Şimdi Ara

Sonunda Astra'ma Kavustum (resimler eklendi) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun..Allah kaza vermesin..bence yeni bi topic aç oradan devam et..arada kaynamamış olur..bende bir astra almak istedigimden soracaklarım olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmustafa79

Dün itibariyle bende artık Opel sahibiyim...

Opel Astra Hb Enjoy spor paket Şimşek grisi
    Boya Koruma+Cruise Kontrol+Kartel koruma

Teslimat Çarşamba günü teslim alınca Fotoğrafları eklemeyi düşünüyorum foruma...

Yakıt olarak ne kullanıyorsunuz hangi firma?? Total?? Bp??
    Süper 95 oktan kurşunsuz bu konularda hiç bilgim yok bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim...
    Ayrıca Araç için ek yapılmasını önerdiğiniz şeyler nelerdir??
    Mesela ben müzik dinlemeyi çok severim araç içerisinde ses kalitesini artırabilmek için neler yapabilirim çok abartı yapmak istemiyorum gerçi araçta hiç müzik dinlemedim belki kendi üzerindeki bile bana yeterli gelebilir..
    Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..

aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah,benimde 1 ay falan oldu alalı işte ben shell yada opetten alıyorum yakıtı,
    ek olarak kol dayama kesinlikle öneririm en azından küçükte olsa extra bişiler koymaya yerin olur hemde rahatlık verir,
    müziksistemi fena değil temiz bir ses veriyor,benim daha basıma gelmedi ama astra sahibi olanlardan bildiğim kadarı ile uzun süre yüksek ses ile müzik dinlediğinde ses otomatik olarak kısılıyomuş,zaten aracın daha sıfır oldugu için aslında orjinal aksesuar kullanmalısın müzik sistemin için(tabi garantin bozulmasın istiyosan) o yüzden servise aksesuarları sorman daha fazydalı olucaktır senin için

• Teşekkürler arkadaşlar bende yaptığım araştırmalar sonucunda müzik sistemine dokunmama kararı aldım..
    birde 80 gb ipod siparişi verdim sanırım direk bağlayabiliyoruz araca çok istiyordum müzik arşivimi arabamda dinlemeyi inşallah cumaya kadar o da gelince tam süper olacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmustafa79 -- 21 Ağustos 2007; 18:00:36 >
  • bu makyajlının hayranıyım hele ki krem renkti sanırım onunla siyah beni büyülüyor güle güle güle kullan inşallah kazasız belasız

nasıl şuan için memnun musun aracından konforu falan
  • jonny araban hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: frk96

jonny araban hayırlı olsun

çok teşekkür ederim dostummm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

bu makyajlının hayranıyım hele ki krem renkti sanırım onunla siyah beni büyülüyor güle güle güle kullan inşallah kazasız belasız

teşekkür ederim

aracın konforundan çok memnunum,içi oldukça sessiz tabi yeni olmasından dolayıda arabanın 99 yerinden ses gelmeyi,ama bizim karayollarımız sağolsunlar çok fazla uzun sürmez heralde bu durum

• araba çok gzüel rengi de gerçekten çok hoş
    güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: toksin

araba çok gzüel rengi de gerçekten çok hoş
    güle güle kullan

çok teşekkür ederim dostum

siyah renk çok istedim alırken babam başımın etini yedi siyah çok kir gösterir temizliği zor olur hemen kirlenir falan die,haklıydı gerçi ama özellikle makyajlı astralarda siyahın güzel durduğunu düşündüğüm için siyah aldım,gerçekten güzel görünüyor hele temiz olduğunda,ama diğer zamanlar babam hep şunu diyo "ben sana demedimmi", uzaktan pis olduğu fazla belli olmuyo ama yanına gidince özellikle tavanında bir toz katmanı duruyo resmen

• bende siyah istiyordum ama ne yazıkki ellerinde yoktu son kalanda şimşek grisiydi onuda ben aldım...ilk başta alışamadım pek ama şimdi hoşuma gitmeye başladı... :)
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan Allah bizede nasip eder inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan Allah bizede nasip eder inşallah.

çok tesekkürler dostum

Allah çok daha güzellerini size nasip eder inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

bu makyajlının hayranıyım hele ki krem renkti sanırım onunla siyah beni büyülüyor güle güle güle kullan inşallah kazasız belasız

teşekkür ederim

aracın konforundan çok memnunum,içi oldukça sessiz tabi yeni olmasından dolayıda arabanın 99 yerinden ses gelmeyi,ama bizim karayollarımız sağolsunlar çok fazla uzun sürmez heralde bu durum

hiç sorma hergün küfrediyorum bu yolu yapanlara karayollarına bugün gördüm bizim oraları asfaltlıyorlar resmen kaymak gibi yolu asfaltladılarda gelip şehrin içinde ki köstebek yuvası dolu olan yolları yamaladılar inanın ne kadar küfretsek az afrikada bile bundan iyi yol var bee

• araban hayırlı olsun ve kıskananlar çatlasın sizi çekemeyenler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

teşekkür ederim

hiç sorma hergün küfrediyorum bu yolu yapanlara karayollarına bugün gördüm bizim oraları asfaltlıyorlar resmen kaymak gibi yolu asfaltladılarda gelip şehrin içinde ki köstebek yuvası dolu olan yolları yamaladılar inanın ne kadar küfretsek az afrikada bile bundan iyi yol var bee

dogru söylüyosun,o kadar para veriyosun heves ediyosun bir arac alıyorsun,araban yollara kurban gidiyor,yani insanın içi acıyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 22 Ağustos 2007; 0:52:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dogancan67

araban hayırlı olsun ve kıskananlar çatlasın sizi çekemeyenler

çok teşekkür ederim dostum
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

çok teşekkür ederim dostum inşallah
  • siyahtan daha güzel olmuş bu renk şimşek grisi midir nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

siyahtan daha güzel olmuş bu renk şimşek grisi midir nedir

yok hayır siyah renk,safir siyah olarak geçiyor,gerçekten çok yakıştıgına inanıyorum bende ama temiz tutmak büyük mesele,biraz uzaktan bakınca mesele yok ama yanına gidince bariz toz katmanı belli oluyor özellikle rüzgarlı günlerde falan ama temiz oldugu zamanda güzel duruyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.