Şimdi Ara

Sonunda 3K !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu aralar 3k gören xboxların hepsi arcade falcon mu yoksa bana mı oyle geliyor.İyice tırsmaya başladım.
  • Bu sorunun astronomık bir açıklaması da var Yıldızlarla ılgılıu bşi elektronık de sonbahar kış ıle ılgılı bn bılmıyorum ılgılenmem bu tip olaylarla ama duydum ve etkıleyıcı yada açıkca tek neden olduğu ıcın ama suçu yıldızlara atmak ayıp olur tek sorumlu microsoft.. Acaba konsollarımızda önceden belırlenmış bir patlayıcı vw bunu tetıkleyen ısı ayar sıstemı mı var ve ofısınden ona söylenen zamanda düğmesine basan mıcro. çalşanı şu an pızzasını yerken bize gülüyormu? Hepsi önceden belirlenmışti.. kehanet günü Neo Naziler tyarafınden salınan Emo virusu insanı ewde kalmaya oyun oynamaya itiyor.. Ve piyasasını daha ıyı kontrol etmek ıcın mıcrosoft konsollarımızı oyun çıkış tarıhlerının yakınında bozuyor ve yenı konsol alma ihtimallerimizi yuzdelık rakamlarla belirliyor...Bu iş çok karışık...Yada basitçe xbox dandık ve alırken bunu bılıyorduk ama yınede gurula aldık ve ölümünü kanlı gözyaşları ıle ızlıyoruz .. Bıldığın çıldırdım

• bence yine kardasın.ps3 de 3-4 orjinal oyun parasına bir xbox alınır.muhakkak da xbox 3-4 oyun oynamışsındır.
  • Atik Elektronik adresi yanlış verilmiş, şayet oraya göndermeye karar verirseniz telefon ile adres bilgisi alın, kadıköy evlendirme dairesinin karşısında böyle bir yer yok. Yerleri yazıcıoğlu iş hanı sokağına girerken soldaki gold bilgisayarın yanındaki pasajın sonundadır, açık adresi telefonla alabilirsiniz.

Konsolium diye de geçer.
  • 24 oyun var galiba.. Ps3 da karlı oyun alma yöntemi takasdır.. 30 ytl karşılığı eskı oyunu verıp yenısıni alabılıyordun en son şimdi ne alemde bılmıyorum..
  • geçmiş olsun üstad
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Atik Elektronik adresi yanlış verilmiş, şayet oraya göndermeye karar verirseniz telefon ile adres bilgisi alın, kadıköy evlendirme dairesinin karşısında böyle bir yer yok. Yerleri yazıcıoğlu iş hanı sokağına girerken soldaki ****ın yanındaki pasajın sonundadır, açık adresi telefonla alabilirsiniz.

Konsolium diye de geçer.

Hayır, Fahrettin Kerim Gökay Caddesinin, Kadıköy Evlendirme Dairesi karşısındaki cadde oldugu belirtilmiş yoksa yanlış değil, o caddede oturuyorum bende.

Baya büyük bi cadde zaten Kadıköyden tut Çamlıcaya kadar gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Disasterpiece_123

Bu sorunun astronomık bir açıklaması da var Yıldızlarla ılgılıu bşi elektronık de sonbahar kış ıle ılgılı bn bılmıyorum ılgılenmem bu tip olaylarla ama duydum ve etkıleyıcı yada açıkca tek neden olduğu ıcın ama suçu yıldızlara atmak ayıp olur tek sorumlu microsoft.. Acaba konsollarımızda önceden belırlenmış bir patlayıcı vw bunu tetıkleyen ısı ayar sıstemı mı var ve ofısınden ona söylenen zamanda düğmesine basan mıcro. çalşanı şu an pızzasını yerken bize gülüyormu? Hepsi önceden belirlenmışti.. kehanet günü Neo Naziler tyarafınden salınan Emo virusu insanı ewde kalmaya oyun oynamaya itiyor.. Ve piyasasını daha ıyı kontrol etmek ıcın mıcrosoft konsollarımızı oyun çıkış tarıhlerının yakınında bozuyor ve yenı konsol alma ihtimallerimizi yuzdelık rakamlarla belirliyor...Bu iş çok karışık...Yada basitçe xbox dandık ve alırken bunu bılıyorduk ama yınede gurula aldık ve ölümünü kanlı gözyaşları ıle ızlıyoruz .. Bıldığın çıldırdım

haklisin bu durumda bunlari dusunmek icten bile degil.

• geçmiş olsun dostum

şimdi sırada kim var acaba folconlar tektek dökülüyor falconlara

ahbi kurşunluleyimli makinalar yapsalar dertler bitecek ama yasak işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Atik Elektronik adresi yanlış verilmiş, şayet oraya göndermeye karar verirseniz telefon ile adres bilgisi alın, kadıköy evlendirme dairesinin karşısında böyle bir yer yok. Yerleri yazıcıoğlu iş hanı sokağına girerken soldaki ****ın yanındaki pasajın sonundadır, açık adresi telefonla alabilirsiniz.

Konsolium diye de geçer.

adres doğru olması lazım ismine gelince konsolium diye geçiyor olabilir...

bu arada tahtakale adresinide verelim...

Tahtakale Tel:0212 5267300
    Tomruk Sk.Karagül işhanı no:32/12 Tahtakale/Eminönü

• Teşekkürler çok yardımcı oldunuz...
  • Bu Ara Forumda 3K .Almış Başını Gidiyor Sıradaki Kurban Kim Merak etmiyorum Değil Belkide Ben Hiç Belli Olmaz .FALCON Board He HAHAAHAH GÜlerim tabi ama sinirdenBu ne ya Bu ne ne biçim bi firma nasıl Bi Anlayışsızlık Bu Nasıl Bi firma Tüketicilerine Halen bi Çare bulamıyor Bende xbox'Çı yım ama gel görkü Lanet ediyorum ..Şu duruma baksanıza eski jenerasyonlar çığır ya xbox 1 5 ay açık kalsın genede tak demez eski konsollara geri dönücem daha kurban vermek istemiyoruz

• Arkadaşlar konsolu bıraktık adres derdine düştük ama yanılıyorsunuz, buyrun size ispatı aşşağıda, Atik Elektronik ile evlendirme dairesinin uzaktan yakından ilgisi ve alakası yok.

Solda siyah işaretlenmiş olan yer Atik Elektronik.

Sonunda 3K !!

Sonunda 3K !!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mesajlar mı siliniyor? bana mı öyle geliyor
  • Evet Neyse Dostum Üzüldüm. Ama Bence Sanki ( GeneL Olarak ) Kullanıcı Hatalarından 3k Oluyordur.Yoksa Güzelim Makinada Söyledikleri Gibi %33 Hata Oranı Olucak Değil.Taş Gibi Yiğenimin Makinası 2007 Model Tozunu Bile Alıyo
  • Yok moruk alaksı yok sana uzun cevap yazmıştımda gitmiş bida yazmım kısaca ben konsolu dunyada son kalan sıgara paketı gibi kullandım ne düştü ne çizildi tabanı yere değimiyordu alaksı yok onu anladım yanı kötü davran bşi olmuyor ama öle elın tıtrerse üstunde çat gidiyor...
  • Ben bu 3k illeti yüzünden çok sevdiğim halde konsol işini bırakmak zorunda kaldım. Yeni bir xbox almayı mantıksızlık olarak gördüm. Çünki ms bile bile bu kusurlu ürünü kullanıcılara satmaya devam ediyor. Jasper çıkacak sorun çözülecek diye beklerken oda yalan oldu haber yok hala. Velhasılı sıkmayın canınızı xbox a çıkan oyunların birçoğu pc yede çıkıyor artık. Bu yüzden 3k görenlere tavsiyem yeni bir cihaz almak yerine hurdayı satıp üstüne biraz para eklemeleri ve 9800gt yada 4850 gibi bir ekran kartı almalarıdır. Bu kartlar xboxın grafik kalitesinin üzerinde oldukları için hem multiplatform oyunları sorunsuz oynamaya devam edebilirler hemde iki sene garantili bir ürün kullanmış olurlar. Karın ağrısız.
  • yanlız farkındamısın bilmem ama bu 3k olayı xbox 360'ın ününü arttırdı yani hani reklamın iyisi kötüsü olmaz ya sanki birazda o mantık gibime geliyor baksanıza yani ps3 harcadı ps3 te hata olmamasına rağmen yani olay sadece kırılma değil bence bu 3k fan olarak büyüdü.
  • Arkadaşım öncelik ile geçmiş olsun .

Konsolun hata kodunu bir al bakalım sorun tam olarak neymiş .Kodu almak için konsol çalışsın 3 k versin daha sonra 360 in üzerindeki gamepad taraması için kullanılan tuşa basılı tut ve dvd rom açma kapama tuşuna sırasıyla 4 sefer bas .

1 kırmızı 1 . 4 kırmısı 0 anlamına geliyor.

Birde falcon 3k versdi deyince üretim tarihi sorulmasın artık. Sonuçta bende 2008 üretim falcon ile 3k gördüm 2009 ları çıkana kadar sorulmasın artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

geçmiş olsun dostum

şimdi sırada kim var acaba folconlar tektek dökülüyor falconlara

ahbi kurşunluleyimli makinalar yapsalar dertler bitecek ama yasak işte

valla sırada ben varım galiba web of the shadowu oynarken acayip pis donma filan oldu valla 3k görürse makina abimde bana 3k gördürür

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.