Şimdi Ara

'Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek' tam olarak ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wi-fi problemim vardı. İki cihazı yanyana koyunca benim telefon 2 wifi bulurken diğer cihaz 7-8 wi-fi buluyordu. Cihazımında garantisinin bitmesine 7-8 gün kalmıştı bende KVK ya yollayım dedim garanti bitmeden..

KVK cihazı onarım merkezine bile yönlendirmeden "cihazda belirtilen arızaya rastlanmadı" dedi. Cihaz geri geldi doğal olarak..

Sonra ben bu bahsettiğim wi-fi sorununu başka bir cihazdan videoya alarak somut olarak kaydettim. Videoda IMEI NUMARAMIDA çektim ki kendi cihazım olduğunu ispat edebileceğim.

Sonra bu videoyu çektikten sonra Apple ile görüştüm kıdemli departman ile. Bu videoyu ona attım ve cihazda kesinlikle problem olduğunu bana yardımcı olacağını söyledi. Bana "cihazı bir kez daha servise gönderin ben yardımcı olacağım" dedi. Bende bu sefer genpaya yolladım. GENPA cihazda sorun buldu, cihazın onarımını cihazın değişimi ile sağlayacağını söyledi. Ama Apple onarım merkezine yönlendirmek zorunda oldukları için onlarında sorun bulması gerekiyormuş. Neyse gitti onarım merkezine... Bir kaç gün bekledikten sonra onarım merkezi cihazda sorun bulamadı!

Ben tekrar Apple ile görüştüm anlattım yaşanan süreci. Kendisi memnuniyetim adına cihaz değişim kodu oluşturdu sağolsun. Yani bu dakikadan sonra değişmeme şansı yok dedi.

Resimde gördüğünüz gibi değişim olacak. Bugün kıdemli departman ile görüştüğümde bu süreçte zaman kaybım çok olduğu için kutulu iPhone 6S yollanacak dedi 6 stoğu yokmuş sanırım. (Zaten şu anki cihazımda değişim swap cihaz belirteyim.) Eğer 6S te yoksa 7 yollanır dedi. Ama başka bi kıdemli departman ise her cihazın stoğu olur dedi.

Şimdi sizce tahminen ne olacak?
    "Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek" tam olarak ne demek?

"Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek" tam olarak ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 stoğu olmayabilir,muhtemelen 6s yollarlar hocam.
  • forza besiktas kullanıcısına yanıt
    Usta 2 sene sonra güzel cevap😂

• sonuç noldu ?

• Usta bendede degisim kodu oldu bugun sana ne geldi ? Bendede zaman kaybi cok. Ayrica değişim kodunu yetkili servise yolladi . yetkili serviste yarin onarim merkezine yollayacak sendede boylemi oldu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.