arkadaslar sonunda caspnir nirvana imzamdaki modeli aldım sizce nasıl bi laptop bu soru ama laptop u aldım eve geldim ilk sarj ını filan yaptım ertesi gün tatile gittim lobide wireless vard giriyodum ama wireless sürekli kopuyodu eve geldim philips wireless modem aldım gene aynı sorun gittim servise frmat attılar laptop a etsi gün geri geldi tekrar aynı sorun götürdüm sonra 1 hafa sonra yenisi geldi ama yenisininde windows kurulunda dos hatası ılmus tekrar format attılar geldi laptop un şu a bi sorun yok ama laptop un sol üst bölümnde hava çıkışı varordaki plastik hafiftedn oynuyo bastırınca tık tık die ses yapıyo o sıcak hava çıkartı için plasktiğin genlesmesindenmidir bi srun yaratırma bana resminide koyucam en kısa zamanda görüşlerinizi bekliyorum nirvana hakkında... iyi günler...
hayırlı olsun derim arkadaşım ben olsam caspermi aman hiç almazdım
bende evde masa üstü vardı o yüzden aldım memnumdum çok ama benide haal kırıklığına uğrattı geri verebirlsem sizce veriyimmi
ve verirsem ne aliyim
quote:
Orjinalden alıntı: muff
bende evde masa üstü vardı o yüzden aldım memnumdum çok ama benide haal kırıklığına uğrattı geri verebirlsem sizce veriyimmi
daha bi saat önce başka bi topicte bi arkadaşa bu laptobu tavsiye etmişin şimdi geri versemmi diye bize soruon
tavsiye ettim güsel ama bu sorunlar beni soldurdu laptop tan
geri verme durumun varsa ver kurtul pachard bell asus dell olabilirm marka bişey al
tam olarak ne önerirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: muff
ve verirsem ne aliyim
dell 64oo X14oo ekran kartlısı hemen hemen caspera yakın bi fiyatı var onu al
hp de ne onerirsiniz perfonma benim için çok onemli tasarm programları olucak çünkü çok
hp kullanmadı yanliş bişey önermek istemiyorum çift çekirdek şartmı size
sony vaio yada onlardan
sony çok para ne gerek varki
evet çift çekirdek core duo işlemci olması lazım ekran kartı 256 nirvanada baktım şimdi tuslara dikkali bakınca harflaerin yapıstırma olduğunu anlıyosun
o zmaan dell alacan 1505 veya 1705 çift çekirdek ve 256 ekran kartı
bimeks in kampanyası vardı bitti mi o ama windowsları ing lizce sanırım demi
kardeş imzamdaki makineyi şiddetle tavsiye ederim ama piyasada varmı bilmiyorum. sadece şimdilik dvd yazma hakkında topic açtım.oda tam sorun sayılmaz dvd yakma falan yok yani.