Şimdi Ara

sonunda kervana katıldım.. samsung le40m61 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sağol eren_ramazan hocam sen ne yaptın sende bakıyordun samsunglara bi karar verebildinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH17

sağol eren_ramazan hocam sen ne yaptın sende bakıyordun samsunglara bi karar verebildinmi

hocam ben le40f71 modelini siparis ettim. kismetse cuma elimde olacak. bilmiyorum burada bahsettim mi ama haftada iki uc mac seyretmeye calisan (calisan diyorum cunku kilibiklik pacalarimdan akiyor ) biri olarak plasmada alacagim kaliteyi alamayacagimi bile bile lcd'ye yoneldim. kaldi ki 1 yila yakin arastirdim ve ilk gunden beri plasma diyordum. panny agirlikli olmakla beraber diger markalari da takip ediyordum. ancak burn-in olasiligi, tv icindeki gazin belli bir sure sonra parlakligini yitirebilecegi ihtimali, en son panny'lerde cikan mor yilan hikayesi gibi kucuk de olsa aklima takilna soru isaretlerinden sonra lcd'ye karar verdim. hayirlisi artik. olmadi alirim bir projektor f71 icin sanirim henuz turkiye'de fazla bir yorum yok. avsforums'u biraz okudum, fena degil. alet gelsin tum deneyimlerimi paylasacagim. saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren_ramazan -- 6 Şubat 2007; 11:48:33 >

• hayırlısı olsun hocam bence lcd almakla en iyisini yapmışsın... plazmadan alacağın görüntü kalitesinde haklısın ama burn-in olayı yansıma oları ve biröok lg veya philips olazma kullanıcılarından duyduğumuz ses gelme oları bence çok can sıkıcı.. ben kimle konuşsam lcd lerin hd yayınla birlikte plazmaların çok önüne geçeceğini söylüyor.. bence samsung seçiminde çok doğru.. ben 40m61 modelinden çok memnunum kaldıki 40f71 çok daha iyi bir model... maç olayına gelince aynı senin gibiyim ama önümüzdeki sezon lig tc naçları hd yayınlayacağına göre lcd bence güzel bir seçim oldu... tekrar hayırlı olsun.. güzel günlerde kullan inşallah...
    quote:

Orjinalden alıntı: eren_ramazan

quote:

sağol eren_ramazan hocam sen ne yaptın sende bakıyordun samsunglara bi karar verebildinmi

hocam ben le40f71 modelini siparis ettim. kismetse cuma elimde olacak. bilmiyorum burada bahsettim mi ama haftada iki uc mac seyretmeye calisan (calisan diyorum cunku kilibiklik pacalarimdan akiyor ) biri olarak plasmada alacagim kaliteyi alamayacagimi bile bile lcd'ye yoneldim. kaldi ki 1 yila yakin arastirdim ve ilk gunden beri plasma diyordum. panny agirlikli olmakla beraber diger markalari da takip ediyordum. ancak burn-in olasiligi, tv icindeki gazin belli bir sure sonra parlakligini yitirebilecegi ihtimali, en son panny'lerde cikan mor yilan hikayesi gibi kucuk de olsa aklima takilna soru isaretlerinden sonra lcd'ye karar verdim. hayirlisi artik. olmadi alirim bir projektor f71 icin sanirim henuz turkiye'de fazla bir yorum yok. avsforums'u biraz okudum, fena degil. alet gelsin tum deneyimlerimi paylasacagim. saygilar.

• hafta sonu m71 almak için cevahir samsung'a gittim, ama m61 de gercekten güzel bir kampanya yapmışlar, ilk araştırdığım tvlerden biriydsi zaten döndük durduk m61 de karar kıldık, nakit 4000 ytl ye bitirdik olayı.Tv dün geldi kuruldu, digiturk performansı standart scartla beklediğimden de güzeldi, thomson marka altın uçlu scartla deneyince %40-50 arasında bir görüntü kalitesi artışı oldu.DVD performansıda mestteti. Gündüz tv izlemek işkence gibiydi, pencerenin karşısında olduğu için yansıma olayı vardı devamlı ama oda bitti.plazma mı lcd mi kararsızlığında lcd secmemdeki en önemli faktör budur. Şuan uygun renk ,kontras ayarlarını bulmakla uğraşıyorum :D
  • crafty dostum aynı yerden aynı ürünü almışız bende taksitle 4350 ye aldım... öncelikle hayırlısı olsun.. bende senin gibi çok memnunum cihazdan... acab thomson marka altın scartı bulabileceğim yer nersei veya philips yahut başka markalarlada görüntü kalitesi artarmı... ayrıca ben dvd bağlantısını component kablo ile yaptım sonuç mükemmel tavsiye ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: crafty25

hafta sonu m71 almak için cevahir samsung'a gittim, ama m61 de gercekten güzel bir kampanya yapmışlar, ilk araştırdığım tvlerden biriydsi zaten döndük durduk m61 de karar kıldık, nakit 4000 ytl ye bitirdik olayı.Tv dün geldi kuruldu, digiturk performansı standart scartla beklediğimden de güzeldi, thomson marka altın uçlu scartla deneyince %40-50 arasında bir görüntü kalitesi artışı oldu.DVD performansıda mestteti. Gündüz tv izlemek işkence gibiydi, pencerenin karşısında olduğu için yansıma olayı vardı devamlı ama oda bitti.plazma mı lcd mi kararsızlığında lcd secmemdeki en önemli faktör budur. Şuan uygun renk ,kontras ayarlarını bulmakla uğraşıyorum :D

• quote:

crafty dostum aynı yerden aynı ürünü almışız bende taksitle 4350 ye aldım... öncelikle hayırlısı olsun.. bende senin gibi çok memnunum cihazdan... acab thomson marka altın scartı bulabileceğim yer nersei veya philips yahut başka markalarlada görüntü kalitesi artarmı... ayrıca ben dvd bağlantısını component kablo ile yaptım sonuç mükemmel tavsiye ederim...
    quote:

hafta sonu m71 almak için cevahir samsung'a gittim, ama m61 de gercekten güzel bir kampanya yapmışlar, ilk araştırdığım tvlerden biriydsi zaten döndük durduk m61 de karar kıldık, nakit 4000 ytl ye bitirdik olayı.Tv dün geldi kuruldu, digiturk performansı standart scartla beklediğimden de güzeldi, thomson marka altın uçlu scartla deneyince %40-50 arasında bir görüntü kalitesi artışı oldu.DVD performansıda mestteti. Gündüz tv izlemek işkence gibiydi, pencerenin karşısında olduğu için yansıma olayı vardı devamlı ama oda bitti.plazma mı lcd mi kararsızlığında lcd secmemdeki en önemli faktör budur. Şuan uygun renk ,kontras ayarlarını bulmakla uğraşıyorum :D

tesekkür ederim ikimizde aldık en sonunda tvleri, scartı cevahir ep centerdan aldım. Bir ucu scart diğer ucu composit( sanırım) 20 ytl ye aldım ve dediğim gibi gercekten farkediyo

• digitürk receiverına scart tv'yede compositi takıyoruz değilmi... çünkü benim receiverda composit çıkış yok...
  • quote:

digitürk receiverına scart tv'yede compositi takıyoruz değilmi... çünkü benim receiverda composit çıkış yok...

composit companent bunları karıştırıyorum, ama evet scartı digiturke diğer ucları tv nin yanında ki, audio ve video girişlerine taktım
  • natilus carrefourda philpsin scart to component kablosunu buldum altın uçlu... bu akşam onu alıp deneyeceğim dostum sana izlenimlerimi bildiririm... scart to scart tan daha net görüntü veriyor bildiğim kadarıyla yaptığın bağlantı...
    quote:

quote:

digitürk receiverına scart tv'yede compositi takıyoruz değilmi... çünkü benim receiverda composit çıkış yok...

composit companent bunları karıştırıyorum, ama evet scartı digiturke diğer ucları tv nin yanında ki, audio ve video girişlerine taktım
  • scart to scart yapamıyorum zaten, aldığım sehpanın kurbanı oldum, :D tv yi ayaklığıyla değilde sehpaya asarak kullanıyorum bu sayede döndürebiliyorum kullanışlı olur istediğim acıyı yaratırım diye düşünmüştüm ama, tv nin arkasına bağlanan askı aparatı scart takıp çıkartmayı ölüm haline getirdi

bu arada kablo tv ve digiturk performansı açısından birkaç fotoğraf eklemeye çalışıcam daha sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crafty25 -- 6 Şubat 2007; 16:44:15 >
  • bende duvara monte ettirdim lcd'yi ve dediğin gibi scart girişi arkadan çok zor oluyor.. resimleri bekliyoruz dostum bende çekebilirsem bu akşam altın sacert tı componenttan sonra burada paylaşırız... eğer evde imkanın varsa duvara monte ettirmeni tavsiye ederim... çok daha keyifli oluyor...
  • arkadaşlar aldığınız lcd tv ler hayırlı olsun güle güle kullanın benim yeni lcd tv alanlara bir sorum olacak

lcd tv aldığınız yerlerde sony KDL 40x2000 philips 37PFp731-42PF9731 modellerinin fiyatlarını biliyormusunuz
  • valla aldığım yerin yanında sony satan yer vardı yanılmıyosam 40x2000 modeli 6 milyarın üzerinde bir cihaz..
    quote:

Orjinalden alıntı: Cineos

arkadaşlar aldığınız lcd tv ler hayırlı olsun güle güle kullanın benim yeni lcd tv alanlara bir sorum olacak

lcd tv aldığınız yerlerde sony KDL 40x2000 philips 37PFp731-42PF9731 modellerinin fiyatlarını biliyormusunuz
  • bu arada crafty dostum dün akşam philipsin altın uçlu scart kablosunu aldım ve gerçekten dediğin gibi digitürkte görüntü %40-50 fark etti... hergeçengün samsungun bu lcd sini daha çok sevmeye başlıyorum.. sd digitürk yayınında bile görüntü beni çok tatmin ediyor... hd gelince ne olur düşünün... plazmalardaki burn-in ve yansıma olayının lcd lerde olmaması beni cezbetmişti ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum kendi adıma.. açıkçası samsung le40m61b modelinden ben çok memnunum ve forumdaki herkese tavsiye ediyorum..
  • quote:

kontrast : 90

renk : 82

parlaklık : 45

netlik : 70

mod : dinamik

dnıe : açık

resim : normal

• arkadaşlar bendeki bu lcd'nin servis menüsüne nasıl girebilirim... yani kaç saat kullanıldığını gösteren menüye nereden girilebilir,biraz kurcaladım ama olmadı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.