EVET ARAKADAŞLAR 2 GÜNDÜR GİRMİYORDUM OYUNA BU SABAH GİRDİM VE BÜTÜN İTEMLARIMIN GİTMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM BÜTÜN SENEMM BOŞA GİTTİ BÖLE İNSANLAR VARKEN BU OYUN OYNANMAZZZ GİDEN İTEMLARIMI YAZIYORUMM
+6İRON İMPACT +8FULL SET FABRİC COAT SET +9 STR TAKILAR KASAMDAKİ 156M PARA HEPSİ GİTTİİ
SERVER CYPER DI LVL 56 PRİSTİM BU İTEMLARLA ATAĞI 1590 OLUYOR DU DAHA LVL 56 HEPSİ GİTTİ NE YAPCAĞIMI BİLMİYORUMM
pre. varsa k2 supporta mail at rollbakc iste yoksa buzdlabına soğuk su iç şaka bi yana geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Davedragon
EVET ARAKADAŞLAR 2 GÜNDÜR GİRMİYORDUM OYUNA BU SABAH GİRDİM VE BÜTÜN İTEMLARIMIN GİTMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM BÜTÜN SENEMM BOŞA GİTTİ BÖLE İNSANLAR VARKEN BU OYUN OYNANMAZZZ GİDEN İTEMLARIMI YAZIYORUMM
+6İRON İMPACT +8FULL SET FABRİC COAT SET +9 STR TAKILAR KASAMDAKİ 156M PARA HEPSİ GİTTİİ
SERVER CYPER DI LVL 56 PRİSTİM BU İTEMLARLA ATAĞI 1590 OLUYOR DU DAHA LVL 56 HEPSİ GİTTİ NE YAPCAĞIMI BİLMİYORUMM
Aramıza hoş geldin
çok üzüldüm geçmiş olsun lwl ine göre çok ii bi char mış
tekrar geçmiş olsun
Hack işlerine bulaşanlara
YAZDIM BİŞİLERDE CEVAP YAZACAKLARINI BİLMİYORUM BENDE BRONZE VARDI OLUR MU ACABA
quote:
YAZDIM BİŞİLERDE CEVAP YAZACAKLARINI BİLMİYORUM BENDE BRONZE VARDI OLUR MU ACABA
olabilir ingilizce yazsan ii olur belki bi ihtimal kurtarırsın forumda ilk defa hack yiyen birinin premiumu var hayret
Sorun bir insanın nasıl olurda bütün bir senesini bilgisayar başında saçma sapan sanal bir oyuna harcayabilmesi olabilir mesela kardeşim bırakın artık beyninize girmiş oyun ben bıraktım wallahi böylesadece foruma girmek eski oyunalardan counter online falan oynuyorum( baya kötüleşmişim ya hiç adam wuramıyom ) çok rahatım
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
pre. varsa k2 supporta mail at rollbakc iste yoksa buzdlabına soğuk su iç şaka bi yana geçmiş olsun
Aynen katılıyorum... Geçmiş olsun. Bu günlerde hack olayı çok arttı
Hiç cafeden oyuna girdin mi? Geçmiş olsun.
EVET ARADA ARKADAŞLARLA GİDERDİK TOPLU OYNAMAK İÇİN AMA BİLMİYOM YA ŞUAN ELLERİM TİRİYOR YAZAMIYORUM
Keşke gitmeseydin bak mesela bizim mahalledeki cafede çalışan 1-2 elemanın çar ları 60+ lvl lerde çaldılar. Ve bu o kadar basit bişey ki aman ha eğer baştan bi çar açarsan sakın ha cafeye fln gitme.
geçmiş olsun kardeş
quote:
geçmıs olsun ben hacklenelı 1 ay oluyo oyunu bıraktım gıbı bı sey dı ama ko bu bırakılmıyo inş tekrardan kasar ve ıtemlerını düzersin c de ıtem bulmak klay BoL şanslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme