Şimdi Ara

[SONUÇLAR AÇIKLANDI.]18 Ekim Sınavı! [ Tartışma-Tahminler ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılı sınavdan 82 puan alarak geçmiştim, kursun verdigi 7 saatlik egtim ile bugun sınava giricem bakalım nasıl geçicek. Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

edit: Sınava girdim, gayette güzel geçti sonuçlar pzrtsi açıklancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Kasım 2014; 16:57:28 >
  • direksiyon sınav sonucunu kurstan mı öğreniyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisen berg -- 8 Kasım 2014; 17:53:52 >
  • Direksiyon sınavından kaldım şimdi nasıl olacak tekrar yazılı sınava mı gireceğim.Ayrıca 160 tl ve ders ücreti istiyorlar bu yasal mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

Direksiyon sınavından kaldım şimdi nasıl olacak tekrar yazılı sınava mı gireceğim.Ayrıca 160 tl ve ders ücreti istiyorlar bu yasal mıdır?

Gecmıs olsun. Nıye bıraktılar hocam.
    Bızım burada sadece 100tl alıyorlar o da sınavı yapan hoca parası. Ama daha ders falan yok bır daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda arkadaşların dediği gibi tammamen sınavdaki hocalara bağlı diğer araçtaki gözetmenler uyudu bizimki pür dikkat baktı park ederken geri geri gelip dubaya çarptım o yuzden
  • Sınava girdim beyler bugün güzel geçti. Saat 18:30'da mesaj geldi geçtiniz diye. Darısı alacak olanların başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Sınava girdim beyler bugün güzel geçti. Saat 18:30'da mesaj geldi geçtiniz diye. Darısı alacak olanların başına.

Hayırlı olsun. Nelere dikkat ettiğini yazarsan belki bizlerede ışık tutar . Umarım bizde geçeriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xephrial

quote:

Sınava girdim beyler bugün güzel geçti. Saat 18:30'da mesaj geldi geçtiniz diye. Darısı alacak olanların başına.

Hayırlı olsun. Nelere dikkat ettiğini yazarsan belki bizlerede ışık tutar . Umarım bizde geçeriz.

Valla hocam komisyon iyiydi bende. Park ederken falan gel git yaptılar ki zaten etmekte sıkıntım yoktu yinede söylediler.Yavaş kullan ani çevirme direksiyonu yeter.Birde yokuşta kaldıracaklar ve geri geri götürücekler.Stop ettirme arabayı oda çok önemli. Hadi kolay gelsin.

• girdim cıktım sabah 1. bendim raahttı ne cabuk bitti anlamadım bile yanımdaki bayan hocaydı sohbet ettik bayaga sıcaktı, inerken tebrikte etti umarız belgelerin gelmesi uzun sürmez :D geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

Valla hocam komisyon iyiydi bende. Park ederken falan gel git yaptılar ki zaten etmekte sıkıntım yoktu yinede söylediler.Yavaş kullan ani çevirme direksiyonu yeter.Birde yokuşta kaldıracaklar ve geri geri götürücekler.Stop ettirme arabayı oda çok önemli. Hadi kolay gelsin.

Mesaj geldi geçmişim Sınavda fazla rahattım sanırım,arkaya dönüp muhabbet fln ettim genelde tek elle kullandım arabayı. 20dk sürdü sınavım 5 dksı biryerde durdular sohbet ettiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesaj geldi geçmişim Sınavda fazla rahattım sanırım,arkaya dönüp muhabbet fln ettim genelde tek elle kullandım arabayı. 20dk sürdü sınavım 5 dksı biryerde durdular sohbet ettiler

Geçmiş olsun beyler. Sertifakalar ile ilgili bir şey söylendi mi? @efe.1905se

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun beyler. Sertifakalar ile ilgili bir şey söylendi mi? @efe.1905se

Yok hayır bende geçmişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kazandım
  • Benim sınav 15 kasımda bakalım geçecekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Yazılı sınavdan 82 puan alarak geçmiştim, kursun verdigi 7 saatlik egtim ile bugun sınava giricem bakalım nasıl geçicek. Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

edit: Sınava girdim, gayette güzel geçti sonuçlar pzrtsi açıklancak.

Sonuçlar açıklandı geçmişim :)
  • Beyler ben kursa yasiminyeni tutmasi nedeniyle bu ayin 15 inde kayit oluyorum.Yillardir bir stajyerlik dedikodusu var fakat bir turlu uygulamaya koyulmuyor.Sizce bana denk gelir mi?Surucu kursunun dedigi kayit tarihin ocaktan once oldugu icin problem yok.Sinavim 10 ocakta fakat surucu kursu kayit tarihin onemli diyor.

Son olarak direksiyon sinavini da gectikten ne kadar sonra ehliyet elimizde olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

Beyler ben kursa yasiminyeni tutmasi nedeniyle bu ayin 15 inde kayit oluyorum.Yillardir bir stajyerlik dedikodusu var fakat bir turlu uygulamaya koyulmuyor.Sizce bana denk gelir mi?Surucu kursunun dedigi kayit tarihin ocaktan once oldugu icin problem yok.Sinavim 10 ocakta fakat surucu kursu kayit tarihin onemli diyor.

Son olarak direksiyon sinavini da gectikten ne kadar sonra ehliyet elimizde olur?

Stajerlik 2015 de başlayacak, kesin bilgi veremem ama ben eylül de yazılmıştım kursa, stajerlik dedi kodusu geldi hocalar siz etkilenmezsiniz dedi sizden sonrakiler etkilenir dedi. tam bilgi için burdan bilen birini yada kursadaki bilgili biri ile görüşüp net bir cevap ala bilirsiniz.

Ben direskiyon sınavına geçen cumartesi girmiştim bu cuma gelip belgelerini ala bilirsin dediler. Umarım dedikleri günde gelir de fazla beklemem.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 13 Kasım 2014; 12:15:16 >

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.

• Rica ederim.

• Kursumu aradım 29-30 Kasım'a tarih verdiler direksiyon sınavı için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.