ABD'den alınma iphone 5 imi Almanya'ya götürdü arkadaşım üst tuş onarım programında ücretsiz üst tuşu tamir edeceklermiş. 1 yıllık garanti süresi dolduğu için cihazı değişimi yapmıyorlarmış, üst tuş değişimi cihaz alındıkdan sonra 2 yılı kapsıyormuş ilk 1 yıl garanti süresi içinde cihazı değiştiriyorlar, diğer uzatmalı yılda tuş tamiri oluyormuş buda 1 hafta sürüyor.
Ben de bugün Hollanda'ya gönderdim arkadaşla. Bakalım ne olacak. Gelişmeleri yazarım. Zorlu'da garanti süresi dolmuş bir sürü cihaz değişti. 1 yıl vs. bakmadan çoğu insanın telefonunu değiştirdiler. Herkes kafasına göre mi uygulama yapıyor anlamadım :/
zorluda tuş değişimi yapabilcek teknik becerisi olmadığı için değişim yapmış olabilirler yada Türkiye standartlarında garanti süresi 2 yıl olduğu için olabilir.
sizin cihazınızın garanti süresi ne durumda?
Hocam garanti dolalı çok oldu :) Londra'da da ücretsiz tamir ederiz demişlerdi. Avrupa'da pek değişim yapılmıyor galiba. Hollanda'da A1428 cihazını değiştiren birisini biliyorum o sebeple yolladım. Değiştirmezlerse vodafone kampanyasından yararlanacağım. Madem tamir edilebilir birşey Zorlu'nun da tamire bakması lazım. İşin kolayına kaçıyorlar.
:) ben benimkini bıraktırdım servise tamir için umarım yapamazlar da yenisini verirler :)
İnşallah hocam :) Bu arada arkadaşın randevu alıp mı gitti store'a ? Biz almadık sıkıntı olur mu ki?
Amsterdam'da bugüne bile acık randevu var kap birtane riske atma.
son durum ilk meseja eklendi.
01.12.2014 SON DURUM:
Almanya'ya uyut / uyandır tuşu arızasından dolayı gönderdiğim iphone 5 (ABD cihazı) telefonumu 1 yıllık garanti süresi dolduğundan dolayı ücretsiz tamire aldılar 1 hafta da ABD cihazı getirtip yenisini verdiler.
hayırlı olsun apple yine mağdur etmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme