Şimdi Ara

Sonunda markete gittiğim saatlerde havanın karanlık olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hava kararınca markete gider içeceğimi alır tekrar evime geri dönerim bir hava da almış olurum kimse de beni görmez karanlıkta. Yazın her yer aydınlık ve markete o ışıl ışıl havada gitmek korkunç bir şey. Sonunda kış geliyor çok mutluyum. Yaz benim gibi insanlar için değil. Kürdan gibi kollarımla aydınlık havada dışarı çıkmak korkunç bir şey. Doom metal dinleyerek soğuk havada üzerimde montumla derse gittiğim günleri özledim.

• Kış zengin mevsimidir kıyafet doğalgaz ekstra battaniye yorgan. Sobalı evde titreye titreye duş almak,doğalgaz fazla gelmesin diye açılmayan evde soğuk ılık havada sabah sıcacık yataktan kalkmak,yürüme mesafesindeki bir yere yağmur, soğuk yüzünden mecbur araç toplu taşıma ile gitme vb. Erkenden havanın kararması ile sıkıntılı mahallelerde sıkıntılı tiplerin erken saatte çogalması.Kış zengine yarar fakirin dertleri çoğalır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

Doğru hocam bunlar da kışın gerçekleri ben de evde titreye titreye ders yapıcam ama kışın atmosferini seviyorum dışarıdaki sivrisinekleri de daha az görüyorum böylece.

• Ben sırf bu yüzden depresyona giriyorum, yaz çok hızlı geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 2 Eylül 2024; 21:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.