ewt 50 gunluk hapis bitti ve simdi derslere basliyorum ins yardimci olacak insan buluruz temel fotografcilik bilmeyen degerli dh sakinlerinin dersi almasi siddetle rica olunur vip olmadigimiz icin odul veremiyecegim fakat yapilan iyilikler unutmayacagi ve elbet bir gun karsiligi verilecegi herkesin aklinda bir yer alsın
naptın sen okadar ya :D katliammı yaptın nettin
Geçmiş olsun hocam :)
geçmiş olsun ve popgod sabır versin diyorum
eyw arkadaslar hepniz saolun derslerimiz icin basvyracak bir insan evladi yokmu
Ben derslere katılmak istiyorum. Hangi şehir olursa olsun,gerekirse git-gel yaparım.
supersin o zmn :) suanda daha iyi ders verebilmek icin ileri pedegoloji ogreniyorum ders 1-2 surer oyundaki adin ne??
ileri pedegojiyi ogrendim derse istedin zmn baslayabiliriz
Hangi şehir?
müdür akıl hocalığı ustalığı olunca anca 2 derste öretion ileri pedagojiyle o kadar sürmez yani :) şey dicem, hapisten kaçma yetenği lasım bana bulabilirmisin ikimizde örenek :)
ankarada yeralti basliginda ogreten 4 kisi var hemde ucretsiz bana akil hocaligi ogretebilirmisin:) simdi istanbula yolculuk yapmaktayim temel suc ogrenecegim
popmundoyu cok ozlemisimmmmmmm
yha 50 gun hapiste oldukdan sonra boyle gezmk gitmek ynek ogrenmek tur araciyla seyahat etmek konser hasilatina bakmak falan super oluyormusda ben kıymetini bilememisim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme