Şimdi Ara

Sonunda kendi NES Classic Edition'ımı alabildim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyu hatırlarsınız:

https://forum.donanimhaber.com/nes-mini-11-11-2016-60-on-sipariste--118729645

11 Kasım 2016 tarihinde satışa sunulan ve saniyeler içinde tükenen ürünü alamayanlardan biri de bendim. Bir tanesini sepete eklemiştim lakin ödemeye geçmeden site kitlenmişti, sonra da sayfa hata vermişti ve ürün saniyeler içinde uçup gitmişti

Ürün karaborsa oldu, millet hevesini alıp yüksek fiyattan okutmaya çalışmıştı falan. İnat ettim, bunlardan almayacaktım. Nintendo'nun bu ürün ve türevleri için yeniden üretime geçeceğini duyunca çok sevindim ve beklemeye başladım. Tabi, yıl oldu 2017, 2018, 2019. Bu süreçte Nintendo üretimini yapmış ve piyasada cihaz bollaşmıştı. Ne kadar güzel, değil mi? Valla acayip sevindim çünkü bize de sıra gelecekti :) Yalnız bu bollaşmayla başka bir sorun ortaya çıkmıştı: Bootlegged NES Classic Edition (yani korsan NES mini).

Çinliler bir cihazı alıp aynı seri no ile binlerce basmış ve satmaya başlamıştı. Yabancı forumlarda millet hep korsan cihaz sipariş etmişti falan. Korktum ve internetten alışverişte korsan NES alabileceğim ihtimali rahatsız etti beni.

ABD'ye gitmiş bir arkadaşımdan rica ettim ve özellikle BEST BUY, WALLMART, GAME STOP (benim cihaz buradan), NİNTENDO STORE vb. zincir mağazalara uğramasını hem söyledim hem de ona sıkı sıkı tembihledim Sağ olsun kırmadı, uygun bir zamanda gitti, mağazadan fişiyle beraber satın aldı. Eyalet vergisiyle 65$'a mal ettik. Sağ olsun bir arkadaşıyla gönderdi de.

Cihazı 09.07.2019 tarihinde (an itibariyle dün :D) aracı arkadaşla aldım. O kadar sevindim ki içim içime sığmıyor. Heyecandan uyuyamıyorum

Bunlar da cihazdan kareler:

Sonunda kendi NES Classic Edition'ımı alabildim!Sonunda kendi NES Classic Edition'ımı alabildim!Sonunda kendi NES Classic Edition'ımı alabildim!

Bekleyen, isteyen arkadaşların da almasını çok isterim. Tanıdık varsa onlar aracılığıyla siz de alabilirsiniz.

Bu arada NES Mini Türkiye'de de satışa sunuldu (Avrupa versiyonu, mavi kutulu). Yalnız asıl fiyatının iki katıyla (65$ nerede, 649 TL nerede). Büyük tekno marketlerden sipariş edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla NES Mini küresel model. Sadece dış kutu tasarımı değişik.

Uzun yazdığım için kusura bakmayın. Heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. Sizlerin de sevdiğiniz cihazları en tez zamanda almanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 10 Temmuz 2019; 0:42:42 >

• heyecanlara saygi duysakta..bana gore sadece bir ticaret taktiginden ote degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

heyecanlara saygi duysakta..bana gore sadece bir ticaret taktiginden ote degil.
    Tabii ki öyle. Adam kar etmese o işi yapmaz.

Keşke paramız eski değerinde olsaydı ve Nintendo'dan doğrudan alabilseydik. Hem aracıyı ortadan kaldırır hem de ürün daha uyguna alabilirdik :)
  • nes 34 senelik bir teknoloji..34 senelik cihazi yeni cihazlarla ayni fiyata yeniden satmak ancak nintendo nun isi olabilirdi..kendini tekrarlamayi seviyor tipki 38 yildir bir muslukcunun eline bakmalari gibi..yeni cihazlarla dediysem piyasa normalini yazdim switch in 3000 kusur tl lik fiyat etiketini kast etmiyoruz..siradan bir tableti 3000tl ye satmakta ayri bir basari.nintendoyu kutlayalim mi yoksa boyle nereye kadar gider mi diyelim bilemedik.

• Güle güle kullanın. TR fiyatları maalesef bu şekilde. Ben de SNES Classic düşünüyorum, yurtdışından tabi ki... Bu cihazlara içeriğinin dışında da kalan NES yada SNES oyunları yuklenebiliyor. Youtube da videolar var bu konu ile ilgili ama tabi firmware de önemli, yeni firmlere bu açıkları kapatmış olabilirler. Dikkatli olmak lazım.

How To Add 700 Games NES Classic Mini Edition Hack

2017'den. firmware eskidir mutlaka.
  • pspsexer, NES Mini için konuşayım. Ürünün fiyatı 60$. Çoğu Nintendo ürününden daha az. Bizim paramızla 350₺ civarı. 60 birim nerde, 350 birim nerde. Diğer konsollarda da durum çok farklı değil. Başka ülkenin bir asgari maaşıyla istediğin konsolu tek seferde satın alabilirsin. Ülkemizds öyle mi peki? Tabii ki de hayır! Biz zengin ülkeyiz canım. Tabii ki de onların verdiklerinden daha fazlasını vermeliyiz. Zengin ülke olmak bunu gerektirir (!)

PROJECT 2501, öneri için teşekkür ederim. Modifiyeden haberim var (hakchi2). Lakin ben modlamayacağım cihazı. Orijinal dursun istiyorum. Programı da çok kullanışlı yalnız. Box artları bile kendi buluyor netten :) Arkadaşım SNES Mini'yi de alacaktı ama gittiği dükkanda tükenmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet..kolleksiyon amacli uretilebilir boyle seyler ama firmalarin eski teknolojilerin suyunu cikarip cikarip ilk gunku fiyatlarindan satma hirslari pek bitecek gibi de degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.