Şimdi Ara

Gigabyte 1 tb m 2 ssd 999 TL n11 ve hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada ilk arkadaş haklı Dey elektronik , itopya'nın ta kendisi, ürün bugün elime ulaştı. Koli dahil itopya yazıyor.

Tereddütte kalan arkadaş varsa da belirteyim ürün vektron çıkışlı, kapalı kutu.

• öğlen kargo geldi biraz renk resim ekleyeyim yorumuma

Gigabyte 1 tb m 2 ssd 999 TL n11 ve hepsiburada

şimdi bu testin oyuncular için hiçbir anlamı yok sürekli dosya ile uğraşan adam için geçerli onlar da zaten bu forumda takılmaz.strix z590 11700k win11 ve 3. m2 olarak takılı 2 de sata var iyi yani 5 diskte hızı falan yavaşlatmamış.

sıcaklığı da bu testten hemen sonra gayet iyi.

peki neye bakacağız?

toplam 111gb 3 oyun attım ve kaynak sata3 disk olunca hız beklemedim zaten acaba QLC nand mı dedim ve dram olmadığı için 400 500 başlayıp 50'ye kadar düşer mi dedim var çünkü böyle diskler.düştü ama hep topladı bence gayet güzel bir disk TLC.tam oyun kurup oynanmalık.sürekli yazar çizerim diyen adam 980 pro alır aha o da var ama bir faydasını göremedik oyunlarda ssd olsun yeterli sen satasın sen pcie4'sün demiyor çoğu.çok hızlı değilse daha sağlam serin sorunsuz olur sata3 1tb almaktansa bu alet tercih edilir bence.

• geçen hafta konu açıldığında tereddütteydim çok da araştıramadım açıkçası ama sizin bu yorumunuz üzerine sipariş geçtim. sadece oyun kurmak için aldım yoksa samsung evolar var kullandığım. teşekkürler yoruma ve konuyu paylaşan arkadaşa

• designr kullanıcısına yanıt

bakın ne güzel ürünüm denecek bir şey değil peki neden uğraştım?ben de senin gibiydim çünkü acaba QLC nand mı ya da kontrolcüsü kötü ya da açık iade ürün mü, çin malı mı niye ucuz şeklinde.QLC'ler öyle çünkü 400 500 atıyorum başlıyor sonra 50'ye sabitliyor hdd'den farkı kalmıyor.baktım ki öyle değil ben gördüm göstereyim bari dedim çünkü bir şey vardır kötü gibi görünür mesela bunda yavaş vs diyen çok olmuştur ama aslında ne için kullanacağını bilirsen o aslında iyi bir şeymiş yoksa satıcıyı sevmem itopya.bu hız performansını kendi sitesinde de bekleriz pazar sipariş verdim pzt kargoya verdiler salı sabah geldi.oyun konusunda ben 2011'den beri ssd kullanıyorum elimden baya geçti ve RDR2 gibi adama baygınlık geçirten oyunları çeşitli disklerde denedim değişen bir şey yok en yavaşından 7000 980 pro'ya kadar.ssd olsun zaten yetiyor hdd mi yüklüyor ssd mi hemen göz aşinalığınız oluyor bir yerden sonra.satalar daha ucuz değil ve boş m2 slotunuz varsa değerlendirin tırışka ürün değil oyunlarda iş görür.1600TBW de gayet iyi adam ya bu ya 5 sene garanti demiş tırışka ürün bunu yapamaz ama elektrik idaresini kullar yönetiyor akım kesinti olur ya da yıldırım düşer bazı arkadaşlar bunu anlamıyor hero aldım ne demek kul yapımı o kadar para verdik diyor mesela o yüzden çok da övmeyelim idare eder işte.Gigabyte 1 tb m 2 ssd 999 TL n11 ve hepsiburada 

• çok övmeden f/p etiketi yapıştırılıp geçilecek bir ürün gibi.

ihtiyaç ne ? bolca oyun kurulmak istenen ssd.

o zaman bu ürün doğru adres gibi bir denklem çıkıyor ortaya.

999'dan alanlar mutlu.1289 olmuş.bu alıntılardan neden haberim olmuyor bir de onu bilsem.şunun gibi video yapıp atmaya geldim o zaman gördüm.yüksek standartları olanlar vs 999'dan kafaya takmadan alanlar diye.Gigabyte 1 tb m 2 ssd 999 TL n11 ve hepsiburada 

Gigabyte 1 tb m 2 ssd 999 TL n11 ve hepsiburada9gag
    "None" enjoyer - League of Legends
    https://9gag.com/gag/aO3XMvE
  • SSD'yi ben de bugün takma fırsatı buldum hemen aynı testi yaptım. 3. ve 4. testlerde farklılık var sebebi nedir acaba ?

@Wilson Fisk

90gblık battlefield v dosyalarını da 494mb/s ile başlayıp 440mb civarında bitirdi. tepe olarak 505mb dip olarak 418mb'ı gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 31 Aralık 2021; 16:15:8 >

işte bu yüzden testler önemli değil diyorum çünkü ben intelde yaparım sen amd'de yaparsın ben watch dogs taşırım sen bfv kopyalarsın bunlar değişken şeyler.aynı sistemde bile ryzende mesela çipset sürücü kur kurma farkediyor.şöyle genel olarak güzel bir sıkıntı yok diskinde.zaten oyun kurunca gecikmesi düşük olunca o para edecek yoksa sen 2400'lük ssd'sin sen 3500 müşsün sende biraz daha iyi olayım gibi bir şey yok.motor gibi hdd sesi yok uyansa da iş yapsa diye beklemek yok yani rahatlık ssd ve bu da sağlamım iddasında olan bir disk.güle güle kullan şu anda bitmiş zaten itopya, eternal olmuş 1317 lira.

• Sağol sen de güle güle kullan. Ben gayet memnun kaldım açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Babam zamanında Commodore 64 almış o da memnun kalmış.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

Hocam garanti belgesi cikti mi kutu icinden normalde gigabytelarda garanti belgesi kutu icine degil kutunin hemen kapagina sıkıştırıyorlar bende çıkmadıda garanti belgesi sanirim düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt

Hocam benim ssd de kutunun içinden garanti belgesi çıktı. Kağıdı baya katlamışlar uzun ince bir şekildeydi çok küçüktü kağıt diğer kullanım klavuzu gibi bir kağıt var onun arasına falan bakın gözünüzden kaçmış olabilir.

• ardack kullanıcısına yanıt

Dikkatli bakmadım hocam bakıcam ama genelde kutu kapağının köşesine sıkıştırıyor gigabyte, adatada poşetle arkaya yapıştırıyor. Sandiskte kutu arkasına zımbalıyor :)

Dey Elektronikten almıştınız sizde dimi hocam.

Evet hocam kutunun icinden cikti.

Anladim hocam teşekkür ederim 5 yil garantiyi distribütor mu veriyor yoksa 2 yil distribütor 3 yil gigabyte turkiye mi

Hocam tam olarak bilmiyorum fakat aorusun sitesinden ssd yi kaydettim sitede 2026 aralığa kadar garantisi var gözüküyor.

Kayıt işlemi nasıl yapılıyor hocam bende yapayım.

https://member.aorus.com/tr/login
    Uye olun, urun kaydi kismina girin ardindan istenen bilgileri girin.

Teşekkürler hocam.

• Evet hocam içerisinden çıktı. Alt ust tamamen jelatin yapışkanla kapalıydı. İçinden düşmüş olması belki olası ama faturanız varsa çokta sıkıntı etmenize gerek yok. Herhangi bir sorunda yetkili servis vektron

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.