Şimdi Ara

Sonunda Aliyorum.. Fiat Doblo 1.6 Premio Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandir telefonu sadece araba bakmak icin kullaniyodum. Ise giderken, molada, isten gelirken, yemek yerken hemen hemen her anda araba bakiyodum. Ilk arabam olucak. Su mu olsun bu mu olsun, kafayi siyirma safhasina kadar geldim bazen. Stilo ile basladim, van 206 fiesta alfa romeo. Bi kac araca gidip baktim ancak ilanda yazilanlarla uzaktan yakindan alakasi olmayan araclara cok ucuk fiyatlar istiyolar. Bende 0 araca yonelme karari aldim. Burda da baya bi bakindim. En sonunda genis, aileye gidicek, piyasaya gore iyi sayilcak bi fiyata cok sorun çıkarmayan bi tek dobloyu bulabildim. Babamin pek isi olmaz arabayla, ama ortak kullanmamiz gerekicek. Eniştemde de eski kasasinin olmasi biraz sicak bakmama sebep oldu aslinda. Bugun bi kac galeriden fiyat aldim. 58.450 olan liste fiyati arac icin telefonda en alt 56750 teklif aldim. Galeriye gidip biraz inceledim yeni dobloyu. Gayet hosuma gitti. Temsilcinin ilk soyledigi fiyat 56000 oldu. 55 bine almaya zorladimsada en son 55.500 liraya anlastik. 30.000 18 ay 0 taksitli kredi kullandim gerisi pesin. Renk olarak Çöl grisi, black versiyon. Hediye olarak paspas ve sis fari cercevesi istedim. Paspasa soz vermedi. Krom cerceveyi vericekmis. Onun disinda ek olarak bagaj havuzu ve krom kapi esigi almak istiyorum. Yarin tekrar gorusucem hediye almaya calisicam. Olmadi 200 lira gibi bi fiyati var toplamda. Ufak bi kapora biraktim ama dert etmem onu. Yani kopruden once son bi cikis var hala. Sizin degerli goruslerinizi de son olarak bi almak istedim. Sizce yaptigim sey mantikli mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Doblo 1.6 Premio Plus: Kapsamlı Bir Bakış

Fiat Doblo 1.6 Premio Plus, hem ticari hem de aile amaçlı kullanım için tasarlanmış çok yönlü bir araçtır. 1.6 litrelik benzinli motoru, dengeli bir yakıt verimliliği ve güç sunar.

Kullanıcı Yorumları

{doblo 1.6 premio kullanıcı yorumları} ve {fiat doblo 1.6 premio plus kullanıcı yorumları} çevrimiçi forumlarda ve inceleme sitelerinde oldukça olumludur. Kullanıcılar, aracın geniş iç mekanına, kullanışlı özelliklerine ve güvenilirliğine övgüler yağdırmaktadır.

Motor Performansı

1.6 litrelik Multijet motor, 90 beygir güç ve 200 Nm tork üretir. Bu, günlük sürüş için yeterli güç sağlar. {1.6 benzinli doblo nasıl} sorusu sıkça sorulmaktadır ve kullanıcılar genellikle aracı hızlı ve duyarlı olarak değerlendirmektedir.

İç Mekan ve Özellikler

Doblo 1.6 Premio Plus, ferah ve iyi donanımlı bir iç mekana sahiptir. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi yer almaktadır. {doblo 1.6 multijet premio plus yorum} genellikle aracın konforlu ve pratik olduğunu belirtmektedir.

Güvenlik ve Güvenilirlik

Fiat Doblo, sürücü ve yolcuların güvenliğini sağlamak için çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında hava yastıkları, ABS frenler ve elektronik stabilite kontrolü bulunur. {fiat doblo 1.6 premio plus otomobil ruhsatli} arayanlar, aracın ticari amaçlı kullanım için de uygun olduğunu bilmelidir.

Sonuç

Fiat Doblo 1.6 Premio Plus, ticari ve aile amaçları için sağlam ve çok yönlü bir araçtır. Geniş iç mekanı, güçlü motoru ve güvenilirliğiyle {doblo 1.6 multijet elegance nasıl} merak edenler için mükemmel bir seçenektir. Kullanıcı yorumları, aracın pratiklik, konfor ve değer için övgü almasını desteklemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçine sindi ise ve bu araç alındıktan sonra seni ve ailenin mutlu edecekse en iyi seçimdir... Hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin..
  • Neden binek otomobilden ticariye döndünüz ?
  • O paraya astranın sedanı en bazın bir üstünü alırdım paşalar gibi binerdim.Aile için çok iyi, Doblo gibi ticari değil hız sınırı farklı değil her sene muayene yok görüntü açısından gayet yakışıklı.Doblo gibi değil.bu arada egea tasarım açısından gerçekte hoş orası ayrı.Yani birçok dezavantajı var bir yerde fiat diğer yerde opel.Bilemedim şimdi Dobloyada bindim astrayada ikisinin aynı para olduğu yerde göz ucuyla bile bakmam dobloya.
  • Bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer. Ama ben olsaydım biraz daha sabredip ikinci el bakmaya devam ederdim. Çabuk pes etmişsiniz. Sonuçta 55 bin az para değil ve bir ticariye bağlıyorsunuz. Genişlik sizi çok yanıltmasın öyle ahım şahım ferah değil bu araçlar. Örneğin C4 picasso, 508sw gibi araçlar benim gözümde çok daha ferah ve oturaklı. Bu paralara da çok rahat bulunuyorlar. Ancak siz kararınızı vermişsiniz tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer. Ama ben olsaydım biraz daha sabredip ikinci el bakmaya devam ederdim. Çabuk pes etmişsiniz. Sonuçta 55 bin az para değil ve bir ticariye bağlıyorsunuz. Genişlik sizi çok yanıltmasın öyle ahım şahım ferah değil bu araçlar. Örneğin C4 picasso, 508sw gibi araçlar benim gözümde çok daha ferah ve oturaklı. Bu paralara da çok rahat bulunuyorlar. Ancak siz kararınızı vermişsiniz tekrar hayırlı olsun.
    508 felan bakın derdim bende 2. el. 2009 doblo var bizde bununla yaptıklarınızı ne 508 yapar ne diğerleri.Ama kötü olduğu yönlerde fazla.Bir kere 100 ü fazla geçmeyeceksin arkadaş Şimdiden hayırlı olsun hocam güle güle kullanın kazasız belasız.Azcık da olsa yüksekten kullanmak güzel

• Hocam bence doblodan vazgeçin.
    55 bine 2.el ne araçlar var
    Astra,golf,focus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 508, c4picasso, c-max...

Ben bunlardan birini tercih ederdim.
  • Hayırlı olsun sende girmiş oldun bu klübe. Ticariler klübü :) her sene muayeneye gitmeye ceza gelince 3 katını hatta bazı zaman 4 katını ödemeye normal arabaya 60km olan yerde 40'la gitmeye tabii gitmeyede bilirsin ama 1-2-3 sonrasında ceza yemek var 180 yerine 600tl gibi :) i
    Şaka şaka korkma hocam hayırlı olsun doblo güzel büyük bir araçtır üzmez seni :)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 22 Kasım 2015; 23:22:48 >
  • Sıfır herzaman sıfırdır der giderim aklınızda soru işareti olmaz.
  • Hayırlı olsun güzel araç almışsınız.
  • Doblo gerçekten ford dan sonra otomobile en yakın araç. Bende makyajsız kasası var premio. Otomobil konforuna courier den sonra en yakın ticari. İyi seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun.
  • Cidden aile için kamyonetmi almayı düşünüyorsunuz.Hemde bu bütçeyle..
  • Ticari söyledir böyledir diyenleri aldirma. piyasadaki araçların çoğu ticari sıkıntısı olsa bu kadar artmazdi bende aile araci olarak kullanıyorum f/p araçları.
    ben size neden forda bakmadiginizo soracaktim. coriouerler de cok güzel hem daha kompakt hemde son nesil Ticarilerden. doblo da güzel de sehir içinde biraz fazla büyük geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

O paraya astranın sedanı en bazın bir üstünü alırdım paşalar gibi binerdim.Aile için çok iyi, Doblo gibi ticari değil hız sınırı farklı değil her sene muayene yok görüntü açısından gayet yakışıklı.Doblo gibi değil.bu arada egea tasarım açısından gerçekte hoş orası ayrı.Yani birçok dezavantajı var bir yerde fiat diğer yerde opel.Bilemedim şimdi Dobloyada bindim astrayada ikisinin aynı para olduğu yerde göz ucuyla bile bakmam dobloya.

adam dizel agzina kadar dolu arac alıyor siz benzinli baz donanım araci örnek veriyorsunuz neyin kafasi bu?
    her aracin farkli özelliği var ticariye alisan bir daha binek araca binince rahat edemiyor. genis yüksek araclar. ha binekte boyle araçlar yok mu var ama fiyati neredeyse 2 kati. fazladan % 30otv+kdv verip devleti zengin etmeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

O paraya astranın sedanı en bazın bir üstünü alırdım paşalar gibi binerdim.Aile için çok iyi, Doblo gibi ticari değil hız sınırı farklı değil her sene muayene yok görüntü açısından gayet yakışıklı.Doblo gibi değil.bu arada egea tasarım açısından gerçekte hoş orası ayrı.Yani birçok dezavantajı var bir yerde fiat diğer yerde opel.Bilemedim şimdi Dobloyada bindim astrayada ikisinin aynı para olduğu yerde göz ucuyla bile bakmam dobloya.

adam dizel agzina kadar dolu arac alıyor siz benzinli baz donanım araci örnek veriyorsunuz neyin kafasi bu?
    her aracin farkli özelliği var ticariye alisan bir daha binek araca binince rahat edemiyor. genis yüksek araclar. ha binekte boyle araçlar yok mu var ama fiyati neredeyse 2 kati. fazladan % 30otv+kdv verip devleti zengin etmeye gerek yok

Alıntıları Göster
    şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    55.000 e gidip Doblo mu alacaksınız. Bizde var Doblo 1.3 motor araba gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

55.000 e gidip Doblo mu alacaksınız. Bizde var Doblo 1.3 motor araba gitmiyor.

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullanın, allah haza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ub58

İyi günlerde kullanın, allah haza bela vermesin

Alıntıları Göster
    2010 caddy dsg kullanıyorum
    rahat araç otomatik geniş ama uzun yoldaki radar olayı çok sıkıntı
    bir yere mekana iş için gittiğiniz yerlerde direk ticari araç olarak gözükmesi kötü
    en basiti polis bile durdururken içindekinden bi cacık olmaz diye muammele yapıyor size
    her sene muayene derdi bi başka deli ediyor beni 12. ayın 5 i son yine geldi dayandı kapıya
    bence tek ama tek güzelliği yüksek olması altı sürttün derdi yok dağ tepe vur gitsin

• hayırlı olsun .
    Ama fikrimizi sorduysan ve illa 0 olacaksa
    ben olsam 50 bine 1.33 Auris alırdım , serviste lpg taktırırdım .
    Bagaj dersen 53'e falan 1.33 Corolla alırdım .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.