Şimdi Ara

SONUCUNUZUN ÇIKTISINI ALABİLDİNİZ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben alamıyorum benim pc mi bozuk acaba?

• up
  • neden almaya çabalıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

neden almaya çabalıyorsun ?

bilmem kayıtta gerekli değil mi sayfa yazdırılmıyor benim pc de mi sorun yoksa herkeste aynı mı dye merak ettim
  • ben çıkartmadın sonuçta elektronik ortamda kayıtlı . kayıtlarda eletronik ortamdan yapılacağı için gerek yok diye düşünüyorum.
  • Bende çıkartmadım gerekliyse çıkartırım o zaman
  • Ben aldım, bir sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almana ne gerek var ? zaten orda pc üzerinden görüyorlar yoksa bende birinin sonucunu adımı değiştirip gidip göstersem beni mi alırlar okula ? :)
  • çıktısını alın gerekli gereksiz her belge elinize bulunsun işinizi garantiye alın fazladan bi çıktı almaktan zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

almana ne gerek var ? zaten orda pc üzerinden görüyorlar yoksa bende birinin sonucunu adımı değiştirip gidip göstersem beni mi alırlar okula ? :)

ben tercih listemin çıktısını almadım sorun olur mu gummy ?
  • YA çıktı almıyorum komut dizisinde hata oluştu diyor sinir oldum
  • Sayfayi kopyalayip Word'e yapistirip cikardim ben.
  • SS aldım, yeterli...
  • PDF formatında çıktı almayı başardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

almana ne gerek var ? zaten orda pc üzerinden görüyorlar yoksa bende birinin sonucunu adımı değiştirip gidip göstersem beni mi alırlar okula ? :)

ne olcak ki hocam aldın iyide boş yani artık bitti olay zaten üniversitelerede gönderilmiştir kimlerin kaç puanla girdiği falan :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

ne olcak ki hocam aldın iyide boş yani artık bitti olay zaten üniversitelerede gönderilmiştir kimlerin kaç puanla girdiği falan :)

kayıtta istenilen belgelerde kazandı belgesi istiyor onlar görseler bile isteniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

ben çıkartmadın sonuçta elektronik ortamda kayıtlı . kayıtlarda eletronik ortamdan yapılacağı için gerek yok diye düşünüyorum.

kayıtlar elektronik ortamda yapılmıyor.bizzat kendin gidip yaptırıyorsun.kazandığına dair belgeni de dosyana koymak zorundasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.