Şimdi Ara

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
18.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @boss___ Teşekkür ederim
  • Şimdi Canınız hep araba sürmek istiyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun o paraya alınabilecek en iyi aracı almışsınız
  • Hayırlı olsun.Güzel araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Güle güle binin inşallah. Bende 2 haftadır Laguna'ya bakıyorum sahibinden.com sitesinden. Galiba bende ilk aracımı seçerken bu tarz az tutulan C, D sınıfı bir araç seçeceğim
  • araba (maşallah) çok temiz duruyor...

hep hevesimdi laguna ( çocukluğumdan takıntı sanırım)..
    bir kere de 3.0 lığına yolcu olarak binmişliğim var ki ...zevkliydi..

kazasız belasız binin inşallah..
  • @El Shaarawy AC Milan İş çıkışı 1 kere yolu uzattım onda da trafiğe kaldım

@_Knock0uT_ Çok teşekkürler evet araç fiyatına göre oldukça iyi donanıma sahip.

@***Leopard*** Teşekkür ederim

@Sanki Bana Pele Araç için piyasası yok diyorlar ama alıcısını bulduktan sonra aslında var ben aracı ilan sahibinin söylediğine göre ekledikten 30 dk sonra aramışım 1-2 günde aracını satmış oldu.Temiz bulduktan sonra tavsiye ederim ben memnunum şuan.

@kurkcu32 Çok teşekkürler.İlk aldığım renault 19 aracımda farketmiştim lagunaları o günden beri takip ederim 1.5 yıl sonra değiştirme vakti geldiğinde ilk lagunalara baktım bulamayınca megan ve symbol yöneldim ama içime sinmedi 1-2 ay geç aldım ama araç gerçekten benim çok içime sindi

• hayırlı olsun.
    geçen sene tam bu vakitler 2008 phase II'sini aldım ve şuan kullanmaktayım.
    tam 1 yıl oldu ve şuan servise bile gitmedim.aldığımda LPG'liydi aracım. benim kafadansınız az paraya çok donanım üstelik marka bağımlısı olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 25 Kasım 2014; 9:35:50 >
  • aracınız çok temi duruyor hocam.
    kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • Hayırlı olsun hocam bilmediğimden soruyorum o rakamlara makyajlı kasa bulunamaz mıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Hayırlı olsun hocam bilmediğimden soruyorum o rakamlara makyajlı kasa bulunamaz mıydı

2006 makyajlı kasada ön göğüz kalkma sorunu mevcut kronik ama onlarada baktım açıkcası bulamadım temiz ilan

@Alaskalı Suikastçi
    Çok teşekkürler
    @nadirgurece Teşekkürler.
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kuzenimde 2OO4ü vardı donanım isimlerini bilmiyorum fakat en dolusuydu deri koltuk,sunroof vs çok fazla elektronik detay olduğu için çok fazla sorun çıkarmıstı geçen sene 21e 1 günde satmıstı aracı aldığı kisiyle konusmus geçenlerde çok memnunmus rahat konforlu bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kuzenimde 2OO4ü vardı donanım isimlerini bilmiyorum fakat en dolusuydu deri koltuk,sunroof vs çok fazla elektronik detay olduğu için çok fazla sorun çıkarmıstı geçen sene 21e 1 günde satmıstı aracı aldığı kisiyle konusmus geçenlerde çok memnunmus rahat konforlu bir araç

Teşekkürler.Arkadaşınızın Privilege donanımmış benimki bir altı Expression plus daha az donanım var. Donanım olduğu için tabi daha riskli bakalım şuana kadar memnunuz inşallah memnun kalırız.

---

Bugün aracın bakımını yaptırdım

Yağ Değişimi
    Yağ filtresi
    Hava filtresi
    150 TL yaptılar Cüneyt Otomotiv açıkcası memnun kaldım hizmetlerinden ilgili davrandılar aracı da çok beğendiler Mutlu olmadım demesem yalan olur

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Kasım 2014; 18:05:38 >

• Hayırlı olsun Hocam güle güle kullan.Bizim millete bir Teşekkür borçlusun
    Bende zamanında 2004 Vectra C kasa 1.6 Comfort (astra ile aynı fiyat iki aracın konfor ve donanım yönünden alakası yok) aldığımda çok teşekkür ettim.Bizim millet parçası pahalı, çok yakar diye düşündükçe biz daha çok bineriz D seğmenti araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

Hayırlı olsun Hocam güle güle kullan.Bizim millete bir Teşekkür borçlusun
    Bende zamanında 2004 Vectra C kasa 1.6 Comfort (astra ile aynı fiyat iki aracın konfor ve donanım yönünden alakası yok) aldığımda çok teşekkür ettim.Bizim millet parçası pahalı, çok yakar diye düşündükçe biz daha çok bineriz D seğmenti araca.

Allah razı olsun
    Korkarım böyle ucuz olmaya devam ederse d sınıfından devam edeceğim bende.
  • Aracı aldığımdan beri şükür sorunsuz biliyorum bakım olarak yağ - hava - antifriz değişimi yaptırdım rot kolları ve başları bozukmuş onları aldım yakında özel serviste değiştireceğim.

Bugün aracıma 2 Din teyp taktım navigasyon ve bluetooth destekli araba daha bir zevkli oldu vicdansız

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın hayırlı olsun. Bir dönem Laguna 2 faz 2 1.6 privilege çok bakmıştım güzel ve donanımlı araçtır. Zamanında kazasız boyasız olan 2007 modelini 28'e almadık şimdi aynısına 32 istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

iyi günlerde kullanın hayırlı olsun. Bir dönem Laguna 2 faz 2 1.6 privilege çok bakmıştım güzel ve donanımlı araçtır. Zamanında kazasız boyasız olan 2007 modelini 28'e almadık şimdi aynısına 32 istiyorlar

Çok teşekkürler.Malesef fiyatlar tavan seviyede bende biraz pahalıya aldım ama uzun süre bineceğim için fiyata fazla takılmadım açıkcası.

@esmerce
    Sanırım belirttiğiniz sorunu yaşadım bugün kısa bir süre ışıklarda beklerken rolanti devir 10 altına düşüp yükseldi biraz araba titredi dururken.

Önümüzdeki günlerde sol sağ rot kolları ve triger değişecek onlarla birlikte onuda kontrol ettireceğim tekrar olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Aralık 2014; 20:35:26 >

• Zamanında ben de düşünmüştüm ama tek olduğum için almaktan vazgeçmiştim. Hayırlı olsun güzel seçim
  • Tekrardan hayırlı olsun diyelim,bende de tr de 30 35 tane anca olan beyaz renklisi mevcut,donanım konfor ne ararsan var.Ayrıca ncap çarpışma testinden 5 yıldız alan ilk otomobildir laguna 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 9 Aralık 2014; 20:58:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.