Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide eklersen sevinirim sonic colours sonic generetions sonic the hedgehog 4(episode 1-2) oyunlarını oynadım sonic x ilk 20 bölümünü izledim süper bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Ekledim sizide Sonic X i de Japonca izlerseniz ilk 20 bölüm çok daha zevkli gelecektir (ingilizce izlediğinizi varsayıyorum)

aslında trükçe altyazılı izledim dublaj japoncaydı
  • Şofotok yaptım.
    Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 7 Şubat 2014; 8:18:30 >
  • Nooooooooooooooooooooo
  • sonic heroes tadında olursa müthiş!!

Ayrıca
    Sonic Boom ilk bilgiler geldi!
    * Wii U/3DS'e özel bir oyun olacak.
    * CryEngine 3 ile geliştiriliyor.
    """""""""""""* Ekipte eski Naughty Dog çalışanları var."""""""""""""
    * Karakterler tamamen yeniden dizayn edilmiş (Eggman dahil!)
    * Her karakterin kendine has özellikleri ve gücü olacak.
    * Knuckles güçlü, Tails araç kullanan, Amy Rose çevik, Sonic hızlı.
    * 4 kişilik lokal multiplayer var (Online yok)
  • Begenmedim, ayrica sadece handheld de olmasi da kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum bu ney len.Bu şoku atlatayım,yazı yazıcam buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 7 Şubat 2014; 0:17:02 >
  • Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

Bu tasarımların oyuna ve animasyona özel olması içimi rahatlattı.Hani çok kötü durmuyor ama salaş ve serseri tipli olmuşlar.Bir kere kolları mavi yapmak nedir,hele ayak ve ellerdeki sargılar? Sonic şu son 10 yılda zaten bir ton değişikliğe uğradı,ama hepsi vücud orantısı değişimleriydi.Dikenler uzadı/kısaldı,kafa büyüdü/küçüldü,gözler falan değişti.Hep minimum seviyedeydi.Bir anda böyle görünce şok oldum.

Tails ve Amy hoşuma gitti ama.Knuckles çok sırıtıyor.Gözüm alışsın istemiyorum öyle bir tasarıma.

TV serisi fena durmuyor,animasyonlar akıcı.Ama 11 dakika ve 6-11 yaş oranı canımı sıkıyor.Çerezlik birşey olacak gibi.Ben sağlam bir anime beklerken onlar cg animasyonlu Cartoon Network çizgifilmi yapıyorlar.Sonic x üstünden bunca sene geçtikten sonra gelen bu mudur yani?

Son olarak Nintendo konsollarına özel olması...Ben yeni nesile oyun bekliyorum adamlar oynayamayım diye elinden geleni yapıyor.Bu gidişle 3ds aldıracaklar bana.

• Çokta yerden yere vurmak istemiyorum.Sonuçta kalıcı bir iş değil, birde oyun ekibinde Naughty Dog dan adamlar varmış.Sağlam birşeyler çıkabilir..Bi Crash havası seziliyor zaten karakterlerin salaş duruşunda.

Bak mesela yukarıda koyduğum çizim ne güzel.Ama cg animation olunca bi soğuyorum.Ben anime tarzı seviyorum arkadaş.

Tv serisi akıcı derken karakterlerin hareketleri,mimikleri akıcı.Bazı Cartoon Network animasyonları oluyorya, hayvanlı falan; onlarda dandik olabiliyor.Kütük gibi oluyor herşey..Bu fena gelmedi gözüme.
  • knuckles olmamış.. ayrıca eller niye sargılı bunların, muay thai 'mı yapacaklar.. pek ümitli değilim seriden
  • Sonic uzamış :D Uzamasa daha şirindi.

• Oh sonunda geldi

• Hayırlı olsun.Bu Nintendo'ya özel Sonic oyunları bana Wii u aldıracak sonunda.
  • Gıcır gıcır parlıyo ya normal kutular gibi değil :)
  • Bu normal

Buda benimki
    Resmi taratmışlar o yüzden berbat çıkmış. Ama simli mimli parlıyo işte anladın sen onu :D
    http://andydecarli.com/Video%20Games/Collection/Nintendo%20Wii%20U/Scans/Full%20Size/Nintendo%20Wii%20U%20Sonic%20Lost%20World%20Front%20Cover.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 8 Şubat 2014; 17:13:55 >

• Snicin alımı kocaman knuckles evrim geçirmiş

• Değişim süreci..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 9 Şubat 2014; 2:22:34 >
  • Dün oynadım biraz tek bi lafım var.

ZOR!
  • Oyunun b**unu çıkardıktan sonra videolarını çekicem.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.