Çok güzel bir item ancak sen intci ile nasıl kestin
HAYIRLI OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: stormshadow
quote:
Orjinalden alıntı: D3vil0fDarkness
Hayırlı olsun.
Hangi Server'dasın.
bende bu hangi serverdasın olaylarına hasta oluyorum ya ,neyse kardesim hayırlı olsun guzel drop ...
Neyine hasta oluyorsun? Bence Hasta Olmak İçin Yer Arıyorsun.
Bu Arkadas Ytl İle Ne kadar Diye Sormuş.Server'a Göre Değişir Logos Pathos gibi Son Açılan Server'lerda ise Deli Paralara Gider.Ama A -D Ve C gibi bir serverda İse Logos Ve Pathos'daki Kadar Ytl Etmez
Umarım Bu Yeterli Bi Açıklama Olmuştur.
güzel item hayırlı olsun
sen sq ni int halinlemi kestin?
Arkadaşlar party priest yanı bu arkadaş kurmuş rogue arkadaşıda kesmış.Bunu yukarıda belirtmiş zaten
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Çok güzel bir item ancak sen intci ile nasıl kestin
HAYIRLI OLSUN
sakın bi warriorla kesmiş olmasın bi dusunun bakalım
sormayın boyle sorular ya
Tam Hatırlamıyorumda 250ytl olabilir tabi ama kafanı yorma 100 ytl + kesin edear
hayırlı olsun...
Süper ıtemde nick ini falan niye kapadın
Hayırlı olsun..
hayırlı olsun
hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun kardeş cok ballısın gerçekten
kanka güle güle sat yada takas et yada tak ne biliim yap işte bişeler hayatımda hep bu itemim olsun istemişimdir direk ytl ile satar parayı karılarla yerim
çorbada tuzum bulunsun hayırlı olsun. bende kescek boss arıom ama o kadar büyümedim daha şimdilik df felan arıom
Zaten sağlam bi int priest a benziyorsun Iron necklace i de takınca bütün herkezi cz de peşinde dolaştırırsın en baba adamın sana vurucağı damage 500 dür
quote:
ATİbaba2
kanka güle güle sat yada takas et yada tak ne biliim yap işte bişeler hayatımda hep bu itemim olsun istemişimdir direk ytl ile satar parayı karılarla yerim
+999999..... katılıyorum sana
quote:
Orjinalden alıntı: GoktuguA
Zaten sağlam bi int priest a benziyorsun Iron necklace i de takınca bütün herkezi cz de peşinde dolaştırırsın en baba adamın sana vurucağı damage 500 dür
O kadarda Uzun Boylu Değil Arkadaşım Ne Yaptın .
ben lamia grvini yaparken 3 kere yattım 57 lvl warrrior bide sq yamı girecem
quote:
Orjinalden alıntı: ATİbaba2