Şimdi Ara

Sonunda bitti ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık hayatımızda(umarım) birdaha ne tyt ayt olacak ne üni sınavı. Tamam daha zorları olacak belki ama bu engeli iyi kötü geçtik çok şükür. Ne düşünüyorsunuz. Gelecek planınız nedir. Örneğin lisede keşke yapmasaydım dediğiniz şeylerin ünide olmaması için bir şey düşündünüz mü? Üniden sonra bölümünüze göre ne yapmak istiyorsunuz.(Örneğin bir bilgisayar müh yurt dışı mı, savunma sanayi mi, özel sektör mü, strat-up mı?).

• Mezuna kalıp sıralama mı 140kdan 60kya ileri çektim. Hedefim aslında hep İngilizce Bilgisayar mühendisliği, hem yurtdışı için hem de bir kuzenim Bilecikte bu bölümü okuyup Amerika'ya gitmişti. 10 yaşlarımdan beri de kodlama işleriyle uğraşırım, flash oyun yapımıyla başlamıştım. Ama son zamanlarda Bilgisayar'dan da caymaya başladım. Gençliğim bilgisayar başında geçti, gerek oyun, gerek grafik-tasarım, kodlama olsun. Geri kalan hayatımın da geçmesi konusunda tereddütlerim var, tekrar düşünme aşamasındayım. Umarım herkes gerçekten umduğunu elde eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskwneıebwje -- 21 Temmuz 2019; 15:53:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeniniz Bilecik'ten Amerika'ya nasıl ve ne amaçla gitmişti?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen de benim gibisin bro. 11 yaşından beri ben de kodlama oyun yapım falan uğraşıyorum. Ama sanki bu hobi olarak kalsa daha iyi olur gibi geldi son zamanlarda. O yüzden makine müh'e kaydım. Aslında iyi bilgisayar mühler tutuyor ama uzun zamandır bunlarla uğraştığım için farklılık olsun istiyorum.
  • Yazılımcı. Evet Bilecik ismi ilginç geldi ama cidden yazılım ve bilgisayar konusunda üniversite etiketinin bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Zaten adamların çoğu ODTÜ, İTÜ gibi ünilerimizi bile bilmiyorlardır. Sıralamalarda çok geride en iyi ünilerimiz bile.

• arda0055 A kullanıcısına yanıt
    Aynen kral çok haklısın. Bir de şimdi Bilgisayar okusam normalde bilgisayarda oyun falan da oynayan bir insanım. Hem kodlama gibi şeylere hem de buna vakit ayırırsam günde 20 saatim bilgisayarda geçer herhalde. O yüzden ben de başka alanlara yöneliyorum gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.