Şimdi Ara

Sonunculuk bizim hakkımızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erovizyonda sonunculuk bizim hakkımızdı ....resmen hakkımızı yediler , şike var

• Bunu kötü bir espri olarak kabul ediyorum(en azından öyle düşünmek istiyorum)

Bu kadar ağır ve saçma sapan elştirmeyin lütfen
  • Valla nasıl istersen öyle düşün . Bu şarkıyla 13. olmak hakkımız değildi. Başından beri söylüyorum hayatımda dinlediğim en rezalet şarkılardan biri bu ...ve şarkı sonuncu olmalıydı ki bir daha böyle bir vatan hainliği yapılmasın
  • adamla haklı kardeşin neydi o öle abuk sabuk şarkı
  • Çok abartıyorsunuz arkadaşlar, duyan da dünyanın sonu geldi sanır. Hem bizimkinden çok daha kötü şarkılar da vardı.
  • Ben bizimkinden kötüsünü göremedim @mathmazel , hem sesi kötü hem detone hem kostümü iğrenç hem de fizik kötü daha ne kadar kötü olacaktı yani... gerçi herkesin de bildiği gibi eurovision yarışması diğer ülkelerde pek kaale alınan birşey değil... ama yine de bir yarışmaya katılıyorsak ve ülkemizde de kaliteli müzik yapılıyorsa , sırf işgüzarlık olsun diye abuk sabuk birşeyle ortaya çıkmayı benim mantığım kabul etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün de lideriz anne.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13.lük yapılan sahne şovuna verilmiştir diye düşünüyorum şarkıya degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

13.lük yapılan sahne şovuna verilmiştir diye düşünüyorum şarkıya degil

sahne şovundada bişey yoktu ki bence.. rezillikten başka bişey deildi işte... seneye inşallah daha iyi bir şarkı ve sanatçıyla katılırz buraya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

Erovizyonda sonunculuk bizim hakkımızdı ....resmen hakkımızı yediler , şike var

Üzülmene gerek yok
  • bencede
    quote:

• bence de berbat bir parçaydı adamlar teselli olsun diye 13. lük verdiler bence. o neydi ya öyle. insan da az biraz mantık olur. hiç mi bun insanlar da müzik kulağı yok aceba
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnificent35

bence de berbat bir parçaydı adamlar teselli olsun diye 13. lük verdiler bence. o neydi ya öyle. insan da az biraz mantık olur. hiç mi bun insanlar da müzik kulağı yok aceba

o kadar kötü olsaydı Almanya'nın durumunda olurduk (4puan)
  • Ben 13.lugu bıle beklemıyordum acıkcası.
  • Almanyanın şarkıları zaten normalde de kötüdür sonuncu olmaları normal yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

Erovizyonda sonunculuk bizim hakkımızdı ....resmen hakkımızı yediler , şike var

katılıyorum aynen
  • sertap ı seviyorum
    o tok detone olmayan mükemmel sesı ile yaptı herşeyi ama olmadı neden herkes bu başarının tekrarını bekliyor sertap alo seni görmek istıyoruz orada
  • Yaw kardeşler avrupada o kadar Türk yaşarken nasıl sonuncu olabiliriz? Orda sadece flüt çalsa bundan biraz daha kötü olur. Merak etmeyin...
  • helal
  • bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

bencede
    quote:

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.