi.Sonicin ailesi bir kralın çocuğuydu felan.Birde robotnik canlıları roboto çeviriyordu.

O zaman iclerinden ilki (sadece Tails olan) ilk basta dedigim gibi Adventures of Sonic the Hedgehog. 3 kardesli olan ise Sonic Underground. Bir tane daha var o da pek muhim olmayan bir cizgi diziydi

Sonic X e gelecek olursak, izledigim her dakika cok guzel benim icin O serilerden once ilk olarak bu izlenseydi bugun Sonic cok daha farkli bir konumda olurdu diye dusunuyorum.

Sonic underground izledikten sonra Sonicin müzikal bir kahraman olduğunu ve gücünün sadece hızlı koşmak değil aslında mükemmel bir gitarist olduğunu sanıyordum Hatta o kadar iyiydiki gitari ile robot parçalıyordu Gitarcı Sonic forever

Mahmut konun çok yanlış ahbab Sonic yok olmuş bir krallığın prensi ve üç kardeşi var.Mükemmel bir gitarist.Kardeşleriyde dünyayı kurtamakla meşgul olmadıkları zaman konser veriyorlar hemde bedava.
    Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

• quote:

Amerikan in oyunlari bunlar

Yani Gucunu ve Hizini tam olarak verememislerdir su Amerikan.cizgi dizilerinde. Underground da da Gitar in ozel olmasi nedeniyle robotlar parcalaniyordu. Kardesleri ve kendisi icin ozeldi o kolyeler(boyunlarindaki kolyeler muzik aletlerine donusuyordu bildiginiz gibi). Onunla Robotnik i durduracaklari soyleniyordu kehanette. Onun haricinde neredeyse hicbir gucu yok Sonic in ya hu

Mesela Sonic in en sevdigim ozelliklerinden biride sonunda muazzam bir gucu elde etmek olsa bile bunu elde etmekte hirslanmamasidir. Hatta umursamaz bile. Kendi gucu yeter cunku ona

2014 te Sonic Boom adli yeni bir cizgi dizi cikacak diye haber duyuruldu. İnsallah Sonic X i aratmaz demistim (hani o kadar duzgun bir anime yapti japonlar. Oradan kopya ceksinler en azindan) daha trailer dan aratacaga benziyor

Herkes sevdiği serinin yeni gelen yapımları hakkıdna konuşuyor ve seviyor,bense bitirilen çrmin yasını tutayım

Ben sonicin Underground serisinin dahaç ok sevdim.Azda olsa şiddet ve acımasızlık vardı.En çokta normal çizgi filmlerde olmayan karanlık bir atmosfer vardı.

• Ekle hocam imzayı böyle koydum hoşuma gitti
  • Peki fark etmez buradayım ben ö.m 'ye cevap verdim hocam
  • Yok hocam buradayım ben devamlı olarak bir yere gittiğim yok, yeniyim forumda zaten konuşcak kimse yok bi siz varsınız arada sizin ö.m 'ye felan bakıyorum bide konulara
  • Hmm ben uyudum dün pek uyku yok fark etmez yatarsanızda sorun yok
  • quote:

quote:

quote:

Amerikan in oyunlari bunlar

Yani Gucunu ve Hizini tam olarak verememislerdir su Amerikan.cizgi dizilerinde. Underground da da Gitar in ozel olmasi nedeniyle robotlar parcalaniyordu. Kardesleri ve kendisi icin ozeldi o kolyeler(boyunlarindaki kolyeler muzik aletlerine donusuyordu bildiginiz gibi). Onunla Robotnik i durduracaklari soyleniyordu kehanette. Onun haricinde neredeyse hicbir gucu yok Sonic in ya hu

Mesela Sonic in en sevdigim ozelliklerinden biride sonunda muazzam bir gucu elde etmek olsa bile bunu elde etmekte hirslanmamasidir. Hatta umursamaz bile. Kendi gucu yeter cunku ona

2014 te Sonic Boom adli yeni bir cizgi dizi cikacak diye haber duyuruldu. İnsallah Sonic X i aratmaz demistim (hani o kadar duzgun bir anime yapti japonlar. Oradan kopya ceksinler en azindan) daha trailer dan aratacaga benziyor

Herkes sevdiği serinin yeni gelen yapımları hakkıdna konuşuyor ve seviyor,bense bitirilen çrmin yasını tutayım

Ben sonicin Underground serisinin dahaç ok sevdim.Azda olsa şiddet ve acımasızlık vardı.En çokta normal çizgi filmlerde olmayan karanlık bir atmosfer vardı.

Hocam ben cogu anlatilanlari yeriyorum konuda Bazen birseyin olmamasi daha iyi olabilir olacak olan seylere gore

Ya devam edip sacmalansaydi seride bir dusunsenize? Yani Sonic X in sacma buldugum yerleri yok mu? Var Oyun tarihinde yok mu? Yine var ve bunlarda uzatilip bir sonuca varmak isterken ortaya cikan sacmaliklar Tabi sevilen birseyin bitmeside olabildigince uzucu bir durum, anlayabiliyorum.

PC ye cikacak oyunlarina gore de son bir iki yilda ki Sonic i inceleyip belki bir yazi yazarim Allah in izniyle. Daha onlarla ilgili bir haber duyamadim ne yazik ki.

Sonic Boom ise Trailer daki gibi olursa Sonic Tarihinde bir ilk gerceklesecek Konunun ilk mesajindaki Knuckles in daha once SEGA tarafindan hic cizilmemis bir goruntusunu gorduk Umarim o sekilde degildir yoksa bu seriyi izleyenlerle (hele de Cartoon Network te yayinlanacak. O kanali izleyen de az buz bir topluluk degil) isim var

Sonic Underground un karanlik atmosferi dediginizde Dikdatorluk yapan bir Kotu ve 2 metrelik Robotlardan kacan Sonic ve kardesleri uzerine Hani belki o robotlastirma kismi da bir etki edebilir. Zevkler ve renkler tartisilmaz fakat Ne Sonic o serilerde gosterildigi kadar gucsuz ne de Dr Robotnik (Eggman) o kadar caresiz Eggman in yaptigi robotlar Tony nin robotlarini alasagi edecek duzeydedir. İQ su 300 dur bu adamin

DCniün saçma baskıları olmasa devam etse hiç bir kurgusal problem yaşamaz.Elinde koskaca evrenler ve bununla birlikte multi evrenler var.Neyse yapıcak birşey yok artık herşey zamana kalmış.

Sonic Boomda Knucklesın o halini gördüm bildiğin boyunsuz yapmışlar

• quote:

İlerde geri getirirler belki belli mi olur

Hulk a benzettim bir ara Yani bu zamana kadar olan Knuckles modelleri ile Sonic Boom daki arasinda daglar kadar fark var

Bundan sonra seriyi devam ettğirseler bile Johnun üzerinde dururlar.Son sayıda Johnun manitayı pembe fener yapmışlar.Normalde Caroldı pembe fener.Tamamen Halı ve onu hatırlatıcak şeyleri silmeye çalışıyorlar ve bunu yapmak için onların alternatiflerini kuruyorlar.

Aslında Knuckles gücü ile ön planda.ŞUanki kaslı maslı hali ona daha çok yakışmış.

• Sonunda çocukluğumun vazgeçilmez kahramanı ile ilgili güzel bir sayfa buldum.Beni de eklerseniz mutlu olurum
  • Ekle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Bu mesaj silindi.
    yanlış oldu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daruga_13 -- 15 Ocak 2014; 18:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: daruga_13

Bizim de çorba da tuzumuz olsun

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

Hepsi sizin mi?

Evet :)

• anime olmayan bir şeyin anime bölümünde olması çok saçma !
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.