Şimdi Ara

SONUC DERECE TATLILIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dengede 40 47 arasi apotemide 35 40 arasi yaparken sonucta 29 net gordugum oldu BU NASIL IS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu deneme ygs deki mantık çalıştırma pratik beyin tezini lys ye uyarlamis. Lys de bilen yapar fikrini hem bileceksin hem amele gibi işlem yapacaksin hem lys nin ygs tarzını cozeceksin mantigina cevirmis. (Şahsi dusuncelerimdir)

• Soru tipi alışkanlığıdır

1 ay önce ilk defa Dengeye başlarken 32 net yaptım ertesi gün 5. Denemede 40 net civarı bişey gelmişti
    Alışınca ne soracaklarnı bile tahmin ediyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla cozumlerine bakiyorum cogunun anlatimini aciklayamamislar cidden sinav mantigi zorlanmis gibi ama soru tipi gorelim diye cozuyorum

• Nassilla N kullanıcısına yanıt
    Belki de hocam ama fazla zor geldi apotemi sorularinin belli mantigi var bu biraz abarti zor geldi

• Ben ilk 4 ünü çözdüm. 41-42 net civarı genelde. Geoda da 20-21. Denge çözmedim. Metinde de bu civarda yapıyordum. 345 orta da 45 i geçtiğim oldu. Bana aşırı zor gelmedi ya niyeyse. Hatta metinden daha kolay bile diyebilirim.

• St. Dupont kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ygsde 3k olmus adamsiniz seviye farki olabilir metin aksine kalip soru gibi turev integralleri yani dengede abarti degil ama 11. sinif sorularini cok begeniyorum sonuctada cok guzel sorular var ama ygs kismi ve bazi ara kisimlar sanki biraz şov

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçta 10-11. sınıf kısmı biraz abartılmış gibi geldi bana da. Gerçekçi değil yani orası kesin. Apotemi çözmeden girmiş olacağım sınava ne dersiniz bi şekilde edineyim mi yoksa sonuç ve 345 ileriyle mi takılayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Sonuçta 10-11. sınıf kısmı biraz abartılmış gibi geldi bana da. Gerçekçi değil yani orası kesin. Apotemi çözmeden girmiş olacağım sınava ne dersiniz bi şekilde edineyim mi yoksa sonuç ve 345 ileriyle mi takılayım?

Bence apotemi daha kolay geldi sonuç dereceden ama zaten hepsinde 2-3 denemeden sonra 35-40 geçiliyor alışınca sonuç derecenin geosunda bende 18-20 yapıyorum acaba sınava göre zor mu anlamadım :D
  • Valla tavsiye ederim hocam yani ufuk acar bence sinavin zaman problemi olayini test etmek icin ideal tabi bununda ygs kismi biraz zor edinseniz hos olur

• Sonuc derecenin analitigi basit gibi bence gecen seneki efsane geo gibi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunmeczup

Sonuc derecenin analitigi basit gibi bence gecen seneki efsane geo gibi degil

Analitik dışındaki kısımları nasıl sizce?

• hardcore
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.