Şimdi Ara

SONNN İNDİRİMM SATILIK SORUNSUZ PIRIL PIRIL SLR-LİKE FUJİ FİNEPİX S 9600 VE HEDİYELERİİ KACIRMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    URUN TERTEMİZ OLUP SORUNU SIKINTISI YOKTUR 2 GB HAFIZA KARTI 1 ADET TRİPOD KATA DC 437 MARKA CANTA 4 ADET 2700 mAh VARTA MARKA PİL 4 ADET 3000 mAh PİL UV FİLTRE 1 ADET GUNESLİK 1 ADET GP MARKA SARJ ALETİ kendi resimlerini baska bir fotograf makinem olmadıgı icin cekemedim bunların hepsi icin istedigim fiyat 550 TL dir...

ÖZELLİKLERİ

Fujifilm FinePix S9600 : Fujifilm, oldukça beğeni görmüş FinePix S9500 modelinin devamı olan Fujifilm FinePix S9600 megazum dijital fotoğraf makinesini duyurdu. Fujifilm FinePix S9600 dijital kamera 10.7x Fujinon optik zum objektife, 9 megapiksel çözünürlüklü Fujifilm Super CCD görüntü algılayıcıya, 80 ile 1600 değerleri arasında ışık hassasiyetine ve akıllı flaş sistemine sahip. FinePix S9500 modeli oldukça büyük bir ilgi görmüştü. FinePix S9600 modeli de devamı olduğu bu ürünün kalitesine ek olarak gelişmiş özellikler de sergiliyor. FinePix S9600 dijital fotoğraf makinesi etkileyici zum mesafesi ile fotoğrafçılığı ciddi anlamda hobi haline getirmiş kullanıcılara ve fotoğraf tutkunlarına yönelik bir ürün.
    Fujifilm FinePix S9600Fujifilm S9600 kamera - Zum objektif
    Fujifilm S9600 dijital kameranın 10.7x 28-300mm zum objektifi bünyesindeki asferik elemanlar sayesinde optik kalite açısından üst seviyede performans sergiliyor. Fujifilm’in Real Photo işlemcisi sayesinde ulaşılan yüksek ışık hassasiyeti değerleri ile tüm ışık şartlarında kaliteli görüntüler elde edilebiliyor. Ayrıca yüksek ışık hassasiyetlerinin bir diğer etkisi de kısa çekim hızlarına olanak tanıyarak kamera sarsıntısı veya fotoğrafı çekilen nesnenin hareketli olmasından kaynaklanan bulanık görüntülerin önüne geçebiliyor olması.

Fujifilm FinePix S9600 kamera- LCD ekran
    Fujifilm FinePix S9600 modelinin FinePix S9500’den farklı olduğu noktalardan bir tanesi de yeni görüntü işlemci algoritmalarında gerçekleştirilen yeniliklerin sonucunda ulaşılan netlik ve çözünürlük seviyesi. 9 megapiksellik bu kamera gövde ve görüntü algılayıcı uyumunun sergilediği mükemmel performans ile son derece kaliteli sonuçlar üretiyor. Cihaz 2.0 inç büyüklüğünde ve 235,000 piksel çözünürlükte LCD ekrana sahip.

Fujifilm FinePix S9600 kamera özellikleri
    • 9.0 milyon piksel Fujifilm Super CCD görüntü algılayıcı
    • Fujifilm RP (Real Photo) işlemci
    • Akıllı flaş sistemi
    • 28-300mm (10.7x) Fujinon zum objektif
    • 2.0 inç, 235,000 piksel LCD ekran
    • 0.8 saniye açılış süresi
    • Saniyede 30 kare sesli video görüntü çekim

Resimler temsilidir ama makinemde bi o kadar temizdir makine bulabilirsem kendi resimlerinide eklerim en kısa zamanda herkese iyi forumlar...

SONNN   İNDİRİMM SATILIK SORUNSUZ PIRIL PIRIL SLR-LİKE FUJİ FİNEPİX S 9600 VE HEDİYELERİİ KACIRMAYIN

SONNN   İNDİRİMM SATILIK SORUNSUZ PIRIL PIRIL SLR-LİKE FUJİ FİNEPİX S 9600 VE HEDİYELERİİ KACIRMAYIN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantoM -- 24 Eylül 2010; 19:16:30 >

• Pm attım saygılar.
  • Cevapladım tesekkurler
  • pm :)
  • Cevapladım haber bekliyorum
  • Mesajımız bulunsun bir kaç günlük.. (=
  • bulunsun tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim o makinayı vakti zamanında ne zahmetlerle almıştık. şimdi satıyor olmana üzüldüm:( param olsa benim tosunun yanına 2. kardeş olarak alırdım ama param yok ne yazıkki. alacak kişi sıfır ürün alıyor gibi alacağından emin olabilir. geniş açıdan tele zoom a kadar çok geniş bir yelpazede kullanabilceğiniz objektifi var. compact makina fiyatına slr-like fotograf makinası. bu fiyata bu kalite kaçmaz. yanında gelen ekipmanların değeri 150tl üzerinde. sadece çanta 90tl civarı bir fiyata satılıyor zaten. varta piller deseniz 4 tanesi en az 30tl civarında. şarz aleti, tripod uv filtre derken en az 180 tl tutuyor bu ekipmanlar. yani fotograf makinası 380tl civarı bir fiyata geliyor. bu fiyata bu makinayı hemde bu temizlikte bulmanız mümkün değil arkadaşlar. isteyen istediği yerden araştırıp bakabilir. makianın temizliğine ve sağlamlığına ben kefilim. hiç bir arızası yoktur. bu kadar emin konuşabiliyorum çünkü makinayı almasında ben yardımcı olmuştum emre kardeşime. kendim de d80 slr makina ile fotografçılık yapıyorum. bu makinanın kalitesini bildiğim için ben önermiştim. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. niyeti olan kaçırmasın diyebilirim. makinanın temizliği arti ekipmanlar fiyat makul. sırf çantasını insan görünce bu işe heves ediyor valla:)

• Saol kardesim yorumun icin teşekkur ederim satmayı bende istemezdim ama ihtiyacdan dolayı hayırlısı olur ins
  • takip pm .si
  • Bu fiyata alınabilecek en like'lardan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Bu fiyata alınabilecek en like'lardan birisi.

• güzel ürün iyi fiyat
  • tesekkurler
  • bu makina bu ekipman ve fiyatına karşın hala satılamadımı. ilginç doğrusu. gerçekten samimi söylüyorum slr-like makina alacak arkadaşlar bakmadan geçmesin. hatta sırf küçük diye 400-500tl hiç bir özelliği olmayan compact makina alacak birisi varsa biraz daha işi profesyonelleştirmek istiyorsa bu ürünü bir gözden geçirsin bence. hayırlı satışlar kardeşim inş en kısa sürede satılır
  • İns kardesim hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.