Şimdi Ara

Sonunda iPad ve Iphone Facebook Desteği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

malesef çıkmıyor

yan çevirince çıkıyor ipadi

teşekkür ederim myfranco

(kendimi salak gibi hissettim lan)

Alemsiniz, hahahah

• Az önce 4.0.1 sürümü yayınlandı.
  • Sosyal paylaşım ağında paylaş butonu yok.Lebron james diyorum başka birsey demiyorum.
  • Yav ben bu yeni sürümde mesajları tam olarak silemiyorum. Sildiğim mesajlar arşive gidiyor. Mesajları direk silmenin bir yolu yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Sosyal paylaşım ağında paylaş butonu yok.Lebron james diyorum başka birsey demiyorum.

Eğer bir video paylaşıcaksan videoyu sonuna kadar izle yada izleme direk en sonuna getir imleci. En sonda paylaş özellği çıkıyor. Tabi facebook videolarında geçerli bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

quote:

Sosyal paylaşım ağında paylaş butonu yok.Lebron james diyorum başka birsey demiyorum.

Eğer bir video paylaşıcaksan videoyu sonuna kadar izle yada izleme direk en sonuna getir imleci. En sonda paylaş özellği çıkıyor. Tabi facebook videolarında geçerli bu.

Onu biliyorum hocam Youtube a safariden girince'de paylaşım yapılabiliyor. Ancak paylaş butonu face in olmazsa olmazı bence bir makaleyi vb. Birşeyi paylasamiyoruz çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

quote:

Onu biliyorum hocam Youtube a safariden girince'de paylaşım yapılabiliyor. Ancak paylaş butonu face in olmazsa olmazı bence bir makaleyi vb. Birşeyi paylasamiyoruz çünkü.

Aynen o konuda çok haklısın. Böyle bir şeyi es geçmeleri mümkün değildir heralde. Vardır elbet bi sebebi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Az önce 4.0.1 sürümü yayınlandı.

tam onu sormak için girmiştim farkı ne ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdurden

quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Az önce 4.0.1 sürümü yayınlandı.

tam onu sormak için girmiştim farkı ne ki

Güncelleme sonrasında bazı kullanıcılar hesaba ulaşamıyordu onun için yayınlandı herhalde
  • Evet dediğiniz gibi yaptım,açtım kapattım telefonu sorun düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

iphone 4 e kurduktan sonra ana ekranda takılı kalanlar varsa telefonu kapatıp açınca düzeliyor

Buda Türk Usulu Bende Öle Yapıyorum Genelde Düzeliyor
  • beğendim fakat hala bağlantı paylaşma gelmemiş.
  • Bende yakınlardakiler'e basınca uygulamadan atiyor sizde de oluyor mu bu bana özel mi?
  • daha spesifik birşey olabilirdi, akıllı telefon kullanıyoruz ama m.facebook daha avantajlı gibi geliyor bazen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.