Bildirim
sonud blaster z-zx yada X-FI TITANIUM FATAL1TY CHAMPION
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
z veya zx al xfi titanim eskidi artık satılmıyor bile. z zx arasında fark yok sadece donanım olarak fark var. bende z almayı düşünüyorum.
http://www.nanokatalog.com/Ses-Karti-Creative-Sound-Blaster-Z-PCIe,PR-99797.html?gclid=Cj0KEQiA2uDEBRDxurOO77Cp-7kBEiQAOUgKV0UQRV7fkzYx97TTaiN4yZurnO4VGQfeB135Ar0-oikaAi9k8P8HAQ
burada sıfır fiyatı 318 lira. -
özelliklere baktığımda z ile zx modeli arasında neredeyse fark yok denilebilir fakat o kontrol paneli beni cezbediyo :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cetin_50
özelliklere baktığımda z ile zx modeli arasında neredeyse fark yok denilebilir fakat o kontrol paneli beni cezbediyo :)
Kulaklık kullanacaksanız kontrolcü mantıklı ama hoparlör için neden cezbediyor?
Özellikle amazonda zx kontrolcüsüyle ilgili kronik bir sorun olduğuna dair yorumlar okumuştum, incelemenizde fayda olabilir. -
İlk başlarda o kontrol ünitesinin genel sesi açıp kisabildigini düşünüyordum sonradan öğrendim sadece takılan kulaklığın sesini açıp kisabiliyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cetin_50
İlk başlarda o kontrol ünitesinin genel sesi açıp kisabildigini düşünüyordum sonradan öğrendim sadece takılan kulaklığın sesini açıp kisabiliyormuş
Sanırım Z yetecektir, ZXR çok pahalı gözüküyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X