Şimdi Ara

Sonraki Güncellemede Neler Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Discovery telefonunuzda eksik gördüğünüz, eklenmesini istediğiniz özellikler nelerdir?

Bu konudaki amacımız herkesin ortak noktada buluştuğu özellikleri bir araya toplayarak güzel bir imza konusu açmak ve toplanan imzadan General Mobile Discovery Güncelleme ekibini haberdar etmek. Çok katılım olduğu taktirde onların da bizim fikirlerimizi ciddiye alıp ona göre güncelleme vereceklerine eminiz.

Örnek olarak android 4.4 (kitkat) güncellemesinin gelmesi istenebilir. Yada alt tuşların bildirim ledi olarak kullanılması için ayar.

Bu ve bunun gibi mutlak eklenmeli dediğiniz özellikleri bekliyoruz.

Gelen Öneriler

1. Video kayıt formatlarının değiştirilebilmesi.
    2. Kamera Flash'ı sorununun giderilmesi.
    3. Kapasitif tuş ışıklarının bildirim ledi olarak kullanılabilme ayarının gelmesi.
    4. Titreşim modunun ayarlanabilmesi için gerekli ayar bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga1461 -- 20 Kasım 2013; 21:01:38 >

• Tabi burada çok görece şeyler ortaya çıkacak ama bir nevi tartışma platformu oluşturuldu diye biliriz.
    ilk isteğim/önerim Video kayıt formatını değiştirebilme, mp4 mkv avi vs gibi tabi bunun detayında herhangi telif hakkı varsa mecburen uzak durulacak.
  • Acaba baska guncelleme gelecek mi oda var
  • Fotograf cekmede flash sorunu bunun disinda kapasitif tuslar icin led bildirimi olabilir. İlk gozume takilan ve gm sayfasinda bahsedilen eldiven olayida olabilir...
  • 4.4 almaz,ayrıca bu guncellemeyı adam gibi yapsınlar önce
  • grndy80 kullanıcısına yanıt
    +1
    Yeni güncellemede, bu son güncellemeden önceki haline getirsinler.Kullanımı zorlaştırdı bu güncelleme ve bildirim çubuğundaki kasmalar beni çok sinir etti.
    4.4 güncellemesi için BLU'ya yalvarmamız lazım GM'nin yapabileceğini hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiyopBey

+1
    Yeni güncellemede, bu son güncellemeden önceki haline getirsinler.Kullanımı zorlaştırdı bu güncelleme ve bildirim çubuğundaki kasmalar beni çok sinir etti.
    4.4 güncellemesi için BLU'ya yalvarmamız lazım GM'nin yapabileceğini hiç sanmıyorum.
    titreşim modunda titreşim ayarlarını aktifleştirerek başlayabilirler mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiyopBey

+1
    Telefonu titreşim moduna alınca kapalı olan alt tuşların titreşimi tekrar açılıyor. Saçma kocaman alanda 3tuş var işte basınca titrese ne olur titremese. Bir de alt tuşların parlaklığını ayarlayabilmeliyiz...

Kamerada otomatik flaş da saçma onun dışında bir yamuğu yok gibi.
  • Alt tuşların bildirim geldiğinde yanması güzel olabilir. Ekran kilidini açmak için o yuvarlak şeye basılı tutarken telefon titremese daha güzel olur.

Edit: Son güncellemeyle telefon yine battı. Kamerada flaş tuşu yok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 19 Kasım 2013; 19:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Rawlings

Alt tuşların bildirim geldiğinde yanması güzel olabilir. Ekran kilidini açmak için o yuvarlak şeye basılı tutarken telefon titremese daha güzel olur.

Edit: Son güncellemeyle telefon yine battı. Kamerada flaş tuşu yok oldu.
    Sms yazarken önceden kopyalanan metin yapıştırılamıyor. Kaç tane güncelleme geldi, düzeltmediler. GM Türkiye'ye de yazmıştım ama sallayan olmamış demek ki. Mesaj yazılan bölüme uzun basınca YAPIŞTIR seçeneği çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heask

Sms yazarken önceden kopyalanan metin yapıştırılamıyor. Kaç tane güncelleme geldi, düzeltmediler. GM Türkiye'ye de yazmıştım ama sallayan olmamış demek ki. Mesaj yazılan bölüme uzun basınca YAPIŞTIR seçeneği çıkmıyor.

çift tıklamayı denermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heask

Bir kere dokunun.
  • Kimse şikayetçi değil mi bu Son güncelleme den
    Benim telefonun sorunları
    1) MX player 1080p ve 720p de kasmaya başladı
    2) SwiftKey de yavaşlama var vve bazen hep sapitiyor
    3) dolphin de eski performans te değil bunu açıkça hissedebiliyorum
    Menüde bazı sıkıntılar var geçişlerde vs
    4)parlaklık olayı zaten muamma

Bence güncellemeden önceki hali tam olmuş gibiydi
    GPS güncellemesi ni ben anlamadım hiç iyileştirme yok gibi

NOT : SwiftKey performansı gerçekten maffolmus çok geç yazıyor takılıyor soğudum telden
  • Bu güncelleyi geri alamıyoruz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A72C1774

Bu güncelleyi geri alamıyoruz değil mi
    Arkadaşlar, bu konuda güncelleme sonrası hatalar yada problemler değil, yeni güncellemede olması gerekenleri konuşalım.

@tolga1461
    sizde ilk mesajı her öneriyi madde madde eklerseniz daha sağlıklı olacaktır. teşekkürler...
  • Valla ben güncellemeden önceki telefonumu istiyorum
    Telefonun neresine bassam ttitriyor ayar oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar, bu konuda güncelleme sonrası hatalar yada problemler değil, yeni güncellemede olması gerekenleri konuşalım.

@tolga1461
    sizde ilk mesajı her öneriyi madde madde eklerseniz daha sağlıklı olacaktır. teşekkürler...

tamamdır hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga1461

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

@tolga1461

tamamdır hocam :)

Alıntıları Göster
    1) Titreşim modundaki ayarlar açılsın (tuşlar için)
    2) kilit ekranındaki kameranın yerine başka bişey konulabinsin
    3) bildirim çubugundaki güç butonlarının altına ekran parlaklığı konsun
    4) Daha güzel bir dijital saat
    5) Weather widgeti
    6) disco logolu arayüzde arkadaki saydam karelerin kalkması ve arayüzde iyileştirme
    7) Kamera ya adam gibi yapsınlar yada orj nexus kamerası koysunlar
    8) Ses aralığı düzenlnmiş ama hala kısık 3. parti programlarla yükseliyorsa güncelleme ile bunuda yükseltsinler
    9) Klavyede sapmalar var kalksın
    10) Kişiler arayüzü tamamen değişmeli. Çok kullanışsız ve karmaşık. Sağa arama sola mesaj olsun. yada ismin yanına mektup ve telefon koysunlar onlara basıp arayalım
    11) Müzik çalar widgeti felaket onu düzenlesinler.
    12) Mesajlaşma arayüzü felaket onun düzenlenmesi lazım
    13) Wifi çekim gücü her güncellemeyle kötüye gitti sanki. Ona bir el atsınlar
    14) Nette dolanırken gerekli olan göz sensörü eklensin
    15) Eklenebiliyorsa OTG desteği eklensin
    16) Tarayıcısı çok yetersiz. Ya tamamen kaldırıp Elife e3 gibi uc ve kendisi hangisinden izin alabilrse o browseri kullansın yada tarayıcısını geliştirsin
    17) Otomatik parlaklık sorunu düzeltilsin.
    18)6 ayda telefon en azından 4.3.1 almalıydı veya 4.2.2 kararlı sürüm olmalıydı
    19) Türkçe bi kaç hata hala var elin çin telefonları bile %100 türkçe gelirken türk firmasının hazırladığı rom böle olmamlıydı
    20)Desteklemediği oyunlara destek gelmeli (airborne vb.)
    21)Kernelinde bir çok hata olduğu söyleniyordu. Onlar giderilmeli
    22) açılış ve kapanış ekranları çok saçma ve uzun. Değişmesi gerek ne o öyle çakma telefonlar gibi
    23)wifi direct sadece gmden gmye değil herkese açık olmalı
    24) bt özellikle gmden gmye gönderirken çok geç algılıyor. Bu sorun çözülsün
    25)Telefonu hızlandır daha stabil olmalı.
    26) Mesajlara koyulan şifreleme galeriyede gelmeli
    27) Video çekerken uzantı seçilebilmeli
    28)Led bildirim için tuşların kullanılması şart

ben bunları bekliyorum çok zor olmasa gerek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

1) Titreşim modundaki ayarlar açılsın (tuşlar için)
    2) kilit ekranındaki kameranın yerine başka bişey konulabinsin
    3) bildirim çubugundaki güç butonlarının altına ekran parlaklığı konsun
    4) Daha güzel bir dijital saat
    5) Weather widgeti
    6) disco logolu arayüzde arkadaki saydam karelerin kalkması ve arayüzde iyileştirme
    7) Kamera ya adam gibi yapsınlar yada orj nexus kamerası koysunlar
    8) Ses aralığı düzenlnmiş ama hala kısık 3. parti programlarla yükseliyorsa güncelleme ile bunuda yükseltsinler
    9) Klavyede sapmalar var kalksın
    10) Kişiler arayüzü tamamen değişmeli. Çok kullanışsız ve karmaşık. Sağa arama sola mesaj olsun. yada ismin yanına mektup ve telefon koysunlar onlara basıp arayalım
    11) Müzik çalar widgeti felaket onu düzenlesinler.
    12) Mesajlaşma arayüzü felaket onun düzenlenmesi lazım
    13) Wifi çekim gücü her güncellemeyle kötüye gitti sanki. Ona bir el atsınlar
    14) Nette dolanırken gerekli olan göz sensörü eklensin
    15) Eklenebiliyorsa OTG desteği eklensin
    16) Tarayıcısı çok yetersiz. Ya tamamen kaldırıp Elife e3 gibi uc ve kendisi hangisinden izin alabilrse o browseri kullansın yada tarayıcısını geliştirsin
    17) Otomatik parlaklık sorunu düzeltilsin.
    18)6 ayda telefon en azından 4.3.1 almalıydı veya 4.2.2 kararlı sürüm olmalıydı
    19) Türkçe bi kaç hata hala var elin çin telefonları bile %100 türkçe gelirken türk firmasının hazırladığı rom böle olmamlıydı
    20)Desteklemediği oyunlara destek gelmeli (airborne vb.)
    21)Kernelinde bir çok hata olduğu söyleniyordu. Onlar giderilmeli
    22) açılış ve kapanış ekranları çok saçma ve uzun. Değişmesi gerek ne o öyle çakma telefonlar gibi
    23)wifi direct sadece gmden gmye değil herkese açık olmalı
    24) bt özellikle gmden gmye gönderirken çok geç algılıyor. Bu sorun çözülsün
    25)Telefonu hızlandır daha stabil olmalı.
    26) Mesajlara koyulan şifreleme galeriyede gelmeli
    27) Video çekerken uzantı seçilebilmeli
    28)Led bildirim için tuşların kullanılması şart

ben bunları bekliyorum çok zor olmasa gerek :)

bütün sorun sıkıntıları yazmışsınız hocam yazacak bir şey kalmamış
    bende bir iki defa rastgeldim gmden gmye dosya atamadım bir türlü telefon diğerini bulamıyor, anlam verememiştim genel bir sorunmuş anladığım kadarıyla

• Bunun disinda benim acimdan buyuk problem yaratan ses olaylari degistirilmeli...

1 mesaj sesini seciyorum fakat gine eskisi gibi caliyor
    2 sesini kisamiyorum kistigim zaman komple tel sesi kisiliyor
    3 tirresimi actigimda herseyde titriyor iptal etmem ragmen. Cunku onlarin kapatma fonk. Yok.
    4 mesajlasma ve rehmer arayuzu degistirilmeli,
    5 romdaki animasyonlar telefonu yavas gosteriyor bu yuzden kaldirilmali yada cok daha hizli gecisler olmali
    6 telefojun sapitma olayi giderilmeli...
    7 bana bi cay getirin oradan :) canim cekti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.