Şimdi Ara

Sonunda Mükemmel Saçlarım Oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu osis mess up waxı nereden bulurum?Güvenilir bir site varmı?Yada hangi kuaförden gidip almalıyım?Şöyle 30-35 lira civarı gidip alabileceğim bir yer varmı?
  • Bende almayı düşünüyorum ama çok zor bulunuyor ya
  • up beyler lütfen yardım edin nerden bulcam ben bu osis mess up u?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

saçlarıma ne zaman şekil versen wax sürmesem çok mat wax sürsem çok parlak oluyodu osis diye marka var aldım onu hem çabuk aşırı güzel şekil veriyo hemde çok doğal parlaklığı var
    1 saattir istediğim şekilleri yapıyorum deney tahtası yaptım kendimi aşırı güzeöl

alıcak olan varsa osis flexwax alsın 30 tlcivarı inernette , ünlü kuaförlerde 35 tl ( marketlerde felan satılmıyo )

Dostum bende osis'in mess up, thrill up, dust it gibi ürünleri var ama sert tutması için flexwax almayı düşünüyorum saçlarım ara makaslı, düz ve ince telli sayılır sprey kullanmak istemiyorum tutuculuk ve kıvamı nasıl flexwax'ın çünkü mess up'ın tutuculuğu iyi değil, thrill up da çok parlak gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 16 Aralık 2012; 19:46:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

saçlarıma ne zaman şekil versen wax sürmesem çok mat wax sürsem çok parlak oluyodu osis diye marka var aldım onu hem çabuk aşırı güzel şekil veriyo hemde çok doğal parlaklığı var
    1 saattir istediğim şekilleri yapıyorum deney tahtası yaptım kendimi aşırı güzeöl

alıcak olan varsa osis flexwax alsın 30 tlcivarı inernette , ünlü kuaförlerde 35 tl ( marketlerde felan satılmıyo )

Dostum bende osis'in mess up, thrill up, dust it gibi ürünleri var ama sert tutması için flexwax almayı düşünüyorum saçlarım ara makaslı, düz ve ince telli sayılır sprey kullanmak istemiyorum tutuculuk ve kıvamı nasıl flexwax'ın çünkü mess up'ın tutuculuğu iyi değil, thrill up da çok parlak gösteriyor.

ben aramakas attırınca bile saçlarım gür oluyo saçımı hiç birşey sürmesem bile verdiğim şekil bozulmaz öyle bi saç tipim olduğu için bilmiyorum

• saça önem veren biri olarak denemediğim ürün kalmadı bi osis ürünlerine girmedim wax da yeni sayılırım senelerce bonhair ın jölesini kullandım.

totex morofose taft v.s. markaların waxlarından deneme amaçlı sürekli alıyorum sıkıldım artık

bu osis konusunu iyice açsak çok güzel olur bence herkez kullandığı modeli saç tipini v.s. yazsa insanlar hangi ürünü alacağına karar verir çünkü en düşük fiyatlısı 30tl alıp işe yaramamasıda cabası

benim saçlarım siyah kısa ve dalgalı.birazda ince telli fön çektikten sonra eğilmeler başlıyo sizce hangi ürün flex wax die düşünüyorum araştırmalar sonucu aşağıdakileride görüyorum sürekli

Osis Mess up-Stick up-Trhill Up-Rough Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

saça önem veren biri olarak denemediğim ürün kalmadı bi osis ürünlerine girmedim wax da yeni sayılırım senelerce bonhair ın jölesini kullandım.

totex morofose taft v.s. markaların waxlarından deneme amaçlı sürekli alıyorum sıkıldım artık

bu osis konusunu iyice açsak çok güzel olur bence herkez kullandığı modeli saç tipini v.s. yazsa insanlar hangi ürünü alacağına karar verir çünkü en düşük fiyatlısı 30tl alıp işe yaramamasıda cabası

benim saçlarım siyah kısa ve dalgalı.birazda ince telli fön çektikten sonra eğilmeler başlıyo sizce hangi ürün flex wax die düşünüyorum araştırmalar sonucu aşağıdakileride görüyorum sürekli

Benim kuaför osis mess up kullanıyor ama bende aldım ama şekil verme konusunda onun kadar başarılı olamadım açıkçası .

yinede baya bi etkili .

• quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

saça önem veren biri olarak denemediğim ürün kalmadı bi osis ürünlerine girmedim wax da yeni sayılırım senelerce bonhair ın jölesini kullandım.

Ben mess up kullanıyordum flexwax'a geçtim flexwax tutuculuk, doğal parlaklık, şekil verme konusunda diğerlerinden üstün miktarı az olmasına rağmen fiyatı daha pahalı bu yüzden.
    Ama şekil verdikden sonra saç spreyi ile sabitlemen lazım bu her wax'da böyledir hele ki dik şekil veriyorsan.

• fön den sonra yatıyo saçlar.morfose nin saç spreyinide kullandım bu sefer hem parlatıyo hemde ıslandığı için yine yatıyo.flex wax tutuculuğu iyimi diyosun yani
  • flexwax a geçtim evt gerçekten güzel.jöleden wax a yeni geçen bi insan olarak matlık ve az tutuculuğa alışmak zor olsada waxlar arasında en iyisi diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.