Şimdi Ara

Sonunda Aliyorum.. Fiat Doblo 1.6 Premio Plus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dobloyu severim ama ticari araç vergisi + her sene tüvtürk macerası, biraz maliyetli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 23 Kasım 2015; 2:13:31 >
  • Hayırlı olsun.

Ben olsam Kangoo'ya da göz atardım. Doblo-Kangoo ikileminde kaldığımı belirtip bayileri yoklardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Hayırlı olsun sende girmiş oldun bu klübe. Ticariler klübü :) her sene muayeneye gitmeye ceza gelince 3 katını hatta bazı zaman 4 katını ödemeye normal arabaya 60km olan yerde 40'la gitmeye tabii gitmeyede bilirsin ama 1-2-3 sonrasında ceza yemek var 180 yerine 600tl gibi :) i
    Şaka şaka korkma hocam hayırlı olsun doblo güzel büyük bir araçtır üzmez seni :)

Saygılar

Öyle bişey yok. Nerden öğrenmişsen iyi bombalamişlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam şimdiden.Eğer vazgeçerseniz 60 bin civarına dizel otomatik dolu 508ler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Ticari söyledir böyledir diyenleri aldirma. piyasadaki araçların çoğu ticari sıkıntısı olsa bu kadar artmazdi bende aile araci olarak kullanıyorum f/p araçları.
    ben size neden forda bakmadiginizo soracaktim. coriouerler de cok güzel hem daha kompakt hemde son nesil Ticarilerden. doblo da güzel de sehir içinde biraz fazla büyük geliyor.

Aslinda fordda baktigim araclardan biriydi. Surus olarak binege yakin diyenler tamamen hakli. Doblodan daha dolu bi arac. Ancak o arka koltugun ortasina koyduklari tumsek yok mu. Beni arabadan tamamen soguttu. Sahsen ben o ortaya oturmak istemem. Bu yuzden aileden birininde oturmasindan hoşnut kalmam. 1.3 motor eski kasada iyi gidiyodu aslinda arkadasimda var. Balikci kendisi. Aracin bagajini ve tavanini komple yuk doldurmasina ragmen sariyerin dik yokuslarini banamisin demeden cikti. Duz yolda da basinca gidiyo ama teneke. Bu kasa biraz daha genis oldugu icin 1.3 kaldirmaz gibi dusunuyo otomatikmen insan. Almisken iyisi olsun dedim 1.6 icin siparis verdim. 6 vites olmasida secimimde yardimci oldu. Kangooyu onermis bi arkadas. 1.9 motor 2000 model bi kangoomuz vardi. O arabada yasadigimiz sorunlardan dolayi pek sicak bakmadim kangooya. Ama ikisi arasinda kaldim demek icin bakilabilirdi aslinda. Mantikli bi fikir. Eskiden yuksek araca alistigimiz icinde alcak araba bize gore degil. Bende isterim bi ford galaxy alip rahatca ailecek binelim ancak malum ulke sartlari. Herkese degerli yorumlari icin teşekkür ederim. Yorumlardan sorada dobloya mevcut olan kararsizligim bi kademe daha artti. Bugun arayip hediyeler konusunda baski yapicam. Cikicak en ufak puruzde vazgecmeyi dusunuyorum.

• senged kullanıcısına yanıt
    Hoşuna gidiyorsa .
    Al gitsin boşver :)
    Amarok'u binek kullanan insanlar var Adamın hoşuna gitmiş almış :)
    Herkezin tercihi farklı olur aynı olsa tek model araba olurdu yollarda .
    Seni Mutlu edecekse doblo al gitsin .

• Arac guzel lakin hersene muayene ve hiz siniri dezavantaj. Hayirli olsun

• Sık sık yolcu ile seyahat edeceksen gayet güzel tercih. Arka taraftakiler özellikle baş mesafesi anlamında son derece konforlu bir şekilde seyahat ediyor. Bu ferahlığa yaklaşabilecek sedanların fiyatları 2 katı.
    Her sene muayene ve hız sınırları dışında bir eksisi yok.
  • Sizin içinize sindiyse sorun yok,Allah kaza bela vermesin şimdiden hayırlı olsun
  • kafanızı karıştırmayın, karar verdiyseniz hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.