Şimdi Ara

Sonunda Mükemmel Saçlarım Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar birisiyle çıkmaya başlayınca veririm siparişi şimdi kimse için süslenmiyorum o kadar çok.
  • Güzelmiş. Benim de saçlar yavaş yavaş uzuyor. Arkaya yatırabilmem için bi kaç ay daha uzaması lazım ama bunu alırsam güzel bir hareketlenme olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

bende 2 hafta önce aldım osis mess up ama kıyıpda süremiyorum :D

mess up biraz daha alt model onun 100 ml si 30 tl osis flexmax 50 ml 30 tl parlaklık değilde dolğal parlaklık veriyo sanki saçlarına çok özenle bakıyormuşsun havası var onu sürünce :)
  • no ss no güven
  • bende osis kullanıyorum öneririm, tek kötü yanı fiyatının tuzlu olması işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

bende osis kullanıyorum öneririm, tek kötü yanı fiyatının tuzlu olması işte.

diğerlerinden çok sürünce işe yarıyo bundan az sürsen bile işe yarıyo aslında hemen hemen aynı fiyata geliyo ..
  • SS at lae
  • Saç düzleştirici olarak ne önerirsiniz ?
  • OSİS ÇİGKÖFTECİ DEGİL Mİ
  • Fonex mat wax kullanıyorum ancak fazla sürersem parlıyor aslında ortasını buldum mat oluyor saçlarım istediğim gibi, oasiside çok met ettiniz hocam bi bakarım, bunlar var şu an bende fiyatıda ucuz

Sonunda Mükemmel Saçlarım Oldu

Dediğiniz ürün buysa sipariş geçmeyi düşünüyorum hocam

http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/osis-mess-up-matt-gum-wax-100ml-61932409#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 4 Eylül 2012; 1:05:05 >

• Saç şeklinden benim kadar sıkıntıya giren yoktur saçları şu şekilde kestirdim

saçıda aynı şekilde taramak istiyorum ama benim saçlar dalgalı olduğundan bi türlü düz durmuyor.

önce bu wax'ı aldım 24TL'ye en pahalısı bu diye kalitelidir dedim ama kazık yedik hiç güzel değil.

Sonra reklamda gördüm dedim Axe'ın ürünleri iyidir bunada 15 TL bayıldık buda tırt çıktı.

en son kafam attı gittim 6 liraya Hobby jöle aldım bu şekili veriyor ama kazık gibi donuyor saç

3'ünüde 1 sefer kullandım öyle duruyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

OSİS ÇİGKÖFTECİ DEGİL Mİ

oses çiğköfteci

osis dünyaca ünlü kozmetik markası
  • İnce telli uzun saç için ne önerirsiniz arkadaşlar..
    Ben saçıma küçüklüğümden beri şekil veremiyorum, o kadar ince ki, kısa halde bile jole, köpük filan sürünce, 5 dk sonra hooop sönüyo saç.. Seyreklikte var bildim bileli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

OSİS ÇİGKÖFTECİ DEGİL Mİ

OSİS ABİ DEGİL Mİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Saç şeklinden benim kadar sıkıntıya giren yoktur saçları şu şekilde kestirdim

saçıda aynı şekilde taramak istiyorum ama benim saçlar dalgalı olduğundan bi türlü düz durmuyor.

önce bu wax'ı aldım 24TL'ye en pahalısı bu diye kalitelidir dedim ama kazık yedik hiç güzel değil.

Sonra reklamda gördüm dedim Axe'ın ürünleri iyidir bunada 15 TL bayıldık buda tırt çıktı.

en son kafam attı gittim 6 liraya Hobby jöle aldım bu şekili veriyor ama kazık gibi donuyor saç

3'ünüde 1 sefer kullandım öyle duruyorlar

benim saçlarımda dümdüz bende dalgalı olsun isterdim çünkü saçlarım dik dik çıkıyo yatıramıyorum yani fön bile işe yaramıyo

• Bulunsun para biriltirene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan şutlanmış

ayrıca bu akşam saçlarla ilgili ne çok konu açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 4 Eylül 2012; 4:08:58 >
  • Duzlestirici almaya gidiyorum deneyelim bi ama forumlarda saçı mahvediyor yazıyor inansak mı
  • Ne was kullanırım ne jöle. Direk fön makinasıyla 2 şekil yaparım öyle kalır inmez daha düz saçlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

quote:

OSİS ÇİGKÖFTECİ DEGİL Mİ

OSİS ABİ DEGİL Mİ

OTİS ABİ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.