Bildirim
sonunda kurtuluyorum senden ttnet
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neye geçiyorsunuz diyeceğim ama 2 yanıt alırım herhalde veya 3
1.Kablo internet
2.Tellcom bölgenize geldi
3.Komple kapatıyorum hiçbirşey almıyorum -
komple kapatıyorum tellcom u bekleyeceğim. -
allah kurtarsın -
İnterneti kapattırmanızın nedeni ttnete duyduğunuz nefret değildir heralde...
Ne kadar kötü olsada yapcak bir şey yok internet olmazsa olmazım benim o yüzden boyun eğiyorum ben.. -
Bekle bakalım nereye kadar..Anlamadığım internet gibi her gün girilen ihtiyaç duyulan birşeyi kapatıp beklemek..Bekleyeceksen zaten internetle pek haşır neşir değilsin onsuz da yapabiliyorsun demektir..Eğer böyle ise tellcom un bilmem kaç mbits internetinden sana ne..Yok her gün kullandığın başından kalkamadığın birşeyse neden kapattırdın..İlginçç olmuş biraz..Tellcom a geçmeyi düşünenler genelde canavar surfçüler ve downloadcılar..sen hangi gruptansın..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom hipernet nedir
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- gıbırnet referans kodu
- elektrik gitti geldi internet yok
- mobil veri çekmiyor
- zyxel modem kurulumu
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X