Bildirim
Sonunda Astra'ma Kavustum (resimler eklendi) (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Johnny;
Araban gayet güzel ve donanımlarıyla birlikte aldığın fiyat bence gayet iyi,tam tersi olsa bile yeni alınmış bir araç sözkonusu ve "üzerine soğuk su iç" gibi yakışıksız lafların yazılmaması gerekir,boşver bu forumda herkes fikrini beyan etmekte özgür olsada sen saygı ve hoşgörünün olmadığı yorumlara fazla takılma.. -
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Johnny;
Araban gayet güzel ve donanımlarıyla birlikte aldığın fiyat bence gayet iyi,tam tersi olsa bile yeni alınmış bir araç sözkonusu ve "üzerine soğuk su iç" gibi yakışıksız lafların yazılmaması gerekir,boşver bu forumda herkes fikrini beyan etmekte özgür olsada sen saygı ve hoşgörünün olmadığı yorumlara fazla takılma..
tesekkür ederim dostum
hayır arkadas tabiki fikrini eleştirisini begenisini,begenmediğini dile getiricek;herkes için gecerli bu bu forum bu yüzden var ve bende bu yüzden buraya konu actım,arkadasınki bambaska bi olay fikrini söylüyor bende o fikrin dogru olmadıgını ileri sürüyorum ispatlıyorum,ki sorun bu da değil ben fazla vermişim aynı paraya cok daha güzel arabalar hatta ucuza cok daha güzel arabalar vardır baskası onu alır tabiki tercih meselesi bu benim buna hiç bi itirazım yok,benim itirazım benim sorun ettiğim konu daha önce yazıdıgım gibi "bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaya çalısılmasıdır".Bu forum bilgi paylasım forumu,bir fikrin bilgin varsa bunu ileri sürersin,dayandıgı gercekler ile desteklersin.Dogru ise savunursun yanlıs oldugunu anlarsan yanlısın farkına varırsın ki buda büyük bir erdemdir.
Ben burda hiç bi zaman benim aracım en iyisi ben aracımı en ucuz fiyata aldım demedim,biçok yazımdada aracın olumsuz yanlarını belirttim,ama konu bu değil,konu konuşmuş olmak için söylenen laflardır,bu toplumun herkesiminde geçerli böyle insanlar var tabi.
neyse çok uzattım "esmerce" söylediklerin için teşekkür ederim çok,haklısın benimde artık bu konuyu uzatmamım anlamı yok.
-
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar
hocam bnce sen bu arabanın üstüne bu sıcak havalarda buz gibi soğuk su iç iyi gelir
quote:
Orjinalden alıntı: johnny3254
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar
hocam sen diyon 36.500ytl werdim..bnce çok para benzinli astra için o fiyata arkadaşım 2 hafta önce cdti enjoy makyajlı aldı..
quote:
Orjinalden alıntı: johnny3254
hocam iyi bakarsan araba zaten makyajlı ayrıca senin arkadasın dizel almıs olabilir hayırlı olsun kazasız belasız kullansın, ama benim aldığım donanımlarla aynı donamımdaki dizel arabayı almaya kalkarsan ne kadar hesap ediyo bi bak istersen arkadasım fiyat listesi opel'in sitesinde mevcut.konusmus olmak için konusmayalım,ayrıca bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmayalım
aynı paraya alınacak arabayı say desem sana ne alacaksın 2. el 100 binde passat mı alacaksın al benzin yetiştirirsin sen ona dogru bizim burda dr war adam 60 milyarlık passata tüp taktırdı herkez deli diyo yok sana pejo ii gider 30 alırsın araksına yazarsın artık 1 haftada 3 defa servise gittim die yada focus alırsın performans istersin ya bi duyarız haberlerde bi yere tıkılıp kalmıssın ne alırsın söylermisino fiyata o konforu hangi araçta bulacaksın 2. el alırım diyorsan neydigi belirsiz araba çok piyasada ben2 haftadır araştırmadıgım araba kalmadı 2. el bari birşeyleri yazıyorsanız sebebini de yazın okey
-
36500 iyi fiyat otomatik benzinli için.
Bana düz vites dizele 36500dediler
Otomatik şanzıman için fiyat listesinde 2570ytl fark var normaldir yani. -
Güle güle kullan.
Ataköy Opelden ailece 4 araba aldık. Ama sonradan kazıklandığımız anladık (biraz geç oldu ama). Artık önlerinden bile geçmiyoruz.
Balkan ya da Gerçek'e gitsen en az 500 kağıt daha ucuza alırdın. Neyse olan olmuş. Kazasız belasız yolculuklar dilerim. -
quote:
Orjinalden alıntı: noplaceforchance
Güle güle kullan.
Ataköy Opelden ailece 4 araba aldık. Ama sonradan kazıklandığımız anladık (biraz geç oldu ama). Artık önlerinden bile geçmiyoruz.
Balkan ya da Gerçek'e gitsen en az 500 kağıt daha ucuza alırdın. Neyse olan olmuş. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.
çok tesekkür ederim dostum iyi dileklerin için
bir önceki astramızı Balkan'dan aldığımız için ilk ona gitmiştik aynı araba ve aynı extra ilaveler için bize verdiğison fiyat 37.200 ytl idi,antalyaki opel bayisine sormuştuk,oda 36.200 demişti aynı araba için fakat arabayı ordan buraya getirmek,ve plaka işlemleri falan filaz zor oldugu için bize en makul gelen Ataköy'den aldık bizde,ama belki Erdemir'de daha ucuz olabilir bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 31 Temmuz 2007; 22:07:34 >
-
ya galiba tam da emin diilim ama easytronic viteslerde mıchaelin lastik oluyo galiba bende var mıchaelin çünkü dizel easytronic benimkide. -
ekranda mp3 bılgılerını degıstırmek ıcın ''cd'' duğmesıne bas..yanı cd ye gecmek ıcın bastıgın fm radyo dugmesının altındakı..tabı cd calarken yapmalısın bunu.. ....her basısında farklı sey yazar..snaatcı adı album adı dosya adı falan -
Hayırlı olsun ... -
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. -
"sorry_for_kill_you" -- "silent scram"
çok teşekkür ederimmm -
arkadasım cok guzel arac gule gule kullan.Kazasız belasız eskıt. -
quote:
Orjinalden alıntı: omurgencer
arkadasım cok guzel arac gule gule kullan.Kazasız belasız eskıt.
çok tesekkür ederim dostum inşallah -
hayırlı olsun.dizelde 1.6 motorlu olsa hiç düşünmez alırım.dayımda 1.3 cdti dizel var.iyi hoş gidiyo ama ben biraz da performans istediğim için bana göre ağır kalıyo.ama araç gayet güzel.en sevdiğim özelliği ise kapıların kapanırkenki verdiği sağlamlık hissi.gelin bi de benim arabada kapatın kapıları.hızlı kapatınca dağılıcakmış gibi geliyo hep bana niyeyse...
neyse.tekrar hayırlı olsun.
kazasız belasız sürüşler :) -
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
hayırlı olsun.dizelde 1.6 motorlu olsa hiç düşünmez alırım.dayımda 1.3 cdti dizel var.iyi hoş gidiyo ama ben biraz da performans istediğim için bana göre ağır kalıyo.ama araç gayet güzel.en sevdiğim özelliği ise kapıların kapanırkenki verdiği sağlamlık hissi.gelin bi de benim arabada kapatın kapıları.hızlı kapatınca dağılıcakmış gibi geliyo hep bana niyeyse...
neyse.tekrar hayırlı olsun.
kazasız belasız sürüşler :)
tesekkür ederim iyi dilekleriniz için
çok fazla kilometre yapan biri olmadığım için dizeli tercih etmedim,öyle performans beklentimde fazla yok aslında 1.3 bile bana yeterdi,ama önceden sahip olduğumuz dizel bir araçtaki tecrübelerimiz ve dediğim gibi çok fazla kilometre yapmadığım için dizel tercih etmedim,ama eğer astranın 1.6 dizel motoru olsa idi büyük itimal aynı segmentteki diğer araçların esamesi okunmazdı
kapılar kapanırken gerçekten tok ve sağlam bir his veriyor,fakat artık günümüzde biçok arabada sanırım bu böyle
-
öncelıkle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
opel astra 1,6 enjoy easytronic güzel ama arka kısmını hic beyenmıyorum cok kaba duruyor bence tabı zevkler tartısılmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: boşkavanoz
öncelıkle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
opel astra 1,6 enjoy easytronic güzel ama arka kısmını hic beyenmıyorum cok kaba duruyor bence tabı zevkler tartısılmaz
çok tesekkür ederim dostum
benimde arka kısmı hosuma gidiyor özellikle farların siyah karartılması güzel olmus bence,ama tabi dediğin gibi herkesin begenileri farklı,tekrar cok tesekkür ederim -
Dün itibariyle bende artık Opel sahibiyim...
Opel Astra Hb Enjoy spor paket Şimşek grisi
Boya Koruma+Cruise Kontrol+Kartel koruma
Teslimat Çarşamba günü teslim alınca Fotoğrafları eklemeyi düşünüyorum foruma...
Yakıt olarak ne kullanıyorsunuz hangi firma?? Total?? Bp??
Süper 95 oktan kurşunsuz bu konularda hiç bilgim yok bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim...
Ayrıca Araç için ek yapılmasını önerdiğiniz şeyler nelerdir??
Mesela ben müzik dinlemeyi çok severim araç içerisinde ses kalitesini artırabilmek için neler yapabilirim çok abartı yapmak istemiyorum gerçi araçta hiç müzik dinlemedim belki kendi üzerindeki bile bana yeterli gelebilir..
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X