Şimdi Ara

Sonraki Güncellemede Neler Olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera ile kayıt yaparken kayıt çözünürlüğü de değiştirilebilmelidir.Full hd, hd, VGA vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar söylüyorum telefonu blu üretmiyor gionee üretiyor.açın kernele bakın.blu gm gibi satan bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

1) Titreşim modundaki ayarlar açılsın (tuşlar için)
    2) kilit ekranındaki kameranın yerine başka bişey konulabinsin
    3) bildirim çubugundaki güç butonlarının altına ekran parlaklığı konsun
    4) Daha güzel bir dijital saat
    5) Weather widgeti
    6) disco logolu arayüzde arkadaki saydam karelerin kalkması ve arayüzde iyileştirme
    7) Kamera ya adam gibi yapsınlar yada orj nexus kamerası koysunlar
    8) Ses aralığı düzenlnmiş ama hala kısık 3. parti programlarla yükseliyorsa güncelleme ile bunuda yükseltsinler
    9) Klavyede sapmalar var kalksın
    10) Kişiler arayüzü tamamen değişmeli. Çok kullanışsız ve karmaşık. Sağa arama sola mesaj olsun. yada ismin yanına mektup ve telefon koysunlar onlara basıp arayalım
    11) Müzik çalar widgeti felaket onu düzenlesinler.
    12) Mesajlaşma arayüzü felaket onun düzenlenmesi lazım
    13) Wifi çekim gücü her güncellemeyle kötüye gitti sanki. Ona bir el atsınlar
    14) Nette dolanırken gerekli olan göz sensörü eklensin
    15) Eklenebiliyorsa OTG desteği eklensin
    16) Tarayıcısı çok yetersiz. Ya tamamen kaldırıp Elife e3 gibi uc ve kendisi hangisinden izin alabilrse o browseri kullansın yada tarayıcısını geliştirsin
    17) Otomatik parlaklık sorunu düzeltilsin.
    18)6 ayda telefon en azından 4.3.1 almalıydı veya 4.2.2 kararlı sürüm olmalıydı
    19) Türkçe bi kaç hata hala var elin çin telefonları bile %100 türkçe gelirken türk firmasının hazırladığı rom böle olmamlıydı
    20)Desteklemediği oyunlara destek gelmeli (airborne vb.)
    21)Kernelinde bir çok hata olduğu söyleniyordu. Onlar giderilmeli
    22) açılış ve kapanış ekranları çok saçma ve uzun. Değişmesi gerek ne o öyle çakma telefonlar gibi
    23)wifi direct sadece gmden gmye değil herkese açık olmalı
    24) bt özellikle gmden gmye gönderirken çok geç algılıyor. Bu sorun çözülsün
    25)Telefonu hızlandır daha stabil olmalı.
    26) Mesajlara koyulan şifreleme galeriyede gelmeli
    27) Video çekerken uzantı seçilebilmeli
    28)Led bildirim için tuşların kullanılması şart

ben bunları bekliyorum çok zor olmasa gerek :)

Cok guzel yazilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

tekrar söylüyorum telefonu blu üretmiyor gionee üretiyor.açın kernele bakın.blu gm gibi satan bir firma.

Discovery'nin kernelinde Gionee yazması, Gionee'nin ürettiği anlamına gelmez.
    Blu Life Play Nisan'da, Gionee ELife E3 Mayıs'ta satışa çıktı.Telefonu Blu üretiyor hatta röportajlar var telefonları nasıl bu kadar ucuza satabildiklerine dair.
  • Blu neden kernele gioneenin imzasını koysun micromax a110, fly iq 451 iq456, xolo q800 vs vs hepsini incele istersen.Blu sadece alıp satıyor.Gm yede mikrofon uzatsalar oda üretiyoruz der.ürettirip satıyoruz demez.Vestelin cube tabletlere vestel logosu basıp sattığı gibi.
    Uzun lafın kısası gionee üretiyor nokta.
    Ayrıca güncellemeleri ilk gionee telefonlar alıyor.sence sebebi?
    Edit 2: yazılımdaki build.prop daki gn_satırları gionee nin kısatmalısıdır. gn_framework.jar adlı bir framework de var
    hatta daha derine inelim .smali dosyalarında kocaman gionee diye belirtiliyor.
    madem blu üretiyor gionee nin yazılımını neden kullanıyor buyur cevapla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 21 Kasım 2013; 17:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Kayaba Akihiko

Blu neden kernele gioneenin imzasını koysun micromax a110, fly iq 451 iq456, xolo q800 vs vs hepsini incele istersen.Blu sadece alıp satıyor.Gm yede mikrofon uzatsalar oda üretiyoruz der.ürettirip satıyoruz demez.Vestelin cube tabletlere vestel logosu basıp sattığı gibi.
    Edit 2: yazılımdaki build.prop daki gn_satırları gionee nin kısatmalısıdır. gn_framework.jar adlı bir framework de var
    4.4 gelecek bizim cihaza merak etmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

bence 4.4 yerine 3 ün 1 ini alacaz gibime geliyor :)
  • quote:

Nasil bu kadar eminsin Kaynak ?

Hepimiz gelsin istiyoruz ama kaynak olmadan bu kadar net konusmayalim bence bos umut oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

quote:

Hepimiz gelsin istiyoruz ama kaynak olmadan bu kadar net konusmayalim bence bos umut oluyo

Bir bildigim varki konusuyorum bilmeden hic bilgi sahibi olmadan konusmam. Eger bakarsaniz onceki guncelleme gelmeden once duyuran ilk kisi bendim.

• quote:

quote:

quote:

Bir bildigim varki konusuyorum bilmeden hic bilgi sahibi olmadan konusmam. Eger bakarsaniz onceki guncelleme gelmeden once duyuran ilk kisi bendim.

Sadece 4.4 'ün gelmesi bizi kurtarmaz gibime geliyor. Telefona son güncellemeyle güzel şeyler geldi. Mesela ekran kapalıyken sesi açıp-kısma yada müziği değiştirme gibi... Ama bunlar gelirken aynı zamanda bazı saçmalıklar da yaptılar. Arada bir kasıyor gibi oluyor.

Bizim bu konuyla yapmak istediğimiz şey çok basit. Sadece gerçekten ihtiyacımız olan şeyleri bir araya toplayalım ve Gm güncelleme ekibinden yapması için imza kampanyası başlatalım. Bu sayede istediğimiz özellikler gelebilir.

• Telefon acilinca 1080p kalitede yada 720p kalitede olmali GMD reklami.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

1) Titreşim modundaki ayarlar açılsın (tuşlar için)
    2) kilit ekranındaki kameranın yerine başka bişey konulabinsin
    3) bildirim çubugundaki güç butonlarının altına ekran parlaklığı konsun
    4) Daha güzel bir dijital saat
    5) Weather widgeti
    6) disco logolu arayüzde arkadaki saydam karelerin kalkması ve arayüzde iyileştirme
    7) Kamera ya adam gibi yapsınlar yada orj nexus kamerası koysunlar
    8) Ses aralığı düzenlnmiş ama hala kısık 3. parti programlarla yükseliyorsa güncelleme ile bunuda yükseltsinler
    9) Klavyede sapmalar var kalksın
    10) Kişiler arayüzü tamamen değişmeli. Çok kullanışsız ve karmaşık. Sağa arama sola mesaj olsun. yada ismin yanına mektup ve telefon koysunlar onlara basıp arayalım
    11) Müzik çalar widgeti felaket onu düzenlesinler.
    12) Mesajlaşma arayüzü felaket onun düzenlenmesi lazım
    13) Wifi çekim gücü her güncellemeyle kötüye gitti sanki. Ona bir el atsınlar
    14) Nette dolanırken gerekli olan göz sensörü eklensin
    15) Eklenebiliyorsa OTG desteği eklensin
    16) Tarayıcısı çok yetersiz. Ya tamamen kaldırıp Elife e3 gibi uc ve kendisi hangisinden izin alabilrse o browseri kullansın yada tarayıcısını geliştirsin
    17) Otomatik parlaklık sorunu düzeltilsin.
    18)6 ayda telefon en azından 4.3.1 almalıydı veya 4.2.2 kararlı sürüm olmalıydı
    19) Türkçe bi kaç hata hala var elin çin telefonları bile %100 türkçe gelirken türk firmasının hazırladığı rom böle olmamlıydı
    20)Desteklemediği oyunlara destek gelmeli (airborne vb.)
    21)Kernelinde bir çok hata olduğu söyleniyordu. Onlar giderilmeli
    22) açılış ve kapanış ekranları çok saçma ve uzun. Değişmesi gerek ne o öyle çakma telefonlar gibi
    23)wifi direct sadece gmden gmye değil herkese açık olmalı
    24) bt özellikle gmden gmye gönderirken çok geç algılıyor. Bu sorun çözülsün
    25)Telefonu hızlandır daha stabil olmalı.
    26) Mesajlara koyulan şifreleme galeriyede gelmeli
    27) Video çekerken uzantı seçilebilmeli
    28)Led bildirim için tuşların kullanılması şart

ben bunları bekliyorum çok zor olmasa gerek :)

1-2 maddeyi saçma bulsamda genel olarak katılıyorum.

• quote:

quote:

quote:

İyiymis :D ne zaman gelir pekitahmin yada bilgin var mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyiymis :D ne zaman gelir pekitahmin yada bilgin var mi ?

Zaman olarak bilemem.
    Cunku daha sadece nexuslar icin geldi. Aralik yada ocak ayinda gelmesini bekliyorum

• Hadi bakalim.İnsallah

• Kitkat, Aralık Ocak gibi gelirse Samsung ve diğer benzeri markaların karşısında Türkiye çapında bir başarı elde eder General Mobile, ki bu da şirket prestijini arttıracaktır. Tabi ki bu da General Mobile dan çok Gionee firmasının böylesine bir güncelleme yapmasıyla gerçekleşir, sonuçta General Mobile bir distribütör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Blu neden kernele gioneenin imzasını koysun micromax a110, fly iq 451 iq456, xolo q800 vs vs hepsini incele istersen.Blu sadece alıp satıyor.Gm yede mikrofon uzatsalar oda üretiyoruz der.ürettirip satıyoruz demez.Vestelin cube tabletlere vestel logosu basıp sattığı gibi.

Peki nasıl Blu daha erken çıkartabiliyor ?

• Parayi basiyo herhal :D

• Bir şey okurken ekran isigi sonmemesi için okuma sensoru-goz sensoru gibi bir özellik super olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • laf yarıştırmayacagım herkes kimin ürettiğini iyi biliyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.