Şimdi Ara

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
5
Favori
18.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben oradaki yazılarımı falan sildim. Konu da bana ait değil şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Neden sildiniz ? Marea hala duruyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Neden sildiniz ? Marea hala duruyor mu ?

ben arkadaşla görüşmüştüm sanırım şu an başka bir araca biniyor
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    Satılalı baya oldu. Şu an Laguna 2 faz 2 ve Megane 1 Coupe faz 2 var.

• 22500 den 26500 e çıkınca düzgün araç bulmanız mümkün olmuş.Ucuz etin yahnisi hesabı.

Araç güzel güvenli konforlu donanımlı donanımlı.

Hayırlı olsun
    Ekspertiz ücreti için alıcı ile satıcının baştan anlaşması lazım.kaporta kaza boya arıza satıcının dediği gibiyse ekspertiz alıcı tarafından,değilse satıcı tarafından ödenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

22500 den 26500 e çıkınca düzgün araç bulmanız mümkün olmuş.Ucuz etin yahnisi hesabı.

Hayırlı olsun
    Ekspertiz ücreti için alıcı ile satıcının baştan anlaşması lazım.kaporta kaza boya arıza satıcının dediği gibiyse ekspertiz alıcı tarafından,değilse satıcı tarafından ödenmeli

Çok teşekkürler.

Açıkcası ilk bunu teklif ediyoruz fakat ilk sahibi olmadıkları için bende 2 el aldım ben böyle aldım bir şey çıkarsa bir şey yapamam diyorlar ilk başta ucuz arabalara baktığımız için temiz ilk sahibi veya kabul eden bulamadık en son 26 çıkınca bu aldığımız araç sahibi kefil oldu ilk sahibi olduğu için bir şey çıkarsa yol parası dahil karşılayacağını söyledi ilk sahibi olduğu için de gittik zaten şükürler olsun şuan çok memnunum herhangi sıkıntı çıkarmadı şu zamana kadar inşallah da çıkarmaz.

• Zamanında ben de Laguna 2 ile ilgili bir konu açmıştım. İncelemek istereyen linke tıklayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_79080578/f_//tm.htm#79080578

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

22500 den 26500 e çıkınca düzgün araç bulmanız mümkün olmuş.Ucuz etin yahnisi hesabı.

Hayırlı olsun

Çok teşekkürler.

Açıkcası ilk bunu teklif ediyoruz fakat ilk sahibi olmadıkları için bende 2 el aldım ben böyle aldım bir şey çıkarsa bir şey yapamam diyorlar ilk başta ucuz arabalara baktığımız için temiz ilk sahibi veya kabul eden bulamadık en son 26 çıkınca bu aldığımız araç sahibi kefil oldu ilk sahibi olduğu için bir şey çıkarsa yol parası dahil karşılayacağını söyledi ilk sahibi olduğu için de gittik zaten şükürler olsun şuan çok memnunum herhangi sıkıntı çıkarmadı şu zamana kadar inşallah da çıkarmaz.

Zaten dürüst satıcı teklifi kabul eder,sahtekarlar yan çizer.5 sene önce bu şartla araba aradım hık mık diyenleri eledim tamam diyen,malının arkasında duran satıcıya gittim güzel bir alışveriş oldu.

• Hayırlı olsun çok güzel araç almışsınız
  • @Utku
    İncelemeniz gerçekten çok başarılı olmuş önceden görmüştüm almamda yardımcı olmuştu zaten aracınız tertemiz maşallah.

@iniyesta
    Haklısınız laguna piyasası zaten az olduğu için malesef öyle bir ilan bulamamıştık sonunda bulduk alırken hiç uğraşmamak için aracının arkasında duranlara bakmakta dediğiniz gibi fayda var.

@rapzedee
    Çok teşekkürler.
  • Araç Ortalama 4 aydır bende ve ortalama 5 bin km yol yaptım.Tavsiyem düşünen kaçırmasın iç mekandaki bu güzel görüşünü aynı paraya farklı bir araçta bulamadım

Kullandığım süre zarfında ek bir problem veya sorunda yaşatmadı kendisi

İyki almışım

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 1 Şubat 2015; 21:40:57 >

• silah gibi araba !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

silah gibi araba !!!

Arabanın büyüklüğü benden beni alıyor
  • quote:

Satılalı baya oldu. Şu an Laguna 2 faz 2 ve Megane 1 Coupe faz 2 var.

sizde laguna II faz 1 vardı yanlış hatırlamıyorsam.gayet de temiz duruyordu sattınız mı laguna II yi?
  • iyi seçim üstelik iyi bakarsanız hiç öyle masraflı bir araç falan değildir. hayırlı olsun.
  • Çok ağır bir araç bu aşırıda tipsiz 150 binde reno 19 hb aldım kasımda 11400 tlye 1.6 90 hp ve bu araçdan seri ve tipi daha iyi.

• @echomaniac
    Benim de bundan önceki aracım renault 19 hb halen duruyor.Renault 19 bu aracı kalkıştı 2-3 sn geçebilir ama sevinci kursağında kalır devamı gelmez.Bu aracın aynı zamanda 2.0 motoru var zaten onla kıyaslanamaz.Araçları ihtiyaçlara göre tercih etmek gerekir benim için hız 2 planda konfor , donanım ve sorunsuzluk önemlidir.Konfor ve donanım istemediğim kadar mevcut sorunsuzluk yeterince var.26 bine bu dolulukta farklı bir araç göremedim.

Tip konusuna gelince araç tasarımı benim hoşuma gidiyor .

@amadeus99

Teşekkürler.
  • hocam aracınız çok güzel duruyor hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...ama keşke laguna 2 faz 2 alsaydınız...iç trim sesleri biraz daha düzeltilmiş 5 bg daha güçlü motor ve elektronik aksamlarda da biraz daha sağlamlaştırılmış bir modeldi...2 ay önce 2005 privilage 1.9 dtı boyasız deri koltuk sanruuf vs 120 binde 21 bine aldık arkadaşa başka bir şehirden hatta gelirken ben getirdim aracı...bir astra sahibi olarak çok beğendim uzun yolu inanılmaz keyifli dizelin gücü tartışılmaz gece araba çok şık duruyordu.sürüşü de çok keyifliydi özelllikle yol tutuşunu çok beğenmiştim

bu araba hakkında fikrim sürerken alman aracı tokluğu ve oturaklılığı hisettiriyor diğer renolar gibi değil.yola yapışıyor görüş açıları mukemmell
    tasarımı bana göre mükemmell liftback kasa...zamanının önünde bir model laguna ve 2015 model pek çok arabaya da konfor bakımından nal toplatır...adamlar 2002 de keyless go ,start stop kullnırken daha yeni yeni en full d sınıflarında standart olmaya başladı...

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Evet, onun yerine faz 2 geldi.

• hımm hayılrı olsun o zaman
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.