Şimdi Ara

Sonradan Çeki Demiri Yaptırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Aman diyeyim uyandırma milleti :))

Alıntıları Göster
    şoföre her ay iki bin maaş vermektense bi römork bağlıyom bitti gitti mantıklı değil mi
  • dmaug7 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı tabi. Size ne kadara mal oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeki demiri bağlatmak, evrak işleri TSE vs minimum 2.000 tl civarı tutar.
    Yetkili bir yerde TSE standartlarına uygun yapılırsa garantiden çıkmaz aracınız
    Ama tabi siz yine de yaptıracağınız yere bu detayı özellikle sorun.

Ben yaptırıp kullanan arkadaşlardan ehliyet değiştiren görmedim şahsen.750kg.'a kadar olan yüklü römorklarda ehliyet değişimi gerekli değil.
    Ama 750kg üstüne BE ehliyeti istiyor,o da karmaşık bir mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Çeki demiri bağlatmak, evrak işleri TSE vs minimum 2.000 tl civarı tutar.
    Yetkili bir yerde TSE standartlarına uygun yapılırsa garantiden çıkmaz aracınız
    Ama tabi siz yine de yaptıracağınız yere bu detayı özellikle sorun.

Ben yaptırıp kullanan arkadaşlardan ehliyet değiştiren görmedim şahsen.750kg.'a kadar olan yüklü römorklarda ehliyet değişimi gerekli değil.
    Ama 750kg üstüne BE ehliyeti istiyor,o da karmaşık bir mevzu
    evet dediğiniz doğru 750üstü ağırlıklarda hem römorka ruhsat oluyo hemde ehliyet kursuna gidip yeni BE ehliyeti almak gerekiyo yazılı sınav direksiyon sınavı vs vs benim römork 750 kilo görünüyo ama tabi yüklenince aşıyodur 750 kilo ağırlığı kaza bela olmadığı sürece polis bişey demez diye düşünüyom

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Mantıklı tabi. Size ne kadara mal oldu?
    2200 lira çeki demirine verdim 8500 lira römorka verdim.
  • Daha yeni bacanağım yaptırdı Doblo 2015 1.6 ya, galiba Manisada veya oralara yakın yerlerde taktırdı. 2000 kg kadar çeker demiş. 1000 tl çeki demirine, 500 tl gerekli evraklarına harcamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Daha yeni bacanağım yaptırdı Doblo 2015 1.6 ya, galiba Manisada veya oralara yakın yerlerde taktırdı. 2000 kg kadar çeker demiş. 1000 tl çeki demirine, 500 tl gerekli evraklarına harcamış.
    o çekiş meselesi arabaya bağlı. mesela arabanın klavuzunda 1 ton çeker diyorsa 2 ton'a dayanan çeki demiri taktırmak gereksiz masraf... çünkü araba 2 ton çekemiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmaug7

evet dediğiniz doğru 750üstü ağırlıklarda hem römorka ruhsat oluyo hemde ehliyet kursuna gidip yeni BE ehliyeti almak gerekiyo yazılı sınav direksiyon sınavı vs vs benim römork 750 kilo görünüyo ama tabi yüklenince aşıyodur 750 kilo ağırlığı kaza bela olmadığı sürece polis bişey demez diye düşünüyom

Alıntıları Göster
    Senin römorkun istihap haddi 750kg.dır bence.Yani yüklü ağırlığı
    Boş halinin o kadar olduğunu sanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Senin römorkun istihap haddi 750kg.dır bence.Yani yüklü ağırlığı
    Boş halinin o kadar olduğunu sanmıyorum :)

Alıntıları Göster
    boş hali 300-400 felan geliyodur en fazla
  • https://cekidemirci.com/ sitesinden bu konu hakkında ayrıntılı bilgi alabilirisniz. Bizde aracımızı çektirmek için bu firma ile anlaşmıştık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.