Merhabalar, Sonteklif sitesi üzerinde 100₺ civarına satılan 8 GB DDR4 RAMler var. Bu ürünleirin piyasasının 50$ olduğunu göz önüne alınca bu fiyatlar imkansız gibi duruyor. Satıcı oldukça yüksek puanlar almış. Satıcının adı BABURTECH TEKNOLOJİ, kendi sitelerine girdim fiyatlar orada dolar üzerinden yazılı ve oldukça normalken Sonteklif üzerinde 100₺ civarı gözüküyorlar. Örnek: CORSAIR Vengeance Lpx 8GB 3000Mhz DDR4 Soğutuculu CL16 Pc Ram CMK8GX4M1D3000C16
Daha önce bu siteden de hiç alışveriş yapmadım. Bir fikriniz var mı acaba nedir bu iş?
oha aynı sitede 16 gb ışıqlı ram de 300 tl
Hocam hepsini aynı satıcı satıyor. Anlam veremiyorum. Şuan düşünüyorum 100₺ ye alıcam olmazsa en kötü tüketici hakem heyetine falan şikayet ederim diye düşünüyorum ama bir yandanda elim varmıyor :D
Kendı sitelerinde o fiyat değil muhtemelen unuttular öyle kaldı.
Bana da öyle geliyor. Acaba 1 tane alsam bir ihtimal gelir mi :D
Eğer buraya konu açmadan almış olsan bir ihtimal gönderebilirlerdi ama şuan burada ki 4363463 tane yamyam 8-10 ar sipariş geçti bile ve bu kadar fazla hatalı siparişi karşılayamıcakları için iptal edecekler.
Hiç bulaşmayın sonra dolandırıldım diye yeni konu açmak zorunda kalırsın 😂
450TL'lik rami kimse 100TL'ye vermez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme