Şimdi Ara

SONUÇ DERECE AYT MAT 12Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ama bu da önemli değil forumda herkese çok kolay geliyordur net konusu açsan herkes +36

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayanorra3 S kullanıcısına yanıt
    Cozmedim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 345 genel ve apoteminin seviyesinde degildi ama diger denemelerden zordur. Ben de 7 tanesini cozmustum diger denemeleri bitirince yeniden basladim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

Her denemesi deli dehşet değil birileri algı yapıp çok kolay falan demiş olsa da 12li denemelerden bazı denemeleri kolay ve bunlardan yüksek net çıkarmak normal ama mesela bir 10.deneme için bunu diyemezsin 10.deneme tamamiyle neredeyse bir 6 soru hariç zor sorulardan oluşmuş bir deneme ve seride en beğendiğim deneme 11. Çözeceğim bugün apotemiden daha çok beğeniyorum sorular tam çıkmışlara yakın ve apotemi gibi gidip salak salak ekstra diskriminantlarla falan uğraştırmıyor
    Hocam en beğendiginiz denemeler hangileriydi sonuç dercede aklınızda kalan ??

• bence bu deneme çözülmesi gereken denemelerden.zor seviyede ben ayt de matın da böyle geleceğini düşünüyorum.30 üstü falan yapmak kolay değil.sınava kadar bitirmeyi umuyorum
    4k içinde kalmak bilgisayar mühendisliği istiyorum hocam.

• ben cozdum.cogu denemesi orta ayarda cikmis sorular tarzi.acil ve apotemiden kolay bence.

• Derecede manyak sorular var ozellikle bastaki ilk sorular cok iyiymis.

• Bu denemenin lyssi çözülmeli aslında çoğu soru kırpılmış. 80 soruda 80i de kaliteliydi. Böyle bir sürü güzel soru gitti. Ya da 20li falan çıkarsalardı.

Çozdum cozuyorum ve zor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.