Şimdi Ara

>->sonique<-< (Hiç bir yerde yok!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Size Benim 4 senedir kullandığım ve çok memnun kaldığım bir müzik programını sunuyorum.Bence Winampa en ii rakip ve Winapmtan daha güzel olduğunu düşünüorum.Şu anda bu müzik programını bulmanız neredeyse imkansız gibi.(Ayrıca program full versiyondur beta değildir)

Özelliklerini bakarsak;

1-Tek bir müzik atıp direk liste seçmeden dinleme özelliği
    2-Boyutunun küçük , kullanışlı ve piratik olması
    3-Liste oluşturabilme özelliği
    4-Üç boyut şekile girebilme özelliği vb
    5-WMA, MPEG, MP2, MP3, WAV, MOD, XM, IT, S3M ve CD müziği gibi pek çok müzik formatını açabilir.

Daha çok ayrıntıya girilecek olursa:

Sonique MP3 dosyalarını, Microsoft Windows Media dosyalarını, müzik CD' lerini vs. çalabilen bir müzik çalıcıdır. Tamamen canlandırmalı menü sistemleriyle tam olarak dinamik ve penceresiz bir arayüz sunar. Ek özellikler arasında tam özellikli bir çalma listesi düzenleyici; bir dizi kendine özgü çıktı görselleştirme modları; plug-inler; perde, yavaşlatma ve dönüş sunan güçlü bir kontrol seti; skin desteği; bir denge ve yükseltme ayarı ve iğne tabanlı düzey ayarlama ile bir 20-bant ekolayzır vardır. Sonique WMA, MPEG, MP2, MP3, WAV, MOD, XM, IT, S3M ve CD müziği gibi pek çok ses formatını destekler. 1.96 sürümü MP3 çözücüyü AE 4.8' e güncellemektedir. Ayrıca işlemci optimizasyonu, yeni bir etiket düzenleyici, tam ekran ölçekleme ve diğer çeşitli hata düzeltme ve geliştirmeleri içerir.

Resimleri

http://r.apidshare.de/files/29708199/Soniq1808.rar.html

Not:Girmeye başlamadan önce r nin yanındaki noktayı kaldırmayı unutmayın

• güzel bir yazılımdı winampten sonraki alternatifimdi..
    fakat malesef geliştirilmesine son verildi 2003te. ozamandan beri program gelişmiyor, ve güncel oynatıcılara göre ciddi eksiklikleri var..
  • Yıllardır bu iş için Winamp kullanıyorum.Kolay kolayda vazgeçmem.

Ama yine de sağol paylaşım için.

• saağol kardeş bir bakalım.
  • eyvallah dostum görünümü hoş indiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Yıllardır bu iş için Winamp kullanıyorum.Kolay kolayda vazgeçmem.

Ama yine de sağol paylaşım için.

Aynen
  • Bu programı 4-5 yıl önce kullanmıştım winamp'ın yanında, fena bir program da değildi aslında. pek şekilde bir değişiklik olmamış galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söz yok paylaşıma paylaşım paylaşimdir ne de olsa saol ustat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

güzel bir yazılımdı winampten sonraki alternatifimdi..
    fakat malesef geliştirilmesine son verildi 2003te. ozamandan beri program gelişmiyor, ve güncel oynatıcılara göre ciddi eksiklikleri var..

eskiden winamp yerine kullanırdım.Fakat güncelleştirmeleri bitince bırakmak zorunda kaldım.
  • Emeğin için saol, ........ sevdiğini kullanabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xax -- 18 Ağustos 2006; 20:59:24 >
  • İlk kullandığım programlardan biridir(şarkı dinlemek için) Ama şu bi gerçek sanırım hiç bir program winamp kadar sarmadı..Ve bundan sonrada alışkanlık olarak devam edicek...Yinede bilmeyenler için denemek amaçlı güzel paylaşım eline sağlık...
  • bende bi ara q player die bir program kullanıyodum.
    çok seviyodum kendisini.
    ama bunun gibi oda güncelleşmeden kaldı o yüzden winampa döndüm.
    doğrusunu söylemek gerekirse ozamanlar buda qplayerda winamptan hem daha güzel görünüşlü hemde daha kullanışlıydı.
    ama artık winamp rulez.
    saol paylaşım için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.