Şimdi Ara

SONUNDA OLDU TÜRK LAPTOP MERAKLILARINA BİLGİ SİTESİ KURULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar foruma uzun süredir uğrayamıyordum. Ancak bu site beni heyecanlandırdı. Aradığımız birçok soruya sade bir dille cevap verilmiş.
    www.laptoptr.net notebook satmıyorlar sadece bilgi ve tavsiyeler vardı burada.
    bence sizi de heyecanlandıracak bir site.
    Bu arada notebookumu alalı 2 ay olacak çok şükür bir sorun yok gunde 12 13 saat açık. Yaşasın arçelik yaşasın :)

• içerdeki bazı kaynak yazılar bu siteden alınmış ...

ama ynede pylsm ıcn sagol ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 15 Mart 2006; 8:30:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDO9

Arkadaşlar foruma uzun süredir uğrayamıyordum. Ancak bu site beni heyecanlandırdı. Aradığımız birçok soruya sade bir dille cevap verilmiş.
    Bu arada notebookumu alalı 2 ay olacak çok şükür bir sorun yok gunde 12 13 saat açık. Yaşasın arçelik yaşasın :)

Komando9, siteniz hayırlı olsun. Ancak kullandığın yazılar varsa kaynaklarını istende lütfen belirt. Benim burada yayınladığım piller hakkındaki yazımdan yaptığın alıntıya (kaynak donanimhaber.com) yazarsan sevinirim. Ayrıca başka alıntılar varsa bunları da yazanlara sormalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurol

quote:

Arkadaşlar foruma uzun süredir uğrayamıyordum. Ancak bu site beni heyecanlandırdı. Aradığımız birçok soruya sade bir dille cevap verilmiş.

Komando9, siteniz hayırlı olsun. Ancak kullandığın yazılar varsa kaynaklarını istende lütfen belirt. Benim burada yayınladığım piller hakkındaki yazımdan yaptığın alıntıya (kaynak donanimhaber.com) yazarsan sevinirim. Ayrıca başka alıntılar varsa bunları da yazanlara sormalısın.
    arkadaşlar bu site benim bu siteyi duymama sebep olan bir arkadaşım tarafından yapıldı. Dikkat edin lütfen bir tane reklam yok sitede tamamen yardım amaçlı. Evet bu siteden çok yardım gördü.Bende gördüm sizler de gördü Allah razı olsun. Arkadaşıma ilettim burada gördükten sonra. Keşke ben de anlasam böyle işlerden ben de site açabilsem. Site benim değil, ve kaynakları donanimhabere ait olan yazıları kaynakları göstererek kullanması gerekirdi. Bunu kendisine ilettim ve vakit darlığından yakındı en kısa zamanda kaynakları belirtecekmiş.
    Sağol Donanımhaber

• quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO9

arkadaşlar bu site benim bu siteyi duymama sebep olan bir arkadaşım tarafından yapıldı. Dikkat edin lütfen bir tane reklam yok sitede tamamen yardım amaçlı. Evet bu siteden çok yardım gördü.Bende gördüm sizler de gördü Allah razı olsun. Arkadaşıma ilettim burada gördükten sonra. Keşke ben de anlasam böyle işlerden ben de site açabilsem. Site benim değil, ve kaynakları donanimhabere ait olan yazıları kaynakları göstererek kullanması gerekirdi. Bunu kendisine ilettim ve vakit darlığından yakındı en kısa zamanda kaynakları belirtecekmiş.
    Sağol Donanımhaber

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşlar bu site benim bu siteyi duymama sebep olan bir arkadaşım tarafından yapıldı. Dikkat edin lütfen bir tane reklam yok sitede tamamen yardım amaçlı.

Neden "Reklam" diye bir buton var ve reklam vermek isteyen şuraya mail atsın diyede bir yazı var ozaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

arkadaşlar bu site benim bu siteyi duymama sebep olan bir arkadaşım tarafından yapıldı. Dikkat edin lütfen bir tane reklam yok sitede tamamen yardım amaçlı.

Neden "Reklam" diye bir buton var ve reklam vermek isteyen şuraya mail atsın diyede bir yazı var ozaman?

Alıntıları Göster
    @KOMANDO9, ya söylediklerinde samimi değilsin... ya da arkadaşının kurbanı olup yalancı konumuna düşmektesin... bu bahsettiğin sitenin yapım amacı elbetteki reklamdan para kazanmak.. kimse keyfine böyle bir site yapmaz.. ve @serpantin arkadaşımızın da yakalamış olduğu gibi sitede açıkca reklam verilmesi için link konmuş ve reklam talepleri kabul ediliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: esarikaya

@KOMANDO9, ya söylediklerinde samimi değilsin... ya da arkadaşının kurbanı olup yalancı konumuna düşmektesin... bu bahsettiğin sitenin yapım amacı elbetteki reklamdan para kazanmak.. kimse keyfine böyle bir site yapmaz.. ve @serpantin arkadaşımızın da yakalamış olduğu gibi sitede açıkca reklam verilmesi için link konmuş ve reklam talepleri kabul ediliyor...

Alıntıları Göster
    reklam@laptoptr.net

Böyle siteler tutmaz!
    Niyesine gelince "bir ürünü en iyi kullanıcısı bilir "felsefesi oldukça yaygınlaşıyor.
    Gerisi yalan.

Sitede yayınlanan yazılarda kaynak verilmeden konmuş.
    Emeğe saygı lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huhukomsu

reklam@laptoptr.net

Böyle siteler tutmaz!
    Niyesine gelince "bir ürünü en iyi kullanıcısı bilir "felsefesi oldukça yaygınlaşıyor.
    Gerisi yalan.

Sitede yayınlanan yazılarda kaynak verilmeden konmuş.
    Emeğe saygı lütfen

Alıntıları Göster
    Paylaşım için saol dostum. Bende merak ettim bi bakayım şu siteye

• quote:

Orijinalden alıntı: esarikaya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

ve @serpantin arkadaşımızın da yakalamış olduğu gibi sitede açıkca reklam verilmesi için link konmuş ve reklam talepleri kabul ediliyor...

benden hiç kaçarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

ve @serpantin arkadaşımızın da yakalamış olduğu gibi sitede açıkca reklam verilmesi için link konmuş ve reklam talepleri kabul ediliyor...

benden hiç kaçarmı

Alıntıları Göster
    serpantin valla helal olsun yakalamışın:) gözden kaçırmışlar bu da kaldırsınlar.
    ikincisi arkadaşlar bu kadar olumsuz yaklaşmanız bana garip geldi. Sonuçta ben de dahil laptop alana kadar canımız çıktı. Yardım amaçlı sitedir. Senelik 50 milyon masrafı var bu sitenin hosting firmasından aldı arkadaş. Amacı da senelik bu parayı kendi kendine çıkarması.
    Tipik Türk mantığı: iyi birşey yaparsan çelmeyi yersin:)
    canlar sağolsun

• quote:

serpantin valla helal olsun yakalamışın:) gözden kaçırmışlar bu da kaldırsınlar.
    ikincisi arkadaşlar bu kadar olumsuz yaklaşmanız bana garip geldi. Sonuçta ben de dahil laptop alana kadar canımız çıktı. Yardım amaçlı sitedir. Senelik 50 milyon masrafı var bu sitenin hosting firmasından aldı arkadaş. Amacı da senelik bu parayı kendi kendine çıkarması.
    canlar sağolsun

Alıntıları Göster
    kimse çelme takmamış sadece kullanılan bilgileri kendisininmiş gibi göstermiş herkes buna kızıyor yazdıgı yazıyı goren bn olsam bnde kızarım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

kimse çelme takmamış sadece kullanılan bilgileri kendisininmiş gibi göstermiş herkes buna kızıyor yazdıgı yazıyı goren bn olsam bnde kızarım ..

Alıntıları Göster
    arkadaşının biraz web dizayn konusunda kendini geliştirmesi lazım ayrıca içerik 0 .......

bir halta yaramaz.....

arkadaşının piyasa adamı olup , her notebook u incelemesi gerekir , buda ancak bir firma desteğiyle olur....

donanım haber gibi gibi olmak için fln biraz sponsor lazım....

• quote:

canlar sağolsun

Alıntıları Göster
    Gözden mi kaçırmışlar nası yani yanlışlıkla reklam.html dosyasını hazırlayıp sonra silmeyi mi unutmuslar :)

quote:

canlar sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eksi273_kelvin

Gözden mi kaçırmışlar nası yani yanlışlıkla reklam.html dosyasını hazırlayıp sonra silmeyi mi unutmuslar :)

quote:

canlar sağolsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fkay

quote:

canlar sağolsun

auzhashah neyse hiçyoktan para vermeyip free bi siteden açsaymış daha tatlı ve dizaynı iyi olurmuş örneğin freewebs ..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: fkay

quote:

canlar sağolsun

auzhashah neyse hiçyoktan para vermeyip free bi siteden açsaymış daha tatlı ve dizaynı iyi olurmuş örneğin freewebs ..

Alıntıları Göster
    acımasız eleştiriye de saygım var.

• quote:

acımasız eleştiriye de saygım var.

Alıntıları Göster
    Üzgünüm ama daha okuduğum ilk başlıkta beni hayal kırıklığına uğrattı bu site.''kredi kartsız laptop'' başlığında editörün tavsiyesi Arçelik :)...Altına da beko,casper,vestel in sitelerini vermiş tam olmuş.Ama bu markaların fiyat/performans oranının düşüklüğünden bahsetmemiş hiç nedense.

Cehalet kötü şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 20 Mart 2006; 13:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Üzgünüm ama daha okuduğum ilk başlıkta beni hayal kırıklığına uğrattı bu site.''kredi kartsız laptop'' başlığında editörün tavsiyesi Arçelik :)...Altına da beko,casper,vestel in sitelerini vermiş tam olmuş.Ama bu markaların fiyat/performans oranının düşüklüğünden bahsetmemiş hiç nedense.

Cehalet kötü şey.

Alıntıları Göster
    Bu forum varken o site kusura bakma ama pek rağbet görmez. Ama bak yanlış anlama. Tabi ki geliştirilir ve özgün yazılar yazılabilir. Belki de bir tek orjinal fikirle bile en çok tıklanan sitelerden olunabilir... Ama şu anda bir özgünlük yok ortada...

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasrc

Bu forum varken o site kusura bakma ama pek rağbet görmez. Ama bak yanlış anlama. Tabi ki geliştirilir ve özgün yazılar yazılabilir. Belki de bir tek orjinal fikirle bile en çok tıklanan sitelerden olunabilir... Ama şu anda bir özgünlük yok ortada...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım şahsen ben arçelik laptop kullanıyorum ve günde 15 saat açık olmasına rağmen ısınma sorunu yok kasası çok şık.
    Ayrıca kredi kartsız almak isteyen vade farkına zaten katlanır.
    Bence Yerli markalara da dikkat edilmeli.
    www.laptoptr.net
    yeni tercihiniz:)

• quote:

Arkadaşım şahsen ben arçelik laptop kullanıyorum ve günde 15 saat açık olmasına rağmen ısınma sorunu yok kasası çok şık.
    Ayrıca kredi kartsız almak isteyen vade farkına zaten katlanır.
    Bence Yerli markalara da dikkat edilmeli.
    www.laptoptr.net
    yeni tercihiniz:)

Alıntıları Göster
    derlı toplu bı sıte olmus ancak ıcerıgı oldukca zayıf.herhalde yenı baslandıgı ıcındır...zamanla nıtelıgı artacaktır umarım, basarılar dılerım...

• quote:

Orijinalden alıntı: neptunus

derlı toplu bı sıte olmus ancak ıcerıgı oldukca zayıf.herhalde yenı baslandıgı ıcındır...zamanla nıtelıgı artacaktır umarım, basarılar dılerım...

Alıntıları Göster
    Site güzel düşünülmüş ama 10 dakikada okuduk bitti inşallah konu olarak dahada zenginleşir böylece merakettiğimiz konuları ordan öğrenebiliriz. Emekleriniz için saol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.