Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz

• tonlar monlar ucusuyo burda mubarek gorende supersaiyan4 goku sanicak :D
  • Madem o kadar güçlü niye adventure da bi araba çarptımı ölüyolar :D hadi ateistler bunuda açıklayın.
  • Beni de eklesene kardeşim :)
  • Görmedik. Tipleri bayağı değişmiştir heralde.

• 3 gündür sakin buralar canlanalım biraz :)

• hocam sol emeraldslarla ilgili bilgi verirmisiniz bunlar blazenin kullandıklarıydı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimatesonic

çok güzel olmuş ellerine sağlık sıkılmadan okudum benim gibi sonici çok seven insanlardan görünce mutlu oluyorum emeğine sağlık

bu mesajla beraber sonic severleri gördüm aslında şansa bala buldum orası ayrı
  • İlk olarak konuyu okuyamadım yarısını yani ama beni hayranlara ekle ve o ne yazı be!!!!!!!!!!!!!
    Acun görse yok artık der!
  • yeni görüntüler rouge kilo almış

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Resim linkini google gorsellerde arattim ve boyle bir haber yok gibi gozukuyor. DeviantART sitesinde paylasilmis bir fan art.

Resmi haberleri su sitelerden takip edebilirsiniz;

http://blogs.sega.com/?s=sonic+boom

http://www.tssznews.com/

Edit: 7 Kaos Zumrutu ve Shadow gibi karakterler bu seride yer almayacak diye okudugumu hatirliyorum.

saolun hocam shadow silver vs vs bu karakterlerin geride kalması pek hoşuma gitmiyo açıkçası onları bırakıp abidik gubidik deadly six yapmaları çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Aslında SEGA evrenin genişlemesi için Deadly Six gibi yeni karakterlerin olması gerekiyor. Yoksa Sonic, Shadow, Silver vs diye kısır bir döngü oluşur ve bu da çoğu fanın oyunlardan sıkılmasına, yani oyun satışlarının düşmesine neden olabilir. SEGA da bunu istemez doğal olarak.

SEGA zaten şu aralar sadece Sonic 'e hitaben oyunları yapmaya başladı ve bu da beni rahatsız eden bir nokta (tamam Sonic fanıyımda SEGA evreninde bütün karakterler aynı değerde önemlidir, sadece biri değil). Sonic Generations tan sonra değişim başlıyor tarzında birşey okumuştum acaba onunla ilgili bir neden mi bu diye düşünüyorum.

Hocam generations öncesinde hep farklı karakterler vardı ve buda ilgiyi öbir karakriterlere ddoğru çekiyordu yani dediğiniz mantıklı

• Vay, ben bakmazken trailerlar çıkmış :D TV Show'da Sonic'in modeli hoşuma gitmedi ama Eggman baya iyi olmuş. Oyunda zaten Knuckles berbat, ama oyunun grafikleri hoşuma gitti. Bakalım çıksın izleriz gameplaylerini fakir fakir. :D

• Yok be ben asıl Eggman'i beğendim daha gerçekçiydi. :)

• Bu pilot bölüm aslında hayalimdaki animeyi yansıtıyor.İnsan yok,mobiusda geçiyor,hızlı,eğlenceli..Bunu diğer sonic bölümlerinden hep daha çok sevmişimdir.
  • Benide yaz Pc de ilk oynadığım oyunlardan biri bir sonic oyunuydu ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Çizgi filminide biraz izlemiştim küçükken. Kısaca severim sonic ve tails'ı
  • Film söylentileri doğru çıktı. Columbia
    Pictures (Sony) Sonic filmi üzerinde çalışıyor.

http://m.youtube.com/?hl=tr&gl=TR#/watch?v=B63FgA4DnmY

• Mephiles olduğunu sanmıyorum ordakinin. Platform üstünde Shadow görünüyor öncesinde. Renklendirmeyle ilgili bir durum.

Nazo da unutulup gitti. 3 saniye gözüküpte bu kadar konuşulan başkası yoktur heralde.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.