< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinfe32 -- 24 Aralık 2021; 12:57:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gigabyte 1 tb m 2 ssd 999 TL n11 ve hepsiburada
-
-
Intel markalı 1 TB olanını 780 liradan almıştım geçel yıl.
Memnunum...
-
Konuyla yukarıdaki yorumun ne alakası var.
Geçen sene almış 780 liraymış. intel markaymış. Gerçekten bu yorumun bu konuyla alakası nedir?
-
Her zaman bi "Buna bu kadar para verilmez" ve "Ben onu daha ucuza şu kadara aldım"cılar çıkar. Bu arkadaş bi de alakasız marka söyleyerek çağ atlamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dram var mı?
-
Çok para vermişsin intel 660p 1 tb ben 635 e almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bedava aldım, bir firma 25.000 dolarlık malzeme aldım diye hediye etti.
Not: Ahanda en uzağa ben işedim.
-
Alış veriş yorumlarınıza devam edin, fiyatı düşürüyorlar...
-
Bir tanesi Intel 660p ile kıyaslamış ötekisi normal sata ssd ile...
-
DEY-ELEKTRONİK, itopya bilginiz olsun. Kendi sitesinde nedense satmadığı bazı ürünleri n11 de satıyor.
-
N11 de diğer mağazalarda 1400 ün altında yok ve fiyat hala 999 tl.
Gerçekten enteresan. Öyle bir duruma geldik ki ürün ucuz olunca da şüpheleniyorum. Acaba diyorum.
Fiyat şuan için güzel, yakında buralara oturur belki yakın zamanda daha uygun olur. Yaza 5.0 lık kartlar çıkabilir , bunun 7 kat hızlısı piyasada olabilir. Şuan 4.0 lık 980 pro hız olarak bunun 3 katı ama fiyatı da 2 katını geçiyor. Hızlı ürünler arttıkça bunların fiyatları düşecek diye bekliyorum yine de YTD.
Oyuncu değilim sadece laptopımın daha seri çalışmasını istiyorum. Önerir misiniz?
-
Yok değilmiş... Nasıl öğrendiğime gelirsek.. Ben bunlardan konudaki aynı ürünün 500GB olanını Vodafone Her şey yanımda uygulamasının kampanyası vardı ( 300/100 TL indirim ) oradan almıştım. Sonrasında kampanyadan yararlanamadığım için ( Benim hatam ) siparişi iptal etmek için bunlara ulşamya çalıştım. Biri daha İtopya burası deyince onları aradım bizle alakası yok dedi. Adresleri aynı sadece kapı numarası birinin görünüyordu diğerinin değil. Sonuçta Dey elektronik'in telefonunu bulup aradım siparişi iptal ettirdim. Orada sormuştum. Hayır aynı değiliz farklı firmayız İtopya bizim yan komşumuz dediler. Aynı iş merkezindeler ( Etap İş Merkezi ) ve iş merkezi no 22...
-
1,5 sene önce aliexpressten kingspec marka1tb m2 ssd aldım 500 tl'ye
Sidik yarıştırma kuyruğuna katılayım dedim İşin aslı gerçekten aldım hala kullanıyorum ama ne zaman elimde patlar orası muamma.
Bu arada fiyat oldukça iyi.
-
sokakta buldum, hadi bakalım :D
-
Hayatımız dram olmuş bunda olmasada olur
-
yazma ömrü iyi.
- Garanti: Limited 5-years or 1600TBW
gıgabyteGIGABYTE NVMe SSD 1TB Key Features | Solid State Drive (SSD) - GIGABYTE Turkeyhttps://www.gigabyte.com/tr/Solid-State-Drive/GIGABYTE-NVMe-SSD-1TB#kf -
Samsung 980 yanına aldım bir tane. yukarıda ki arkadaşın dediği gibi 1600tbw değeri muazzam dram yok ancak hbm var piyasa koşullarına göre fp ürün.
Konuyla yukarıdaki yorumun ne alakası var. Geçen sene almış 780 liraymış. intel markaymış. Gerçekten bu yorumun bu konuyla alakası nedir? |
Ben bedava aldım, bir firma 25.000 dolarlık malzeme aldım diye hediye etti. Not: Ahanda en uzağa ben işedim. |
Hayatımız dram olmuş bunda olmasada olur |
Her zaman bi "Buna bu kadar para verilmez" ve "Ben onu daha ucuza şu kadara aldım"cılar çıkar. Bu arkadaş bi de alakasız marka söyleyerek çağ atlamış
|
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- ofis koltuğu önerisi
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X