güzelmiş fiatta sıkıntın yoksa alabilirsin işini rahatlıkla görür sony hemde
bi sorun daha var casper in sizde neyi kötü
daha önce kullandığım içim biliyorum malzeme çok kötü kaliteli değil satarkende satamassın ikinci eli yok v.s arıza çok veriyor
ama windows ingilizce turkçesini kurarlarmı ve çift çekirdekmi
geri alırlarmı peki 1 ay oldu alalı kasasında sorun var şimdide 1 ayda 2 sorun
3 defa aynı sorun olursa tüketici hakklarına göre almaları lazım aynı hata ise
aynı sorun değil baska baksa sorunlar ama alıcaklar almasalarsa görürler hp pavailion dv5158ea rc409ea bunu gördüm bimesk in borosüründe bunu almayı düşünüyorum bunun hakkında orularınız neler
evet indirimdede onu alıcam şimdi teşekkürler arkaadslar resimleri varsa koyabilrmisin yada hangi siteden bakabilirim
üste ekledim linklerini hp kaliteli laptop ama serviste çok önemli servisi iyimi kötümü araştırmak lazım
evet onuda aratırmak lazım arkadaslar üssteki linkteki hp laptop u kullanlar servis i filan nasıl memnunmusunuz lütfen yardımcı olunn ve o laptop un nirvana kadar perfonmasnsı varmdır ve parlak eklenmıdır
Kesinlikle mükemmel bir notebook casper nirvana ben CPD2000-8C85B modeli ni aldım dehşet bu segmentdeki en performanslı cihaz en baba masa üstü pc den bile rahat oyun amaclı alacaklara kesinlikle öneriyorum korkunç basit sıkıntılar her cihazda çıkıyor ama garantili zaten cihaz dert etmeyin derim.
garantisi var ama benim garantıya yollayacak zamanım yok site tasarımı yapıyorum ve sürekli yanımda bulunası gerekiyo o yüzden iyi bişey tavsiye ederim ve casper nirvanası olan herkez elinden çıkarsın bende 2450 ytl veeiyoruz 500 ytl lik alet değil parasının karşılığı göstermeleri lazım illa donanaıma bakılmamalı bence kasa ekran da onemli piyasadeki bütün ekranlar parlak ama bizimkiler nie parlak değil bana parlak dediler o yüzden aldım laptop turk mail alınmaz bu kadar hp sony vaio dell toshiba iyidir yarın gidicem paramı istiyecem yoksa casper storu harabe olucak
quote:
Orjinalden alıntı: muff
garantisi var ama benim garantıya yollayacak zamanım yok site tasarımı yapıyorum ve sürekli yanımda bulunası gerekiyo o yüzden iyi bişey tavsiye ederim ve casper nirvanası olan herkez elinden çıkarsın bende 2450 ytl veeiyoruz 500 ytl lik alet değil parasının karşılığı göstermeleri lazım illa donanaıma bakılmamalı bence kasa ekran da onemli piyasadeki bütün ekranlar parlak ama bizimkiler nie parlak değil bana parlak dediler o yüzden aldım laptop turk mail alınmaz bu kadar hp sony vaio dell toshiba iyidir yarın gidicem paramı istiyecem yoksa casper storu harabe olucak
ARKADAŞIM KUSURA BAKMA AMA SANA İYİ OLMUŞ HİÇ BAKMADAN EKRANI PARLAK DEDİLER DİYE ALINIRMI ŞİMDİ TIRMALARSIN ÖYLE İŞTE AYRICA SANA VERİLEN İKİNCİ LAPTOP DA SORUNLUYSA NİYE FORMAT ATTIRIYOON VER GERİ HEMEN AL PARANI SEN KENDİN KAŞINMIŞSIN VE SANA BİR TAVSİYE LAPTOP DA HİÇ BİR MARKAYA GÜVENME HEPSİ SORUN CIKARABİLİR TEK GÜVENEBİLECEGİN ŞANSIN VARSA TABİ
ne bilim ben nese ama yarın alıcam paramı yarın hp alıcam işte
arkadaslar dedikçe bende değişirmeye kadar verdim ama alırlarmı geri kafam takıldı ne yapmalıyım şidi hp mi aim bu mu kalsın yada paramı geri almak için ne pahane uydurayım casper hakkında bütün sorunlaınızı buraya yazın arkadaslar lütfen ve sanırım klavyedeki harfler yapıstırma sanırım sizlerdede öle mi
geri almaları içn 1 haftada vermen lazımdı veya aynı hatadan 3 defa tamire gitmesi paranı zor verirler gibi geliyor 2450 satmış adamlar geri alırlarmı inşallah alırlarda
müşteri haklarına göre sordum 1 ay içinde ürün ayıplı ise geri almak zorundalarmıs
iyi o zaman hakkını ara bence ürünü değiştirelim derlerse ne yaparsın