Şimdi Ara

sonunda konu dışına girebiliyorum ve başımdan geçenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sms olayı yapmamışım meğer :D :D burdaki trollerin arasına katılmak istiom çok yaratıcı bi hikaye yazdım :D :D

Bugün okula gidiodum tabi yanımda ipad 3’ümle xperia play’ım vardı neyse işte tam okula girdim 3 tane hırsız önümü kesti ilkine pat küt daldım ikincisinin kafasına şaap diye ipad i geçirdim sonra çıkardım xperia play i soktum 3.cüsünün karnına döndürdüm bide klavyeyi açtım :D :D sonra 1 kişi daha gelmeye başladı yokladım ceplerini dövdüklerimin aha bitane iphone 4s adam tam geliyodu karşıdan karşıya flash ı bi açtım gözü kamaştı araba çarptı adam uçtu havadayken o sırada app filan açtım iyice ısındı 4s adama bi attım havada patladı adamın kemikleri yerlere saçıldı sonra kaza yerine gittim orada bi tane 3310 buldum tek silahım oydu çıktım çatıya ben adamların gelmesini bekliom adamlar tam geldi splinter cell deki gibi casusluk yapacaktım bizim cimri müdür çatıyı yaptırmamış şlap diye bi ses geldi anladılar benim olduğumu attım 3310 u kaçtım bilgisayar labaratuarına tabi bizim emektar bilgisayarları yokladım baktım işime yarayacak parça yok o sırada arkamdan koşuyolardı Chuck taki gibi birden çaktım ve Mouse yi aldım indiana jones gibi attım karşı binaya ve geçtim asasins creed deki gibi tam ot yığınına düşiyim derken Mouse koptu yanlışlıkla çöpe düştüm sonra oradan kaçtım aaa yanda şansıma teknosa ve bim varmış aldım bimden bim poşetini koştum teknosaya turuncu indirimde bi laptop varmış onu aldım yanındada bitane rc uçak verdiler :D karşı çatıda sniper vardı Allahtan rc de paintball mermisi atıyodu indirdim sniper ı sonra bi adam daha geldi onunda rc nin pervanesi ile boğazını kestim kaçtım merdivenlerden inerken beni gördüler 2 sokak kovalamaca yaşandı sonra saklandım bi yere bunlardaada alman kurdu varmış koklata koklata buldular beni sonra köşeye saklandım tam adam gelince şlappp sıkıştırdım laptop u kafasının arasına :D :D (recep ivedik 3 teki sinek sahnesi gibi :D ) sonra arkamdan kovalıyo it napsam napsam parka kaçtım ordada bitane odunpazarı görevlisi varmış ana lan bu bizim mahalleden olum bak git diyen adam değilmi vicdansız vurmuş çocuğa bende yapıştırdım bunun kafasına bitane serildi yere lök diye sonra aldım bunun sopasını bi vurdum köpeğe geberdi sonra bisikletini alıp kaçtım adamın, eve geldim babam hani ipad 3 dedi aaa okulda kaldı dedim dövdü beni yaaaaa :D

• İlk okul? Ana okul? Ev ? Rahim? Yumurtalik/testis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYİN FELCİ GEÇİRMEK İSTEMEYEN OKUMASIN.
  • yazmak istemezdim ama...
    ilkokul kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

BEYİN FELCİ GEÇİRMEK İSTEMEYEN OKUMASIN.

+9999
  • bunu okuyun sabaha sağ cıkamazsınız
  • Noktalama işareti kullanın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsveç Köftesi -- 3 Temmuz 2012; 23:54:38 >
  • Okuyamadım lan okuyamadım çok zorladı ama olmadı hayal gücü geniş bi insan olmama rağmen beyin 2. satırdan sonra zaman mekan olay şahıs kopukluğu yüzünden algıyı reddetti

• bu gif tam senin için hazırlanmış
  • nefes alamıyorum
  • Sonuna kadar okudum cocuk bimden poset almis onu anlatiyor :)

• Odunpazarını ne karıştırıyon
  • 40 Yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim arkadaş
  • Good Story Bro denirböyle şeylere. Ama buna ne diyeceğimi bilmiyorum

Allah Yardımcın Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervenience -- 4 Temmuz 2012; 10:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkinos.avi

Good Story Bro denirböyle şeylere. Ama buna ne diyeceğimi bilmiyorum

Allah Yardımcın Olsun

Fail.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeyi okudum ve hala hayattayım !!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.