SONUNDA AÇIKLANDI
-
-
yks daha evvelki yıllarda hafta sonu açıklandığı oldumu hiç.
yani mesainin olmadığı gün.
-
Tercih sonuçlarının açıklandığı oldu da sınav sonuçları açıklanmadı sanırım
-
o zaman malesef boşa bekliyoruz. 17 sinden önce olacak gibi durmuyor artık.
-
Hocam eski hesabımda sınav sürecinde sürekli fikir alış verişi yapıyorduk birlikte, genel durum olsun msü sonucu olsun hep oğlunuzla aynı netleri yapıyordum umarım sınavı iyi geçmişitr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam başka bir şey hakkında soru sorucam ilk sene anatomiye nasıl çalışmalıyım vette yazarak zor gibi nasıl ezberlenecek onca terim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
terim ezberler gibi tek tek yazarak ezberleme şansın yok. onun yerine bulmaca çözer gibi boş kemik fotokopisi alırısın eline kitaptan baka baka önce fotokopiyi doldurarak yazar sonrada tekrarlarsın.
bizim zamanımızda sadece kitap vardı ve bide formaldehitten çıkan ve iğrenç kokan kadavralar. şimdi tablet ve slaytlar çok çok bol ve iş kolaylaştırıcı.
ben anatomiyi nasıl geçtim desem cidden izah edemem. hem çok iyi hatırlamıyorum hemde hoca başka okuldan geldiği için sözlüde istediği cevabı verince geçiyordun. finalde geçmiştim sanki ama organik kimyayı büt dede geçemeyip alttan almıştım. herkez herşeyi iyi bilemk durumunda değil.
-
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tyt den nisbeten mutlu çıktı. umudum 99-100 net üzeri. aslında 105-106 yapacak durumdaydı ama kontrol etmediği için umut yüklemiyorm.
ayt den sıfır moralle çıktı. 10 mat sorusuna kalem sürmemiş. o moralsiz hali ile fen nasıldı dedim, fen çok kolaydı zaten herkez yapmıştır benim sınav berbat geçti dedi.
matematik kötüydü ama bence fen 2023 den daha kolay değildir. zorluk derecesini girenler daha iyi bilir ama.
ayt den de 50-60 arası bişey gelecek gibi. 60 olursa baya baya iyi ama nasip.
son zamanlarda tyt deki yaptıklarını korudu ama ayt mat. da pek atılım yapamadı bence. denemeler için diyorum.
çok nadir 65 net yaptı denemelerde. normalde onunla aynı yarışanlar 70 netleri görüyorken.
valla nediyeyim, beyin olarak çok yorulduk. çünki evlatta kafa var ama gerektiği şekilde kullanmadı. mesela ayt fizikte yarıyılde 5-6 netlerdeydi. zorlamamla, youtubden elektrik konularını çalıştı ve 10 netleri çok rahat görür oldu. aynı atılımı özel kurs aldığı halde mat. da yapamadık. nasip.
ha işin tuhafı bizim oğlan fiziği asla sevmediğibi deklare ediyor ama bence kafa fiziğe isteyince zehir gibi basıyor. ünidede içeriğinde fizik ağırlıklı bölüm istemiyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X