Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karakterin '' sonic x'' isimli bir animesi var. İlk mesajda anlatılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic & All-Stars Racing: Transformed (PC) güzelmiş, 2 gündür oynuyorum biraz Crash Team Racing'i andırıyor tabi o kadar iyi değil. Birkaç müziğini de beğendim artık onları dinler dururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Sonic & All-Stars Racing: Transformed (PC) güzelmiş, 2 gündür oynuyorum biraz Crash Team Racing'i andırıyor tabi o kadar iyi değil. Birkaç müziğini de beğendim artık onları dinler dururum.

CTR daha mı iyi diyorsunuz yani?

Bende oynamayı düşünüyorum, şöyle indirebileceğim güzel bir yer varsa pm den alabilir miyim? Birkaç videosuna bakayım dedim en ufak bir hatada rakipler geçiyor Cidden o kadar zor mu oyun?

Mobil için olanını da daha denemedim fakat o da oldukça güzelmiş gibi duruyor.

Özel mesajda belirtmemişim. Oyunda kontrolleri ayarlamada sıkıntı var. Launcher.exe dosyasını çalıştırarak yapıyoruz ama gelen ekranda fare imleci sürekli olarak sol üst köeşeye çekiliyor kendi kendine. Baktım tuşları böyle ayarlayamıyorum, kontrolcü olarak sadece klavyeyi seçtim. Tüm tuşların hangi komutlara karşılık geldiğinin ss alıp jpg olarak kaydettim kapadım Launcher.exe'yi Xpadder uygulaması ile önceden hazırlamış olduğum gamepad taslaklarına alışık olduğum tuş dilizimine göre (Crash Team Racing'teki gibi) bir tuş ataması yaptım. Xpadder ile klavye-fare tuşlarını ve fare hareketlerini gamepad'e aktarabiliyorsunuz. Ben de SS almıştım o resme göre bakıp tuş ataması yaptım ve oyunuma devam ettim.

Oyun hard ve expert modlarında epey zorlaşıyor. Bazı bölüm ve oyun modlarında hard yine insani seviyede de expert aşırı derecede zor. Oyunda aynı crash team racing'deki turbo boost ve power slide durumu var. Yani kaydırarak turbo yapıyorsunuz tabi bu sadece tek kaydırma tuşuyla oluyor. Kaydırma tuşu aynı zamanda fren ve durunca da geri gitme tuşu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Ocak 2014; 11:19:31 >

• Seviyorum şu sonic'i,son zamanlarda çıkan oyunları dandik olsada her bir oyunu efsanedir.
  • İndirime girmiş kaptım. 30+15,47$
    Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 20 Ocak 2014; 17:29:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Sonic & All-Stars Racing: Transformed (PC) güzelmiş, 2 gündür oynuyorum biraz Crash Team Racing'i andırıyor tabi o kadar iyi değil. Birkaç müziğini de beğendim artık onları dinler dururum.

CTR daha mı iyi diyorsunuz yani?

Bende oynamayı düşünüyorum, şöyle indirebileceğim güzel bir yer varsa pm den alabilir miyim? Birkaç videosuna bakayım dedim en ufak bir hatada rakipler geçiyor Cidden o kadar zor mu oyun?

Mobil için olanını da daha denemedim fakat o da oldukça güzelmiş gibi duruyor.

BİRİ CTR Mİ DEDİ!!!

CTR nin üstüne hiçbir yarış oyununu tanımam ezer geçer hepsini! Mario kart bile sönük kalır benim için.

• vay be çocukluğum aklıma geldi animesi olduğunu bilmiyordum paylaşım için teşekkürler
  • yazmayı unutmuşum ekle tabiki
  • benide eklermisiniz ?

eskiden fazla sevmezdim ama mobilde Sonic The Hedgehog 2 oynuyorum çok eğlenceli gerçekten fakat tails hariç diğerleri ile oynamak gerçekten zor
  • Yazar mısın hocam.
  • Hocam cok guzel yazmissin. Biraz goz gezdirdim de hosuma gitti yazim sekliniz. Diyarima biraz daha vakit ayirmam gerektigini hatirladim, fikirler zihnime akin etti.

Fantastik kurguyu seviyorum :)

Ohom, dalmisim yazmisim biseyler soracagim soruyu unutmusum. Bi aralar Sonic'in yeni dizisinden bahsediliyordu, Sonic Boom'du sanirim. Acaba resmi bir cikis tarihi aciklandi mi? Ya da bekli cikmistir bilemiyorum ^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Hocam cok guzel yazmissin. Biraz goz gezdirdim de hosuma gitti yazim sekliniz. Diyarima biraz daha vakit ayirmam gerektigini hatirladim, fikirler zihnime akin etti.

Fantastik kurguyu seviyorum :)

Ohom, dalmisim yazmisim biseyler soracagim soruyu unutmusum. Bi aralar Sonic'in yeni dizisinden bahsediliyordu, Sonic Boom'du sanirim. Acaba resmi bir cikis tarihi aciklandi mi? Ya da bekli cikmistir bilemiyorum ^^

Tesekkur ederim hocam, begenmenize sevindim Konunun 3. Sayfasindan itibaren bakarsaniz buna benzer yazilarida gorebilirsiniz. Belki dikkatinizi ceken bir nokta olur.

Sonic Boom hakkinda yeni bir bilgi yayinlanmadi maalesef. Bakalim kendi bolumlerinden olusmus bir traileri ne zaman yayinlanacak.

Ben baktim da Cartoon Network'un sitrsinde haber ve bi resim yayinlamislar. 2014 Sonbaharda gelecekmis. Mobilde oldugum icin resim atamiyorum ama google'a yazinca cikar. Resimde Tails Sonic Amy ve bir karakterin golgesi vardi. O karakterin Knuckles olacagi yaziyordu ama onu o kadar uzun ve iri hatirlamiyordum.

• quote:

Zaten ilk ciktiginda paylasmistik onlari @Yalarca hocamizla. Gormussunuzdur diye tekrardan bahsetmedim. Ozetleyeyim o zaman o yaziyi.

Dediginiz gibi sonbaharda cikacagi soyleniyor. Her bolum 11 dakikadan toplam 52 bolum olacakmis. CGİ olarak yapilacagi soyleniyor ama bunun bu tur cizgi dizilerde veya animelerde olmasina pek hos bakmiyorum. Eggman in robotlariyla bolca savaslar da olacakmis.

O golgeler arasinda ise en normali Tails gibi duruyor. Sonic in uzerinde ceket veya yelek var ama golgelerden pek ayirt edilemiyor. Dikenlerindeki ufak degisiklikler CGİ da nasil gozukecek merak ediyorum Amy nin uzerinde etegin olmamasi da ilginc bir durum. Pantolan tarzi bir sey giymis olabilir o yuzden.

Birde Knuckles a bakalim

Uzatmalari yetmemis gibi kasta eklemisler Knuckles cok guclu bir karakter fakat boyle bir gorunum ona pek gitmemis diye dusunuyorum. Hani sadece cok guclu degil ayni zamanda cok hizli ve ceviktirde. Sonic le cogu zaman hiz ve ceviklikte takim olustururlar. Tabi Sonic kadar hizlidir da diyemeyiz ama inanilmaz bir hizinin olduguda dogrudur. Sonic Boom daki gibi bir vucuda sahip olursa daha hantal olacak gibi duruyor bu yuzden. Sadece kas gucu var demek yanlis Knuckles ta. Sadece en cok ortaya cikan kas gucudur.

Parmakli yapmalari zaten baska bir alem Nerden kafalarina estide yaptilar boyle merak ediyorum.

Belki Knuckles degilde farkli bir karakterde olabilir. Onu da trailer yayinlanirsa anlayacagiz

Tesekkur ederim. Evet baska bir karakter olmasini istiyorum onun. Knuckles'in normal hali daha iyi. Ve bolumlerin 11dk olmasi gercekten kotu olmus :(. Zaten guncelini yakaladigim animelerin bolumlerini beklemek cok sıkıcı oluyor.

• quote:

Bir kotu haber daha.

Sonic Boom 6-11 yasindakilere hitap edecekmis

Bu SEGA nin dusunce yapisi anlamiyorum ya hu. Baska sirketler hic olmayan bir karakter cikartir ustune de zibilyon harcama yapip herkese tanitir (gerek cizgi film veya anime, gerek cizgi roman veya manga, gerekte oyunla), SEGA elindeki maskot icin oyundan baska birsey dusunmez Verir telif hakkini kim yapiyorsa yapsin diyorlar

Nerde bulacaz gercek anime tadinda siddet dram kanli bir sonic dizisi... Keskeeee
    Sonic kotu demiyorum ama keske yetiskin fanlari icin boyle dedigim gibi bisey de cikarsalar, 12 ya da 25 bolumluk bir anime falancok guzel olurdu.

6-11 yas ne abi ya...

• Kan olayini abarttim evet :D Ama yine de 7+ biseyler cikarsalar guzel olurdu. Neyse bekleyecez bakalim, nasil olacak 11dklik kisa kisa bolumler. Sanirim 52 hafta beklerim artik universitede izlerim hepsini birden :D

• güzel konu olmuş emeğinize sağlık
  • tabi eklersen sevinirim
  • quote:

quote:

Kan olayini abarttim evet :D Ama yine de 7+ biseyler cikarsalar guzel olurdu. Neyse bekleyecez bakalim, nasil olacak 11dklik kisa kisa bolumler. Sanirim 52 hafta beklerim artik universitede izlerim hepsini birden :D

O 52 bolumu 3 senede bitiririz 10. Bolume gelir basa sararlar. 20 ye gelir yine basa sararlar

Neden oyle dediniz? Sonic X'te oyle mi olmuştu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kan olayini abarttim evet :D Ama yine de 7+ biseyler cikarsalar guzel olurdu. Neyse bekleyecez bakalim, nasil olacak 11dklik kisa kisa bolumler. Sanirim 52 hafta beklerim artik universitede izlerim hepsini birden :D

O 52 bolumu 3 senede bitiririz 10. Bolume gelir basa sararlar. 20 ye gelir yine basa sararlar

Neden oyle dediniz? Sonic X'te oyle mi olmuştu?

Ulkemizde dublaji yapilmayip yayinlanmiyorsa, bu anime/cizgi film cevirilerini yapan bir yer/site bunu da cevirirse boyle birsey yasanmayacaktir. Yoksa Dublaji falan yap, Cartoon Network te yayinla o bitmez oyle 1 sene boyunca ilk 15-20 bolumunun gosterildigi anime ler falan gordum CN de Sonic Boom u da En azindan 2-3 yilda bitirirler diye tahmin ediyorum. Daha az da olabilir daha fazlada bu sure.

Sonic X te neler olmadi ki

Ben direk ingilizce izlerim sonic x ide oyle izledim sikinti yol benim icin ama yani herkes ingilizce bilmiyo

• Muhabbet Sonic X'den mi açıldı ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.