Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog (Film-2019) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu film için hiç umutlu değilim Sony'nin son yaptığı live action cgi filmlerine baktınız mı? hani şirinlerdir alvindir çok sıkıntılı filmler ha bide emoji filmi var sony'nin en son çıkardığı imdb'den 0 aldı galiba tabi bilgisayar oyunu filmi laneti var bide.Sonic Unleashed'in cgi ara sahnelerini yapan firmada işin içinde ama hikayeyi fln yönetceklerini sanmıyorum büyük ihtimalle sadece cgi yapcaklar.Bence direk iptal etsinler bu filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 12 Ağustos 2017; 13:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: silverthehedgeho

Aslında bu film için hiç umutlu değilim Sony'nin son yaptığı live action cgi filmlerine baktınız mı? hani şirinlerdir alvindir çok sıkıntılı filmler ha bide emoji filmi var sony'nin en son çıkardığı imdb'den 0 aldı galiba tabi bilgisayar oyunu filmi laneti var bide.Sonic Unleashed'in cgi ara sahnelerini yapan firmada işin içinde ama hikayeyi fln yönetceklerini sanmıyorum büyük ihtimalle sadece cgi yapcaklar.Bence direk iptal etsinler bu filmi.

Evet CGI ı Marza animation planet yapacak. Sega ya bağlı bir stüdyo.

Açıkçası bu kadar bekledikten sonra iptal edilmesini falan istemiyorum. Kötü de olsa izlerim. Şimdilik birkaç umut verici haber var elimizde (senaryoyu yazanın bir fan olması gibi), o açıdan bir beklentim var benim.

Edit: Sony sadece film haklarına sahip. Filme çok fazla etkisi olacağını sanmıyorum. Burada asıl iş yazar, yönetmen ve filmi denetleyecek olana düşüyor.

Senaryoyu bir Sonic hayranına mı yazdırıyorlar? Mantıklı ve bir o kadar ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Çok iyi yav! Kurtarılan günün sonunda "You'll pay for this!" diyecek mi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum açıkçası
  • hypee

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

hypee

• Offffff irkildim ben bu kadar kötü bir tasarımı hayal bile edemezdim adamlar yapmışlar birde utanmadan gösteriyorlar ve görsel efektlerinde çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Jim Carey parası iyi oynayalım bari demiş açıkçası.
  • Yani fragmanı izleyince bir heyecan oldu ama bildiğimiz Sonic tasarımlarından epey farklı ve kötü olmuş. Sonic'ten başka her şeye benziyor. Gerçi Sonic gibi bir çizgikarakteri gerçeğe ayarlamak da epey zor olsa gerek. Jim Carrey bence epey iyi bir tercih ama bu adam neden zayıf? Yani bunu epey şişman yapmaları gerekirdi. Şişman olmayan Dr. Eggman mi olur la? Neyse. Gelsin izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Mayıs 2019; 12:16:43 >
  • Her türlü izleriz, çocukluğumuz Sonic oynayarak geçti.
  • Jim Carey bence en doğru seçim. Fragmanın sonunda da Eggman'e oldukça benzemiş kilosu dışında.

Sonic ise çok tüylü olmuş, bu yüzden biraz garip görünüyor ama yeteneklerini gösterince feci hype oldu bende.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fragmanı oldukça beğendim. Film umarım güzel olur. Çocukluğumuzun oyununu sinemada görmek güzel olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Yalnız Türkçe dublajı da çok iyi ya. Fragmandaki sesler aynı şekilde filmde de olursa bunu dublaj olarak bile izleyebilirim. Bu arada ne zaman Jim Carrey'in sıfatını Dr. Robotnik (Eggman) olarak görsem yüzümde pis bir sırıtma oluşuyor. Bu adam bu tip roller için doğmuş yeminle. Hakikaten oyuncu tam bir nokta atışı olmuş.

• Sonic efekt olarak hiç güzel durmuyor inşallah düzeltirler.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ama birçok kişi Sonic'in görünüşünden şikayetçi. Korkan bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Danger

Sonic efekt olarak hiç güzel durmuyor inşallah düzeltirler.
    Filmin vizyona girmesine aylar kalmış. Bu saatten sonra düzeltme-değişiklik olmaz.
  • Sonic'in görünüşüne yapılan yoğun eleştiriler sonucunda filmin yönetmeni karakterin yeniden tasarlanacağını duyurdu.

• sonic'in tasarımı tam anlamıyla rezalet olmuş onun dışındaki her şey güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filmin vizyona girmesine aylar kalmış. Bu saatten sonra düzeltme-değişiklik olmaz.

Alıntıları Göster
    Bu haftanın başlarında ilk Sonic the Hedgehog fragmanı yayınlandı fakat hayranlardan gelen tepkiler olumsuz oldu. Sonic'in tasarımı video oyunlarındaki karakterin uzuv stiline kıyasla daha insanımsı bir görüntüye sahip olduğu için eleştirildi. An itibariyle fragmanın YouTube'de 452 bin olumsuz ve 271 bin olumlu oyu bulunuyor.

Bunun üzerine yönetmen Jeff Fowler, Twitter aracılığıyla Sonic'in tasarımının film için değiştirileceğini açıkladı.

"Desteğiniz için teşekkür ederim. Ve eleştirileriniz için. Mesaj açık ve net... Tasarımdan hoşnut değilsiniz ve değişiklikler istiyorsunuz. İstediğiniz olacak. Paramount ve Sega'daki herkes bu karakteri olabileceğinin EN İYİSİ yapmakta kararlı... #sonicmovie #gottafixfast"

Film, 8 Kasım tarihinde vizyona girecek. Yani görsel efektler ekibinin değişiklikleri uygulaması için sadece altı ayı bulunuyor.

Kaynak: ComingSoon
    PlanetDP.org
    Sonic Olumsuz Eleştiriler Nedeniyle Yeniden Tasarlanacak
    https://www.planetdp.org/article/sonic-olumsuz-elestiriler-nedeniyle-yeniden-tasarlanacak-art1057

@danger1513 Sözümü geri alıyorum. Ancak normalde böyle şeyler pek yapılmaz, seyirci pek umursanmazdı. Hayret ettim şahsen. Yalnız görsel efekt işlemleri için vizyon tarihine çok az bir süre var. Vizyon tarihini ötelememeleri dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Mayıs 2019; 21:58:44 >

• Gelen Tepkiler Üzerine Sonic Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

İnternette 'korkunç tasarımından ötürü' eleştiri alan Sonic the Hedgehog filmi ertelendi. Kasım ayında vizyona girmesi planlanan filmin vizyon tarihi 20 Şubat 2020’ye alındı. Görünüşe göre Sonic kahramanının görünümünü düzeltmek üç ay daha alacak.
    Yönetmen Jeff Fowler, Twitter’a “Sonic’i doğru yapmak için biraz zamana ihtiyacımız olacak” yazdı ve “Filmin yapımında hiçbir görsel efekt sanatçısı zarar görmedi” hashtagini kullandı.

Filme duyulan ilgi bir hayli fazla. Bunu Sonic’in nostaljik ve iyi bilinen bir video oyunu karakterlerinden biri olduğu gerçeğine bağlayabiliriz. Filmin fragmanı YouTube’da 31 milyondan fazla izlendi ve eleştirilerin çoğu Sonic’in karakter tasarımı üzerine oldu.

Sonic’in fanları gibi, orijinal yaratıcılarından biri olan Yuji Naka, Sonic’in fragmanından aldığı görüntülerle Twitter üzerinden kaygılarını dile getirdi ve Sonic fanlarını karakter tasarımına olan tepkilerinden ötürü övdü. Yuji Naka, “Sonic hayranlarının gücü inanılmaz, iyi bir yöne gidebilmek güzel. Sonic’i sevdiğiniz için teşekkürler.” tweetini attı.

Filmde Ben Schwartz tarafından seslendirilen Sonic, en iyi arkadaşı Tom Wachowski (James Marsden) ile birleşip kötü karakter Dr.Robotnik’i (Jim Carrey) durdurmaya çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Mayıs 2019; 1:32:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.