Ağustos celbi erken sevk dilekçesini memlekete 23 mayısta gönderdim. sonuçlar ne zaman belli olur?
merhaba arkadaşlar. Soru yukarıda yazılı.Tekrar yazmak olmaz diimi :) Bilenler bi yardımcı olursa sevinirim..
Büyük ihtimalle dilekçen kabul edilir ve ağustosta gidersin askere bunun içinde önce haziran ayı içersinde eksik evrakların istendiği ve randevu tarihinin yazdığı kağıt ulaşır elinize daha sonrada istenen gün ve tarihte gidip artık son kalan işlemleride yaptırdıktan sonra 1-2-3 ağustosta sınava girer sonrasındaysa 12 sinde kendinizi kışlada bulursunuz
YaYa@ eyvallah,bilgilendirdiğin için sağol.
Rica ederim
sınava girmek derken ben de 2 haziran 2008 de erken sevk için dilekçe verdim de sınav konusunu anlayamadım
35ap9037_era @ Erken sevk dilekçeni 2 Haziranda Ankara'ya gönderdin...
Şimdi bekliyicen. Temmuz ayı içinde şubene gidip sevk evraklarını alıcan... Ağustos 1-2-3 tarihlerinden birinde belirtilen sınav merkezine gidip sınava giricen... Bu sınav -kısmen !- ysb yada kd olmanı belirler... "Kısmen" ; çünkü devlet daha çok ihtiyaca göre ysb yada kd alıyor. 1 hafta kadar sonra yerin belli olur ve sülüsünü şubenden alıp gidersin...
Allah, yar ve yardımcın olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme