Şimdi Ara

Sonunda Aldım Porsche 911 Carrera 4s (2003) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mevsim78

eğer bu fiyatlar doğru ise

acınacak halimiz var diyorum valla

kardeş sende bulgarca varmı heriflerle nasıl anlaşacan ve hangi şehrine gidiyorsun?

babamda bulgarca var ona güveniyoruz hemde akrabalar var her şey tamam işte yarın gitcez
  • hayırlısı ınsallah olur be
  • Ya bu
    quote:

Orjinalden alıntı: WVtech

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ARADA UÇURUMLAR VAR ÖRNEĞİN bir ford mustang 2005 model

resmide bu

Sonunda Aldım Porsche 911 Carrera 4s (2003)

Bulgarda 31.000 dolar , Arsel otoda 90.000dolardan başlayan fiyatlarla yazıyo wallahi ne bu vergi şaştım kaldım
    arabayı bana al kardeş yaa hastayım bu arabaya, sadece kasasını veriyolarsa onu da al gel :) , Hiç ısınamadım Ferrariye, f50 verseler almam :P , Şaka bir yana bu sabah çok param olsa ne alırım diye uyandım direkt porche dedim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 6 Eylül 2005, 23:18:43 >
  • hayaller güzeldir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78

hayaller güzeldir...

Yarın hayallerim gerçek olacak inşallah
  • şimdi sen arabayı aldıktan 6 ay sonra satacan mı bulgaristanda?
  • Yalan olur bu iş....
  • Avcılar kulübü başkanı seni ...
  • bende bi ara düşünmüştüm yurtdışından araba almak vaz geçirdiler ben smart roadster alacaktım ama kardeş sen al sorun olmasa bende alırım
  • Arkadaşlar geldim bulgardan fakat babam kaldı bulgarda işlemler için Ferrarinin motoru yoktu onun için 30.000euro kasasına vermezdim , Porscheye baktım gerçekten çok güzel babam istemedi baştan çünkü korktu biraz görünce ama ikna ettim inşallah yarın bu saatlerde Türkiye'ye arabamla giriş yapıcam
  • ne wardıkı porshede
  • hayırlı olsun dostum....
  • helal olsun baba medari iftiharimizsin brawo güle güle kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: WVtech

Arkadaşlar geldim bulgardan fakat babam kaldı bulgarda işlemler için Ferrarinin motoru yoktu onun için 30.000euro kasasına vermezdim , Porscheye baktım gerçekten çok güzel babam istemedi baştan çünkü korktu biraz görünce ama ikna ettim inşallah yarın bu saatlerde Türkiye'ye arabamla giriş yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraerdogan

ne wardıkı porshede

Adam korktu çünkü yaşım daha 18 ve araba gerçekten çok güçlü ve hızlı,görünüm olarakta yatık ve geniş çok deli araba metalik gri
  • keski resmini fln cekseydin be.Gormek isterdik kac model
  • 2003 model , resim yarın çekicem galiba bide blututu alınca koaybilirim ancak...
  • Ne babalar var yahu ? Ayıptır sorması Baba ne iş yapıyor ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Ne babalar var yahu ? Ayıptır sorması Baba ne iş yapıyor ? :)

Valla babam bi şirkette müdür,ama birikmiş parası vardı da aldık yani, bide benim motoru elden çıkarıcam daha da rahatlıycaz, zaten 50 milyara filan geldi ya herşeyiyle
  • Hayırlı olsun doya doya bin :)
    Gerçekten Ne kadar param olursa olsun, her zaman en beğendiğin arabayı zevkle rahat süremezsin. Mustangi çok severim ama binmek için galiba ne zaman olsa porche alırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Hayırlı olsun doya doya bin :)
    Gerçekten Ne kadar param olursa olsun, her zaman en beğendiğin arabayı zevkle rahat süremezsin. Mustangi çok severim ama binmek için galiba ne zaman olsa porche alırım...

bende mustang hastasıyım,bugün gittik mustang'e baktık ama ne bileyim aklımda porsche vardı ama mustang'te çok deli araba sıfırı gelmişti 30.000dolara çok güzeldi ama porsche bi başka
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.